Hyper Glue (Anesia Seeds) Feminized

Breeders streven voortdurend naar sterkere cannabissoorten. Hyper Glue is hier een goed voorbeeld van. Met THC-niveaus van bijna 30% heb je maar een kleine hoeveelheid nodig voor een vette high. Je kunt er joints en bowls mee vullen, maar als je nog een stapje verder wilt gaan, zet je de wiet om in wat hoogvliegende edibles of extracten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Anesia Seeds - Hyper Glue: hyper productief en hyper sterk

Wietsoorten worden door de jaren heen steeds sterker. Hyper Glue is daar een goed voorbeeld van. Deze hybride is pas 2021 uitgebracht, maar drukt direct haar stempel op de cannabiswereld met een sensationeel THC-gehalte van rond de 30%. Enkele trekjes van deze schoonheid katapulteren je naar een nieuwe dimensie.

De breeders die verantwoordelijk zijn voor Hyper Glue hebben zich niet uitsluitend op de kracht gericht, maar ook op de allerbeste smaken. Hiervoor kruisten ze de THC-rijke cultivar Super Glue met Apple Fritter, die barst van uiteenlopende, smakelijke terpenen. Het resulterende nageslacht is logischerwijs een waanzinnig sterke hybride met 60% indica- en 40% sativa-genen.

Hyper Glue presteert prima, zowel binnen als buiten. Vanwege haar sterke geur is investeren in een goede scrubber geen overbodige luxe als je binnen kweekt. Kweek je buiten, kies dan een afgelegen hoekje in je tuin.

Hyper Glue bereikt binnen een hoogte van 120-150 cm, maar je kunt haar formaat beperken met kweektechnieken als LST. Na een relatief korte bloei van 8-10 weken mag je een opbrengst van ongeveer 600g/m² verwachten. Buiten piekt deze soort op een hoogte van 200cm. We raden aan om combinatieplanten neer te zetten om je wietplanten te beschermen tegen plagen. Aan het eind van september oogst je ongeveer 700g/plant.

Zodra het tijd is om je toppen te proeven, moet je je schrap zetten. De waanzinnig harsachtige toppen van Hyper Glue verraden THC-niveaus van meer dan 29%. Je hebt slechts enkele trekken nodig om haar effect op je lichaam en geest te voelen. Bereid je voor op golven van creatieve inspiratie, filosofische inzichten, lachbuien en ongelooflijke vreetkicks. Kort nadat je je joint of bowl hebt gerookt, proef je smaken van appel, bosvruchten en aarde die je smaakpapillen in vuur en vlam zetten. Van deze zijdezachte rookervaring zul je nog lang nagenieten!

Hyper Glue (Anesia Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Anesia Seeds
Ouders Super Glue x Apple Fritter
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 29%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 150cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 650-700 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hyper Glue (Anesia Seeds) Feminized
Hyper Glue (Anesia Seeds) Feminized