NYC Diesel Auto (Sweet Seeds) feminized

(1)

Sweet Seeds' NYC Diesel Auto (Ice Cool Auto) is een hybride plant van een Ice Cool kloon en een lid van de Diesel familie. Ice Cool Auto heeft een zoete citrussmaak en een extreem hoge THC-productie, is binnen slechts 8 weken klaar voor de oogst en levert iedere keer weer hoge opbrengsten op.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds’ NYC Diesel Auto (Ice Cool Auto): Een grote producent met extreem hoge THC-gehalten

Ice Cool Auto is een automatisch bloeiende soort van de vierde generatie die gecreëerd werd door een Ice Cool kloon te kruisen met een automatisch bloeiende lijn van Fast Bud #2 van de derde generatie. Ze produceert grote en plakkerige toppen met een gemiddeld THC-gehalte van 21%, dat een intense euforische high veroorzaakt, die soms zelfs psychedelische effecten kan hebben. Ze maakt haar naam waar, de harsproductie is intens en geeft de toppen een ijzig en vorstig uiterlijk. De smaak is scherp, zoet en doet denken aan limoen, en hierdoor is ze perfect voor degenen die van fruitige rook houden. Het exotische aroma van Ice Cool Auto werd ook wel vergeleken met grapefruit.

Ice Cool Auto kan opgroeien tot een prachtige plant van 110 cm hoog, die 8-9 weken nodig heeft tussen zaailing en oogst, maar de opbrengst hangt af van waar je haar kweekt. Als ze binnen groeit en de omstandigheden ideaal zijn, is de opbrengst veel hoger dan buiten. In de binnenkweek is de opbrengst is 400-500 g/m², buiten is dat 40-150 g/plant.

NYC Diesel Auto (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Ice Cool x Fast Bud 2
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken
THC 21%
CBD 2%
CBD:THC 1 : 10.5
Hoogte (Indoor) 110cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 100-150 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  10/Nov/2020

  Exotic & tasty
  Ice cool auto by fast buds is the most astonishing auto buds that I've had so far. The total duration of this plant is about 70-80 days. She stays relatively short and produces around ~1.5 onces of exotic smelling and also extremely tasty buds. The high is like her big mother but not as intense as the normal ice cool. It's very cerebral and quite trippy it's the kind of strain that I prefer. If you look for a sativa based auto with nice taste and high than I can recommend ice cool auto to you

  K. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
NYC Diesel Auto (Sweet Seeds) feminized
NYC Diesel Auto (Sweet Seeds) feminized