Blog
Valentijnsdag Cannabis
3 min

6 Ideeën Voor Een Valentijnsdag Met Cannabis Als Thema

3 min

Vinden jij en je wederhelft het leuk om af en toe apestoned te worden? Dan is Valentijnsdag natuurlijk een uitgelezen dag om dat te doen. Met deze op wiet geïnspireerde creaties vier je de heugelijke dag dit jaar in stijl.

Op zoek naar een manier om Valentijnsdag speciaal te maken voor de stoner in je leven? Als onderdeel van een stel met een cannabis-levensstijl, weet je vast uit eigen ervaring dat geliefde cannabis het vermogen heeft jullie dichter bij elkaar te brengen tijdens een rooksessie, wat bijdraagt aan de creatie van een diepe, aanhoudende band. Dus, waarom zou je deze gedeelde passie niet toepassen tijdens de dag van de liefde?

Het beste plan van aanpak, is zorgen voor een avond van luxe, verwennerij en intimiteit. Gelukkig kan cannabis op al deze vlakken helpen. We hebben een aantal ideetjes verzameld die gezamenlijk kunnen zorgen voor een romantische avond met een cannabis thema die je niet snel zal vergeten!

MAAK CANNABIS CHOCOLADETRUFFELS

Cannabis Chocoladetruffels

Het traditionele doosje chocola kan dan afgezaagd zijn, maar draagt absoluut bij aan een fijne avond. Dus waarom voer je dit niet op en voeg je wat persoonlijks toe door zelf chocoladetruffels met cannabis te maken? De extra moeite van het zelf te maken zal zeker worden gewaardeerd en de toegevoegde cannabis zorgt voor een avond met een prettige buzz. Onthoud wel dat het even kan duren voordat edibles effect hebben, dus let op je timing!

Marijuana CookingBekijk Marijuana Cooking Boek

LEEF JE UIT MET EEN WIETBOEKET

Valentijnsdag Wietboeket

Het meest afgezaagde cadeau voor Valentijnsdag is een bosje bloemen. Ze zien er dan misschien prachtig uit en ruiken lekker, maar als je daar elk jaar mee aan komt zetten, wordt het wel een beetje saai. Als je partner zich graag tegoed doet aan cannabis hebben we een manier voor je om de boel wat op te fleuren. Stel je toch eens voor hoe hij of zij verrast zou opkijken als je het boeket dit jaar hebt versierd met heerlijke wiettoppen.

Dit presentje is echter niet zo simpel als je denkt; met het toevoegen van een paar takken met toppen aan een bos rozen ben je er nog niet. Grijp de kans aan om met je creativiteit indruk te maken. Bijvoorbeeld, je zou goede sier kunnen maken als je schitterend paarse wiettoppen zou kopen of eventueel zelf zou kweken. Die kun je vervolgens toevoegen aan een boeket van schitterende paarse bloemen. Je kunt ook een combinatie overwegen van lichtgroene toppen met de elegantie van witte bloemen of een gele bloemensoort.

We weten allemaal dat bloemen niet alleen gewaardeerd worden omdat ze er zo mooi uitzien. Dus waarom ga je niet een stapje verder? Combineer heerlijke geuren. Hiermee kun je het aroma van het boeket enorm verbeteren! Toppen die terpenen bevatten die zwaar doen denken aan citrusvruchten zijn geweldig te combineren met bloemen die een subtiele geur verspreiden.

Een boeket dat naar lavendel ruikt, zou bijvoorbeeld goed passen bij toppen die gekenmerkt worden door een bloemig aroma. Zo'n boeket kun je eenvoudig samenstellen. Steek op creatieve wijze wat gedroogde toppen van goede kwaliteit in een van te voren gearrangeerd bosje bloemen. Je kunt er ook wat cannabisbladeren aan toevoegen.

ZO, TIJD VOOR EEN MASSAGE MET CANNABISOLIE

Massage Met Cannabisolie

Een sensuele massage met cannabisolie kan het lichaam ontspannen terwijl het verlangen wordt gestimuleerd. Je zal zelden high worden als je cannabis aanbrengt op de huid, maar het versterkt de huidsensaties, waardoor elke beweging intiemer en ontspannen voelt. Niet alleen zal dit de romantische sfeer versterken, maar de ontvanger van de massage zal zich erna geweldig voelen. Het maken van je eigen cannabis massageolie is ontzettend simpel en duidelijk. 

GEBRUIK EEN SATIVA OM DE SFEER TE VERHOGEN

Gebruik Een Sativa Wiet Soort Om De Sfeer Te Verhogen

Cannabis en seks gaan hand in hand en dat geldt zeker voor Sativa soorten. Zolang je niet te ver gaat, zullen een paar trekjes de lichamelijke gevoeligheid versterken, waardoor alles prettiger aanvoelt; het zal je emotioneel openen, waardoor jullie zielen verbinden en seks verandert in het bedrijven van de liefde; het kan ook de inspiratie zijn voor creativiteit in de slaapkamer, waardoor jij en je partner dingen kunnen ontdekken en proberen waar jullie eerder nog niet aan hadden gedacht.

Een orgasme als je high bent, is onbeschrijflijk en de emotionele band zal verder reiken dan de lichamelijke daad. Als je ook al genoten hebt van de cannabis chocola, houd je dan een beetje in met de wiet. Je doel is een gemiddelde, comfortabele buzz, want teveel wiet zal de stemming niet ten goede komen!

Gerelateerd artikel

Top 5 Cannabis Sativasoorten Voor 2024

VERBETER HET LIEFDESSPEL MET CANNALUBE

Verbeter Het Liefdesspel Met Cannalube

Als je de spanning in de slaapkamer nog meer wil verhogen, kan je overwegen glijmiddel met cannabis te te gebruiken. Dit fenomeen is immens populair op plaatsen waar cannabis legaal is en het product vliegt er uit de schappen. Glijmiddel met cannabis kan de sensaties voor vrouwen dramatisch verbeteren en het orgasme is intenser en houdt langer aan.

Helaas kunnen mannen zelf niet van dit verbluffende effect genieten, maar het kan wel de prestaties verbeteren, waardoor ze langer door kunnen gaan. Net zoals bij de massageolie, word je van dit product waarschijnlijk ook niet high, maar van de lichamelijke voordelen zal je zeker genieten.

Cannalube moet als "pre-lube" worden gebruikt, wat inhoudt dat de vrouw het 45 minuten voor de daadwerkelijke seks moet aanbrengen. Het product moet namelijk even inwerken. Gebruik deze tijd voor je massage of geniet van een uitgebreid voorspel.

VERRAS JE PARTNER MET EEN CANNABIS-ONTBIJT OP BED

Cannabis-Ontbijt Op Bed

Prettig verrast ontwaken na een verkwikkende nachtrust met de heerlijke geur van vers gezette koffie en een warm ontbijtje is old school verwennerij op Valentijnsdag. Het is een romantische uiting van liefde en toewijding. Liefdespartners die van cannabis houden, hebben hier een unieke kans als ze van deze traditie houden. Het is een uitgelezen mogelijkheid voor het combineren van een romantische wake en bake met een verrukkelijk verrassingsontbijt.

Zoals de meeste cannabisliefhebbers onder ons wel weten, is de high die wordt veroorzaakt door edibles een stuk krachtiger en houdt deze een stuk langer aan. Dat betekent dat een cannabis-ontbijt een uitstekend begin kan zijn van een super romantische, heugelijke dag. Een dampend warme kop koffie of thee is de basis van elk ontbijt. Wat dacht je ervan om deze te verrijken met cannabis?

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Lifestyle Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken