Super Mad Sky Floater (Super Sativa Seed Club) Feminized

(2)

Super Mad Sky Floater is ontwikkeld door Super Sativa Seed Club en een wietsoort met ongelooflijke eigenschappen. Ze heeft indrukwekkende genen en een geweldig krachtige high die zeer verleidelijk is. Geniet van een kruidige en fruitige smaak en een heerlijk rokerig dieselaroma. Ze is makkelijk te kweken en nog makkelijker te roken, dus bestel snel!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Super Sativa Seed Club - Super Mad Sky Floater: Ontspannende High

Super Mad Sky Floater is ontwikkeld door Super Sativa Seed Club en een wietsoort die binnenkort een van je favorieten zal zijn! Ze is daarbij afkomstig van Hash Plant, Blueberry en NYCD. Daarmee ben je in goede handen met deze gebalanceerde sativa/indica hybride (50/50).

Super Mad Sky Floater maakt je niet zo high als de wolken, maar toch is het een indrukwekkende plant. Ze behaalt daarbij een gemiddelde grootte en ziet er zowel binnen als buiten indrukwekkend uit. Het is een ontzettend makkelijke soort die met de juiste zorg een mooie opbrengst oplevert. Super Mad Sky Floater heeft een redelijke bloeitijd van 65–70 dagen. Vervolgens biedt ze grote oogsten van stevige, plakkerige toppen. Deze plant is geschikt voor allerlei telers, zowel voor beginners als voor ervaren kwekers.

Met maar liefst 30% THC is deze soort niet geschikt voor rokers met weinig ervaring. Je mag rekenen op een robuust, stevig effect en een sterke body high die elke spier ontspant. Ze smaakt lekker een heeft daarbij een heerlijke geur. Kruidige noten vermengen zich met fruit en een subtiele ondertoon van diesel. Daarmee is de geur prikkelend, maar niet overheersend.

We mogen dan ook wel stellen dat Super Sativa Seed Club zichzelf heeft overtroffen met de ontwikkeling van Super Mad Sky Floater. Ben je op zoek naar een heerlijke, aromatische en zeer toegankelijke plant qua kweek? Dan moet je deze soort zeker eens proberen!

Super Mad Sky Floater (Super Sativa Seed Club) Feminized Product Informatie
Merk Super Sativa Seed Club
Ouders Hash Plant x Blueberry x NYCD
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 30%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  16/Nov/2020

  worst germination in 15 years
  ive never had this amount of dropouts, just 3 out of 8 seeds germinated. my amsterdam genetics, zamnesias, and artizens all germed 100% in the same spot. At this point, i dont even care how the 3 remaining seeds will turn out.

  A. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Super Mad Sky Floater (Super Sativa Seed Club) Feminized
Super Mad Sky Floater (Super Sativa Seed Club) Feminized
Super Mad Sky Floater (Super Sativa Seed Club) Feminized
Super Mad Sky Floater (Super Sativa Seed Club) Feminized