Blog
Phutureprimitive: Geestsmeltende Sonische Gelukzaligheid
1 min

Phutureprimitive: Geestsmeltende Sonische Gelukzaligheid

1 min

Phutureprimitive, bekend om zijn hypnotische beats, complexe ritmes en exotische melodieën, is een master dubstep producer met een ruime hoeveelheid diepgang en moed.

"Searching for Beauty in the Darkest Places Pt. 2", het album van Phutureprimitive dat binnenkort uitkomt, zal een aantal geestsmeltende soundscapes en meeslepende ritmes produceren. Zijn teaser track "Energy Flow" combineert stijgende, galactische hoogten met vurige, vuile basislijnen. Als de rest van het album ook zo is, kunnen we ons hart ophalen.

Phutureprimitive, afkomstig uit de Bay Area van de VS, is een producer en songwriter waarbij de muziek al sinds zijn jeugd door de aderen vloeit. Geïnspireerd door de mogelijkheid organische instrumenten te combineren met harde, synthetische soundscapes, was de liefde voor elektronische muziek al vroeg geboren. Hij startte met zijn carrière als DJ in de jaren '90 en sindsdien is hij steeds sterker geworden, heeft een loyale schare fans ontwikkeld en produceert muziek die het op de een of ander manier lukt een steeds uitbreidende duisternis te combineren met een gevoel van schoonheid en kalmte. Sinds zijn debuutalbum in 2004, "Sub Conscious" (die nog steeds het bestverkopende album is van Waveform Records), heeft Phutureprimitive nog een reeds singles, albums en mixen uitgebracht, maar daarnaast heeft hij ook zijn eigen platenlabel opgezet. Zoals al gemeld, werkt hij nu aan zijn laatste meesterwerk en toert ook nog rond in de VS.

Het vermogen van Phutureprimitive om een van de meest meeslepende soundscapes te creëren die we ooit hebben gehoord, maakt zijn muziek een geweldige optie om naar te luisteren tijdens het gebruik van shrooms/truffels. De pure, rustige, maar toch donkere en onderzoekende, aard zal de geest volledig bevangen, waardoor het de perfecte gids voor je trip is: Het houdt je kalm terwijl je toch op ontdekkingsreis kan, de diepte in. Natuurlijk is de muziek van Phutureprimitive ook geweldig voor rust en ontspanning en uiteraard voor iedereen die er gewoon graag naar luistert. In zijn eigen woorden: "Laat de muziek, met haar sonische gelukzaligheid, je geest smelten."

Luister naar de muziek van Phutureprimitive hier:

 

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Kunst Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken