Blog
Valhalla Magic Truffels
2 min

NIEUW: Valhalla Magic Truffels | Zamnesia Shroom Shop

2 min

Valhalla is de nieuwste soort magic truffels in onze Shroom Shop. In deze post nemen we deze opwindende nieuwe variant en de effecten die hij produceert onder de loep.

Bij Zamnesia doen we er alles aan om psychonauten zoals jij te voorzien van de hoogste kwaliteit producten die een veilige, fijne en verlichtende trip garanderen.

Daarom zoeken we constant naar nieuwe paddenstoelen- en truffelsoorten. In deze post nemen we Valhalla, de nieuwste truffelsoort die we hebben toegevoegd aan onze online Shroom Shop, onder de loep.

Dus lees snel verder als je meer wilt weten over deze unieke truffelsoort. Of klik hier, als we je interesse al gewekt hadden met de woorden “nieuwste truffelsoort”, om je eigen portie Valhalla truffels vandaag nog te bestellen.

WE INTRODUCEREN: NIEUWE VALHALLA MAGIC TRUFFELS

Valhalla zijn de nieuwste soort magic truffles die we aan onze online Shroom Shop toegevoegd hebben.

Deze truffels zijn de sterkste soort die we ooit bij Zamnesia gezien hebben. Ze zijn zelfs zo sterk dat we besloten hebben om ze een 6 te geven op onze schaal van 1 tot 5 die de kracht van onze truffels aangeeft. Zo hoeven we niet de hele schaal en de beoordeling van onze bestaande producten aan te passen.

Deze truffelsoort is online nergens anders te koop en er is weinig bekend over z’n oorsprong.

Sommigen suggereren dat Valhalla het resultaat is van professionele kruisingen door de beste paddenstoelenkwekers van Nederland, terwijl anderen zeggen dat het een natuurlijk product is van psilocybe paddenstoelen die alleen groeien onder optimale condities.

Hoe dan ook weten we een ding zeker; deze krachtige truffels zijn een must-have voor elke ervaren psychonaut die op zoek is naar een nieuwe, spannende en unieke trip.

Deze truffels zijn vernoemd naar Valhalla (letterlijke betekenis "zaal voor de gevallenen"), een mooie en majestueuze zaal waar, volgens de Noorse mythologie, gevallen krijgers naartoe gaan nadat ze zijn gestorven in een gevecht. Als ze in Valhalla zijn aangekomen bereiden de krijgers zich voor op Ragnarok; toekomstige gebeurtenissen (inclusief een gigantische eindstrijd) die leiden naar het einde en vervolgens de wedergeboorte van de wereld.

Gezien de kracht van deze truffels geloven we dat de naam passend is, bereid je dus voor op een eye-opening trip.

Valhalla viking

Hoewel de effecten die je met deze truffel ervaart zullen variëren afhankelijk van je state of mind, je omgeving, de dosering en andere variabelen, produceren ze over het algemeen een intense, mind-opening trip met intense visuals en hallucinaties, diepgaande gedachten en een sterk gevoel van eenheid.

Kortom als je op zoek bent naar een reis naar de buitenste rijken van het universum om de betekenis en het perspectief van eenheid te overdenken, dan zijn onze Valhalla truffels perfect voor je.

Afhankelijk van hoe je ze gebruikt zul je de effecten van deze magic truffels binnen 30 minuten tot 1 uur gaan merken en zullen ze tot 6 uur aanhouden.

Net als onze andere truffelsoorten worden Valhalla's vacuüm verpakt verzonden. We verwijderen gewoonlijk de originele (metalen of kartonnen) verpakking voor een meer discrete verzending. Mocht je de Valhalla toch in de originele verpakking opgestuurd willen krijgen, neem dan direct na je bestelling contact met ons op.

De truffels kunnen in hun ongeopende verpakking maanden in de koelkast bewaard worden. Eenmaal geopend zijn ze tot 2 dagen houdbaar.

Gebruik Onze Paddo Doseringscalculator

WAT ZIJN magic truffels?

Magic truffels worden geoogst van hetzelfde organisme als de magic mushrooms en ze produceren vergelijkbare effecten.

Het hart van de paddenstoel (of schimmel) is het mycelium; dunne haarachtige vezels die ondergronds of binnen een rottende plant groeien.

Als de condities goed zijn zal de schimmel bloeien als een bloem. De bloesems zijn de paddenstoelen die we oogsten.

Truffels zijn echter de sclerotium van een schimmel, een compacte massa van uitgehard mycelium dat fungeert als voedingsreserve mocht de schimmel aan harde omstandigheden worden blootgesteld, zoals vuur.

BESTEL JE VALHALLA TRUFFELS VANDAAG

Kun je niet wachten om onze nieuwste Valhalla truffels zelf te proberen? Klik hier en plaats je bestelling vandaag nog.

OPMERKING: Magic truffles zijn geen party drugs, het zijn krachtige substanties die door verschillende culturen worden gekoesterd om hun vermogen om het menselijk bewustzijn te verruimen.

Mix de truffels niet met enig andere substantie of ontspanningsdrugs zoals alcohol. Rijd nooit gedurende een trip en houd altijd een trip sitter bij je wanneer je experimenteert met truffels.

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Producten Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken