Blog
De Beste Cannabis Zaden Voor Binnenkweek
5 min

De Beste Cannabis Zaden Voor Binnenkweek

5 min

Het kweken van cannabis binnenshuis is gemakkelijk en effectief. Je hebt meer controle en kunt beter ingrijpen, wat lastiger is als je buiten kweekt.

Cannabis binnen kweken, is een geweldige manier om de ultieme controle te behouden over je gewas. Je kunt alles micro-managen. Denk aan voeding, lichtintensiteit en de meer geavanceerde aspecten van je project. Hier zijn 5 geweldige feminized soorten en 5 prachtige autoflowering exemplaren die je gemakkelijk binnen kweekt.

DE 5 BESTE AUTOFLOWERING CANNABISZADEN VOOR BINNEN

De 5 Beste Autoflowering Cannabiszaden Voor Binnen

Het is wel eens anders geweest, maar de autoflowering soorten van tegenwoordig staan hoog in aanzien. Ze bieden ook betrouwbare resultaten. Wil je moeilijke lichtcycli vermijden of heb je haast? Auto's zijn een geweldige optie om gemakkelijk hoogwaardige wiet te kweken. De planten passen in zelfs de kleinste ruimte en ze zijn robuust en veerkrachtig. Autoflowers zijn ook een prachtige optie als je net begint met het kweken van cannabis. Hier zijn 5 aanbevelingen voor geweldige autoflowering soorten voor binnen!

WHITE WIDOW AUTOMATIC (ZAMNESIA SEEDS)

White Widow Automatic (Zamnesia Seeds) feminized

White Widow Automatic van Zamnesia Seeds is ook een heuse cannabisklassieker. Ze heeft terecht een enorme schare fans. Deze dame schittert met een uitmuntende smaak, geweldige opbrengst en een intense high. Heb je je ooit afgevraagd hoe ze aan haar naam komt? Kijk eens naar haar buitensporige harsproductie. Als de bloeiperiode ten einde loopt, zie je een dikke, witte laag met glinsterende trichomen. Dit is perfect voor hasj en concentraten!

White Widow Automatic is een ideale plant voor binnen. Ze overschrijdt de 110cm niet, dus je vindt vast een goed plekje voor haar, zelfs als de ruimte beperkt is. De volledige levenscyclus bedraagt 10-12 weken. Maak je klaar voor een machtige, lichamelijke en geestelijke high, vergezeld van de verrukkelijke smaken van aarde en dennen.

Gerelateerd artikel

Top 10 Redenen Om Autoflowering Wietplanten Te Kweken

Watermelon Candy Automatic (Zamnesia Seeds) 

Watermelon Candy Automatic (Zamnesia Seeds)

Watermelon Candy Automatic van Zamnesia Seeds is een hoogwaardige hybride die de finesse van het origineel met een beetje ruderalis combineert. Deze autoflowering krachtpatser zal daarmee zeker veel fans voor zich winnen! Of je nu al wat ervaring hebt of niet, ze is een genot om te kweken en zeer gemakkelijk te onderhouden. Ze heeft slechts 9-10 weken nodig van zaadje tot oogst, en levert daarmee vrij snel een aanzienlijke opbrengst op.

De high van Watermelon Candy Automatic biedt het beste van twee werelden. Als eerste merk je haar sativa-kant en zorgt ze voor euforische en opbeurende momenten die vervolgens overgaan in pure ontspanning en gelukzaligheid. Bovendien heeft ze een heerlijke fruitige smaak. Kortom, genoeg om van te houden!

SUPER SKUNK AUTOMATIC (SENSI SEEDS)

Super Skunk Automatic (Sensi Seeds) feminized

Super Skunk Automatic van Sensi Seeds is het tweede vervolg op een ware cannabisklassieker, namelijk de originele Skunk #1. Deze 80% indica bevat bijna alle eigenschappen van het beroemde origineel. Denk aan het ultra-ontspannende en krachtige effect en natuurlijk die iconische "skunky" geur, waardoor ze van eeuwige beroemdheid geniet. De originele Skunk #1 is door Sensi Seeds gekruist met een Afghani hash plant en een geselecteerde autoflower. Deze dame slaat dus keihard in!

Er zijn diverse pluspunten die Super Skunk Automatic ideaal maken voor binnenboeren. Ze is namelijk robuust en vergevingsgezind. De doorlooptijd bedraagt slechts 7-9 weken, dus je hoeft niet lang te wachten op je buit. Daarnaast blijft ze vrij compact, dus je zet haar gemakkelijk in een kleine kast, tent of andere kleine ruimte.

Royal Dwarf (Royal Queen Seeds) 

Royal Dwarf (Royal Queen Seeds)

Royal Dwarf van Royal Queen Seeds is een autoflowering meesterwerk dat zowel binnen als buiten moeiteloos tot bloei komt. Ze heeft slechts 8-9 weken van ontkieming tot oogst nodig, groeit snel en bereikt een hoogte van ongeveer 80cm. Dit maakt haar extreem gemakkelijk te verzorgen, maar ook geweldig voor kweek in kleinere ruimtes. Bij de oogst levert ze een overvloed aan toppen op waar je zeker tevreden over zult zijn.

Old school Skunk-fans zullen haar smaak en effecten ongetwijfeld een echte traktatie vinden. Ze biedt een sociale high, gevolgd door een ontspannende full body stone, en heeft een geweldige hazy dieselsmaak waar je heerlijk van kunt genieten met een pijpje, joint of vaporizer.

NORTHERN LIGHTS AUTOMATIC (ZAMNESIA SEEDS)

Northern Lights Automatic (Zamnesia Seeds) feminized

Voor binnenboeren is het belangrijk zo snel mogelijk een hoogwaardige oogst binnen te harken. Dit bespaart namelijk energie en maakt meerdere oogsten per jaar mogelijk! Dit is geen probleem met Northern Lights Automatic van Zamnesia! Deze tijdloze klassieker is verwend met een speciale behandeling. Dankzij speciaal geselecteerde ruderalis genetica is ze autoflowering en perfect voor binnen. Een mooie bonus is haar formaat; ze overschrijdt nooit 90-120cm, dus je kunt haar overal kwijt.

Northern Lights Automatic is net zo verrukkelijk en krachtig als haar grote zusje. Na het roken, geniet je van een ongelooflijk ontspannende lichamelijke stone, met een verfrissend en opwekkend tintje. Ze is ideaal als je gewoon wilt chillen en relaxen aan het eind van een lange dag!

Gerelateerd artikel

Cannabis Seedfinder: Vind De Beste Wietzaadjes

DE 5 BESTE FEMINIZED CANNABISZADEN VOOR BINNEN

De 5 Beste Feminized Cannabiszaden Voor Binnen

Bepaal je graag zelf hoelang de vegetatieve fase duurt van jouw indoor cannabisplanten? Kies dan voor feminized (fotoperiode) cannabiszaden. Feminized cannabisplanten kweken, is misschien iets ingewikkelder. Het voordeel is wel dat je eindigt met monsterlijke opbrengsten en extreme kracht. Daarnaast kun je je vaardigheden testen. Dit zijn 5 van de allerbesten!

BLUE DREAM (ZAMNESIA SEEDS)

Blue Dream (Zamnesia Seeds) feminized

Blue Dream van Zamnesia Seeds combineert het beste van Haze met dat van de verrukkelijke Blueberry. Dit is een buitengewone, feminized kruising. Plant je zaadje en zie een prachtig exemplaar verschijnen van 1,5m hoog met paarsblauwe toppen. Zo heb je nog steeds een beheersbare, geweldige plant voor binnen. Daarnaast haast ze zich razendsnel door de bloeiperiode, namelijk in slechts 9 weken. Dit is vrij ongebruikelijk voor een Haze, maar betekent dat je niet lang hoeft te wachten op de oogst.

Blue Dream is een waar genot. Ze biedt een verrukkelijke mix van bessen, citrus en andere zoete ondertonen. Loop niet te hard van stapel vanwege de verleidelijke smaken. Vanaf het begin neemt ze je namelijk mee op een euforische en stimulerende high die geleidelijk verschuift naar een ontspannende, lichamelijke stone. Rook teveel en je ligt in dromenland voor je het weet!

BIG BUD (SENSI SEEDS)

Big Bud (Sensi Seeds) feminized

De originele Big Bud van Sensi Seeds dankt haar naam aan haar enorme productievermogen. Maar dit gaat niet ten koste van andere geweldige eigenschappen, integendeel! De feminized versie produceert net zo gul als de regular variant. Daarnaast ruikt ze net zo lekker en is even krachtig. Laat je meeslepen door frisse vleugen en pittige ondertonen.

Deze 85% indica is een kruising tussen Afghani en de beroemde Skunk. Ze bloeit slechts 50-60 dagen en bereikt een gemiddelde hoogte. Ze is niet de kleinste plant, maar groeit voorspelbaar en is nog steeds eenvoudig te beheersen. Haar smaak is een combinatie van kruiden en fruit en de sterke, lichamelijke stone doet je denken aan het erfgoed van Afghani. Dit is een rookmateriaal van topklasse waar je in je eentje of met vrienden van geniet!

THC BOMB (BOMB SEEDS)

THC Bomb (Bomb Seeds) feminized

THC Bomb van Bomb Seeds is de perfecte indoor soort als je van sterke wiet houdt. Het eindproduct bevat gemiddeld 20% THC, met hier en daar een uitloper met 25%. THC Bomb pronkt met een krachtige, langdurige high. Ze stelt ook niet teleur voor wat betreft smaken en groei-eigenschappen.

THC Bomb is uitermate geschikt voor de binnenboer. Ze groeit krachtig, maar blijft vrij compact (60-90cm). Ze vertakt ook mooi, wat haar een uitmuntende kandidate maakt voor een ScrOG-setup om de opbrengst te maximaliseren. De bloeiperiode is met 7-9 weken vrij kort en onder de juiste omstandigheden oogst je tot wel 650g/m². De high zet in als een opwindende sativa-buzz, maar na een paar minuten zetten indica-effecten zich in, die lichaam en geest diep ontspannen. Deze soort rook je het best in de avonden!

CHOCOLOPE (DNA GENETICS)

Chocolope (DNA Genetics) feminized

Chocolope van DNA Genetics is een bijna zuivere indica (95%). Ze is bij veel cannabisconnaisseurs favoriet. Deze meervoudig bekroonde soort is een van de meest gewilde soorten van DNA Genetics. Ze grijpt terug op een tijd waar dessertsmaken de boventoon voerden.

Ondanks haar sativa genetica is het kweken van Chocolope vrij eenvoudig. Binnen zie je wellicht grote planten, maar die tem je gemakkelijk met wat trimmen. Opvallend is haar verbazingwekkend korte bloeiperiode (voor een sativa) van slechts 8-10 weken. De smaak is overigens verrukkelijk. In tegenstelling tot de meeste sativa's proef je geen kruiden of citrus. Het water loopt je in de mond vanwege de ongelooflijke chocoladesmaak. De effecten beschrijven we nog het beste als elektrisch. Reken op een lekkere, energieke en motiverende buzz in je bol, ideaal om je dag mee te beginnen!

LSD (BARNEY’S FARM)

LSD (Barney's Farm) feminized

LSD van Barney's Farm is een ultra-krachtige, indica-dominante kruising. Ze groeit uit to een stevige, robuuste plant met een hoge weerstand tegen ongedierte en schimmels. Binnen blijft ze vrij compact, namelijk 50-100cm, wat haar gemakkelijk te beheersen maakt. Toch verwent ze de kweker onder ideale omstandigheden met een monsterlijke opbrengst van tot wel 700g/m².

LSD is niet minnetjes als het om kracht gaat. Haar weelderige toppen bevatten maar liefst 24% THC. Maar de opgewekte high maakt LSD pas echt onvergetelijk. Reken op een diepe, trance-achtige stone die je lichaam aardt, terwijl je geest op een trippy, bijna psychedelische reis vertrekt. Dit effect is ook verantwoordelijk voor de naam.

DE BESTE CANNABIS VOOR BINNEN

Dit is slechts een greep uit de soorten die je kunt kiezen als je binnen geweldige cannabis wilt kweken. Elk exemplaar biedt iets unieks, ongeacht welke soort je kweekt (autoflowering of feminized)!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Seedshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken