Een interview met Jorge Cervantes: Vader van de Cannabis Grow Guide

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabis Kweken

Een interview met Jorge Cervantes: Vader van de Cannabis Grow Guide


Cannabis expo's zijn een geweldige gelegenheid om wat van de beroemde namen in de cannabis wereld te ontmoeten. We liepen tegen Jorge Cervantes aan, die gelukkig de tijd nam om ons te vertellen waar hij mee bezig is geweest.

Als het gaat om het kweken van cannabis van topklasse, zijn er weinig mensen deskundiger dan Jorge Cervantes, een ware legende binnen de cannabis gemeenschap. We hadden het geluk om even met hem te kletsen tijdens de laatste Spannabis expo in Barcelona en wat een verhaal had hij te vertellen. Je kan ons interview met hem bekijken in de video hieronder!

WIE IS JORGE CERVANTES?

Zelfs als je nog nooit van hem gehoord hebt, zal je ongetwijfeld beïnvloed zijn door Jorge's werk als je je eigen cannabis kweekt. Hij was een van de eerste mensen die een beknopte, gemakkelijk te volgen en informatieve gids heeft geschreven over het kweken van cannabis, die vorm gaf aan wat velen nu beschouwen als de standaard kweek methode. In 1983 bracht hij zijn eerste boek uit, Indoor Marijuana Horticulture, die een instant bestseller werd en zelfs de bijnaam "Indoor Grower's Bible" kreeg.

Door zijn werk heeft een hele generatie kwekers geleerd uit te blinken in het kweken, experimenteren en ontwikkelen van hun eigen technieken. Dit was een tijd voor het internet, voordat iedereen eenvoudig zijn kennis kon delen. Toch kan je er zeker van zijn dat de kennis die je online vindt een basis heeft in zijn werk, omdat de old-school kwekers, die geleerd hebben van Jorge, hun kennis hebben gedeeld met een nieuwe generatie.

Bekijk het interview met Jorge hieronder om deze legende iets beter te leren kennen en ontdek wat hij in de toekomst voor ons in petto heeft:

 

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers