Blog
Jorge Cervantes: Vader Van De Cannabis Grow Guide
1 min

Interview Met Jorge Cervantes: Vader Van De Cannabis Grow Guide

1 min

Cannabis expo's zijn een geweldige gelegenheid om wat van de beroemde namen in de cannabis wereld te ontmoeten. We liepen tegen Jorge Cervantes aan, die gelukkig de tijd nam om ons te vertellen waar hij mee bezig is geweest.

Als het gaat om het kweken van cannabis van topklasse, zijn er weinig mensen deskundiger dan Jorge Cervantes, een ware legende binnen de cannabis gemeenschap. We hadden het geluk om even met hem te kletsen tijdens de laatste Spannabis expo in Barcelona en wat een verhaal had hij te vertellen. Je kan ons interview met hem bekijken in de video hieronder!

Opmerking van de redactie: wegens de opzegging van ons YouTube Kanaal, kunnen we het interview dat Zamnesia heeft gedaan met Jorge Cervantes niet meer uitzenden. Cannabis.info is ermee akkoord dat we in plaats daarvan hun interview met de goede man mogen gebruiken. Dus kijk en luister naar wat deze goeroe te vertellen heeft!

Video: Interview Met Jorge Cervantes

WIE IS JORGE CERVANTES?

Zelfs als je nog nooit van hem gehoord hebt, zal je ongetwijfeld beïnvloed zijn door Jorge's werk als je je eigen cannabis kweekt. Hij was een van de eerste mensen die een beknopte, gemakkelijk te volgen en informatieve gids heeft geschreven over het kweken van cannabis, die vorm gaf aan wat velen nu beschouwen als de standaard kweek methode. In 1983 bracht hij zijn eerste boek uit, Indoor Marijuana Horticulture, die een instant bestseller werd en zelfs de bijnaam "Indoor Grower's Bible" kreeg.

Door zijn werk heeft een hele generatie kwekers geleerd uit te blinken in het kweken, experimenteren en ontwikkelen van hun eigen technieken. Dit was een tijd voor het internet, voordat iedereen eenvoudig zijn kennis kon delen. Toch kan je er zeker van zijn dat de kennis die je online vindt een basis heeft in zijn werk, omdat de old-school kwekers, die geleerd hebben van Jorge, hun kennis hebben gedeeld met een nieuwe generatie.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Celebrities Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken