Blog
De Beste Wiet Soorten Voor 2019
3 min

De Beste Wiet Soorten Voor 2019

3 min
Seedshop Top Lists

De cannabis industrie maakt zich klaar voor 2019. Zet je schrap voor nieuwe en krachtige genetica.

Een nieuw jaar betekent nieuwe innovaties, nieuwe producten en een nieuwe generatie zorgvuldig gekweekte en mogelijk baanbrekende cannabis soorten. Een nieuw jaar betekent ook meer rooksessies. Of dit nu thuis is met vrienden, tijdens een geweldig muziekfestival met een heerlijk sfeertje of buiten, in de prachtige natuur. Hieronder vind je een lijst met de allerbeste soorten voor 2019, maar ook een aantal nieuwe en opwindende varianten die je niet mag missen.

DE BESTE SOORTEN VOOR 2019

Net als voorgaande jaren, zullen er strains zijn die de show stelen. In de onderstaande lijst zetten we een aantal van de klappers voor 2019 in het zonnetje. Daar gaan we!

QUICK ONE

Quick One (Royal Queen Seeds)

De naam verraadt het al. Quick One van Royal Queen Seeds was oorspronkelijk een van de allersnelste soorten. Ze is het resultaat van een kruising tussen Lowryder 1 en een old-school indica. De genetische opmaak bestaat daarbij uit 60% indica, 10% sativa en 30% ruderalis. Quick One is een verbluffende autoflower die zich in 8-9 weken van zaad tot oogst ontwikkelt. Met een hoogte van slechts 50-60cm is ze klein van stuk. Dit maakt haar ideaal voor binnenboeren met beperkte ruimte of outdoor guerrilla-kwekers. Toch is deze dame in staat een fatsoenlijke buit aan te maken van 45g/plant. De toppen wekken een lekkere stone op die niet overweldigt. Haar aroma's en smaken zijn mild en worden gedomineerd door limoen.

Bekijk Product

STICKY BEAST AUTOMATIC

Sticky Beast Automatic (Zamnesia Seeds)

Deze autoflowering kruising stelt je geduld niet op de proef. Je geniet van een fatsoenlijke oogst in 7-8 weken na het planten. Sticky Beast Auto vindt haar oorsprong in Bubble Gum, OG Kush en Critical Automatic. De toppen stralen zoete en aardse aroma's uit en na gebruik ervaar je een ontspannende, lichamelijke, lichte stone. Deze bekroonde soort bevat 16% THC en wordt zowel binnen als buiten gemiddeld groot. Binnenplanten produceren een opbrengst van 350–400g/m². Buiten, in potten of een tuinbed, bedraagt de oogst zo'n 170g/plant.

Bekijk Product

LSD AUTO

LSD Auto (Barney's Farm)

LSD Auto is het resultaat van een kruising tussen LSD en Super Magnum Auto. Bekend is dat deze dame een krachtig, psychedelisch effect heeft, vandaar haar hallucinogene naam. De high komt razendsnel op, blijft lang hangen en is uitsluitend aan te raden voor ervaren gebruikers. Beginners raken hoogstwaarschijnlijk overweldigd. LSD Auto boekt snel resultaat en haast zich van zaad naar oogst in slechts 64 dagen. Ze presteert zowel binnen als buiten prima. Binnenshuis wordt ze een gemiddeld grote plant en biedt ze een opbrengst van zo'n 650g/m². Buitenplanten worden 120cm hoog en produceren een buit van ongeveer 400g/plant.

Bekijk Product

THREE BLUE KINGS

Three Blue Kings (Humboldt Seeds)

Three Blue Kings is een indica-dominante kruising met 70% indica genetica en 30% sativa genetica. Ze is ontstaan uit een breeding programma met Blue Dream en Three Kings. Deze dame mag best arrogant zijn, want ze pronkt met een THC percentage van 24%. Logischerwijs mag je een krachtige high verwachten die je brein laat wegsmelten, terwijl je gevloerd op de bank ligt met een gigantische vreetkick. De lichamelijke high ontspant de spieren, terwijl stress verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een grote binnenplant produceert een indrukwekkende oogst van zo'n 600g/m². Buiten laat ze echt haar ware karakter zien. Een hoogte van 4m is niet ongebruikelijk en de bijbehorende oogst loopt soms wel op tot zo'n 4kg/plant!

Bekijk Product

LARRY BIRD KUSH

Larry Bird Kush (Zamnesia Seeds)

Larry Bird Kush is een goed gebalanceerde kruising. Rokers met een voorliefde voor zowel indica- als sativa soorten stelt ze niet teleur. Dit is het liefdeskindje van Sunset Sherbet en Thin Mint Girl Scout Cookies. Ze biedt bosachtige smaken en aroma's die doen denken aan aarde, bloemen, munt en dennen. Het verrukkelijke terpenen profiel is aangevuld met een intense high, opgewekt door maar liefst 26% THC. De effecten zijn gebalanceerd. Het lichaam ontspant terwijl de geest een creatieve en stimulerende toestand bereikt. Binnenplanten produceren een opbrengst van 550–760g/m², terwijl je met buitenplanten tot wel 750g/plant binnenharkt.

Bekijk Product

Related Story

Top 5 Indicastrains Voor 2020

NIEUWE SOORT VAN ZAMNESIA - PURPLE PUNCH

Purple Punch (Zamnesia Seeds)

Purple Punch van Zamnesia is een kruising tussen Granddaddy Purple en Larry OG. Dit staat garant voor een betoverende, bijna zuivere indica-soort (90% indica/10% sativa). Dankzij haar indicagenen zie je een kleine, discrete, gedrongen plant. Het oogstmoment valt daarbij na een bloeiperiode van 50-60 dagen. Purple Punch levert een indrukwekkende opbrengst op van 600–700g/m² in een binnentuin. Onder het zonnetje loopt de buit echter op tot soms wel 1000g/plant. 21% van het eindproduct bestaat uit THC, wat haar ultra-krachtig maakt. Gebruikers ervaren een ongelooflijk kalmerend en verdovend indica-achtig effect. En dan hebben we het nog niet eens over haar aroma gehad! Maak je op voor een verrukkelijke mix van appeltaart, kruidnagel, blauwe bessen en kersen. Purple Punch voldoet aan alle behoeften van indica-liefhebbers!

Bekijk Product

SOORTEN OM NAAR UIT TE KIJKEN IN 2019

Hier bespreken we de meest waanzinnige strains die in 2019 geïntroduceerd zullen worden. Binnenkort zijn al deze soorten verkrijgbaar bij Zamnesia! Check regelmatig onze sociale media, waaronder Facebook en Instagram. Nog beter is het om je aan te melden voor onze nieuwsbrief, dan ben je de eerste die ze kan bewonderen. Goed, laten we eens kijken wat 2019 aan verrassingen te bieden heeft...

MASTER HEMP (MH-1)

MASTER HEMP (MH-1)

Master Hemp is het resultaat van een intensief en selectief, driejarig breeding proces. Het doel van dit programma: het creëren van een extreem CBD-rijke soort. En met succes. Deze soort bevat monumentale hoeveelheden van de cannabinoïde en de CBD:THC verhouding bedraagt 32:1. Naast deze gigantische hoeveelheid CBD, zijn de toppen van Master Hemp rijk aan diverse terpenen. Deze dragen bij aan de gewilde, zoete citroengeur, samen met de cannabinoïden CBC en THCV. Master Hemp is hoogproductief en de bloeiperiode bedraagt 55-60 dagen.

GORILLA GLUE 5 (AKA NEW GLUE)

GORILLA GLUE 5

Gorilla Glue 5 is een titaan binnen de wereld van de THC. Deze brute soort produceert toppen met een THC percentage van 27-30%. Een trekje van je joint of bong resulteert in een onmiddellijke high die je lichaam laat wegzinken in een zalige stone. De indica-dominante aard van deze soort garandeert een high die stress en spanning verlicht en een couch-lock opwekt. De terpenen in de toppen zorgen voor verrukkelijk ontspannende dennensmaken en -aroma's. Gorilla Glue 5 ontwikkelt veel zijtakken en is zowel binnen als buiten hoogproductief. De bloeiperiode bedraagt 58-63 dagen.

DO SI DOS AUTO

DO SI DOS AUTO

Do Si Dos Auto is een exotische soort die dichte, compacte toppen produceert. De aroma's zijn zoet, aards en kruidig. Deze indica-dominante dame wekt een langdurige, diep ontspannende stone op die zeer psychoactief is. De ouders van Do Si Dos Auto zijn Face Off OG en Girl Scout Cookies. De bloeiperiode bedraagt 8-9 weken. Binnenplanten produceren een gemiddelde opbrengst en buiten ligt de oogst tussen de 70-300g/plant.

Related Story

De Beste Alternatieven Voor Tabak In Joints

Luke Sumpter

Geschreven door: Luke S.
Luke S. is een journalist, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en gespecialiseerd in gezondheid, alternatieve geneeskunde, kruiden en psychedelisch genezen. Over deze en andere onderwerpen schreef hij onder andere voor mediakanalen als Reset.me, Medical Daily en The Mind Unleashed.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Seedshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken