San Bacio Gelato (Humboldt Seed Organization) Feminized

San Bacio Gelato van Humboldt Seeds vertoont veel overeenkomsten met haar Italiaanse naamgenoot. Zoete, fruitige en pittige smaken maken deze soort een regelrechte delicatesse. Al met al biedt ze een bevredigende kweek en veel compacte toppen die keer op keer een glimlach op je gezicht toveren.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seeds x Sherbinski - San Bacio Gelato: Zoete En Hartige Californische Hoeksteen

San Bacio Gelato is een soort waarvan inmiddels talloze versies zijn verschenen. Daarnaast is ze enorm populair in de “Golden State” Californië. Inmiddels heeft ze haar weg echter naar alle uithoeken van de wereld gevonden. Deze indica-dominante soort (75% indica, 25% sativa) heeft indrukwekkende, wereldberoemde ouders; Bacio Gelato en 3 Kings BHB. In tegenstelling tot het gelijknamige ijsje, kun je van San Bacio Gelato het hele jaar door genieten. Lekker roken of vapen in de zon raden we echter vooral aan!

San Bacio Gelato heeft een compacte, boomachtige structuur met veel zijtakken. Je verwacht misschien dat deze soort continu aandacht vergt, maar niets is minder waar. Ze is namelijk robuust en bestand tegen zowel droge als vochtige omstandigheden. Wel moet je haar tijdens de groei soms snoeien. Gebruik in de latere groeistadia ook een raster om haar de nodige ondersteuning te geven; ze wordt af en toe wel vier meter hoog. Binnen levert San Bacio Gelato forse oogsten op van 450–550g/m² na een bloei van 60-67 dagen. Je mag buiten flink meer verwachten zodra ze medio oktober rijp is: grofweg 3000–4000g/plant.

De vele compacte toppen die ze aanmaakt, verrassen je op de best mogelijke manier! Verwacht een voortreffelijke smaakvolle en aromatische ervaring. Deze kenmerkt zich door zoet-pittige smaken van peper, bessen, citrus en dennen, aangedreven door 20-25% THC. De high van San Bacio Gelato is vooral geschikt wanneer je tot rust wilt komen en hoognodige bezinning wenst.

San Bacio Gelato is een ware alleskunner, van de extreem bevredigende kweek tot de hoogwaardige rook. De voornaamste zorg is dat je te snel zonder komt te zitten!

San Bacio Gelato (Humboldt Seed Organization) Feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Bacio Gelato x 3 Kings BHB
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 25%
CBD 0-1%
CBD:THC 1 : 200
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 400cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
San Bacio Gelato (Humboldt Seed Organization) Feminized
San Bacio Gelato (Humboldt Seed Organization) Feminized
San Bacio Gelato (Humboldt Seed Organization) Feminized
San Bacio Gelato (Humboldt Seed Organization) Feminized
San Bacio Gelato (Humboldt Seed Organization) Feminized
San Bacio Gelato (Humboldt Seed Organization) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.