Blog
Psy-Fi Festival
3 min

Psy-Fi Festival 2017 - Kunst En Performance Van Over De Hele Wereld

3 min
Festivals News

Psy-Fi muziek- en kunstfestival viert met "Book of Changes" haar 5-jarig bestaan. Dit jaar wordt het een van de grootste en meest naar uitgeziene psychedelische evenementen ooit! Koop je tickets nu om de grootste namen van psytrance te zien optreden, samen met verkopers en activiteiten waar de bezoekers dit jaar van kunnen genieten.

Als er dit jaar slechts één festival is dat je zou kunnen bezoeken, zorg dan dat dit het Psi-Fi "Book of Changes" festival voor psychedelische muziek en kunst is. Het thema van dit jaar komt van het klassieke Chinese orakelboek wat door velen uit verschillende landen werd bestudeerd als een veelbesproken filosofische tekst.

In de geest van die oude lessen zal het Psi-Fi Festival 2017 een ongelofelijk programma hebben met performers en events voor het bevorderen van een inspirerende, psychedelische ervaring. Het Psi-Fi Festival betwist de aard van de werkelijkheid in een coole omgeving die mensen met diverse achtergronden welkom heet om de grenzen der bewustzijnsverandering te onderzoeken.

WANNEER? WAAR? WAAROM PSY-FI?

"Book of Changes" wordt gehouden van 16 tot 20 augustus 2017 in "De Groene Ster" Groningerstraatweg Leeuwarden, Nederland. Psy-Fi is een buitenfestival dat de natuurlijk schoonheid van meren, bossen en stranden enzovoort accentueert met muziek, kunst en gemeenschappelijke ruimten. Dit event is vormgegeven met het hogere bewustzijn in gedachten - door het gebruik van thema's van samenwerkende psychedelische subculturen uit het dagelijks leven.

Psy-Fi kan zich beroemen op een hele reeks bekende sprekers en sjamanen uit landen van de hele wereld. De verlichte geesten geven lezingen over onderwerpen uiteenlopend van psychedelica en metafysica tot sociologie. Behalve dat dit een fantastisch festival is om naar muziek te luisteren en te dansen adviseren wij bezoekers om alles mee te maken wat dit monumentale festival te bieden heeft.

Laten we enkele andere extraatjes van het festival niet vergeten, internationale verkopers staan opgesteld langs de straat op de Bazaar van dit jaar, men verkoopt onder andere hoog kwalitatieve juwelen en kleding, maar ook psychedelica, rookbenodigdheden en nog veel, veel meer! Er is ook een ontspannende, psychedelische bioscoopruimte en een markt met biologisch eten waar er voor iedereen wel wat bij zit.

DE GESCHIEDENIS VAN PSY-FI

Voor Psy-Fi 2017 hebben de organisatoren alles uit de kast getrokken om hun toewijding voor het opwekken van de gemeenschapszin voort te zetten. De missie van Psy-Fi om "een plek te creëren waar bezoekers kunnen genieten van muziek, persoonlijke groei en de natuur" is vanzelfsprekend vanwege de reputatie van het samenbrengen van de beroemdste performers en meedogende figuren.

Iedere bezoeker van het festival wordt aangemoedigd zijn eigen authentieke zelf te zijn. Ondanks de verschillende levenslopen van iedere gast gelooft Psy-Fi in het samenkomen voor vrede en iets leren van elkaars unieke levensverhaal.

LINEUP

Let op muziekliefhebbers - op Psy-Fi 2017 zullen enkele van de meest prominente psytrance muziekkanten ter wereld hun opwachting maken, maar ook zijn er andere artiesten uit andere muziekgenres zoals reggae en psychedelische techno! Het strandfeest van dit jaar ontvangt enkele van die genre-innoverende muziekkanten zoals Asterix, Soundaholic en Raja Ram. Om de volledige lijst van de virtuoze optredens te zien bezoek je de website van Psy-Fi.

Het festival heeft een Hoofd Podium, maar ook een Alternatief Podium waar variaties van het psytrance subgenre te zien zullen zijn. Deze zijn onder meer Darkpsy, Hitech, en andere vormen zodat er zoveel mogelijk optredens zijn om zoveel mogelijk bezoekers tevreden te stellen.

Behalve de twee podia komt Psy-Fi dit jaar ook weer met een "Chill-Out" zone waar luisteraars van de mooie locatie van het festival kunnen genieten of gewoon kunnen chillen op de downtempo beats van de rustgevende muziek. Ook zal er en Global Theatre zijn waar veel artiesten optreden buiten het psytrance genre.

SPECIALE LOCATIES: KUNST, SACRED ISLAND, ARTISTRY PLAZA

Om in de stijl te blijven van de adembenemende geografische diversiteit van de festivallocatie zal het evenement enkele plaatsen hebben op het terrein waar tegelijkertijd schitterende optredens, ceremoniën, speeches en kunst plaatsvinden.

Kunst en workshops psy-fi

ART

Psy-Fi's indrukwekkende verzameling van visionaire kunst wordt elk jaar groter. Met twee galerieën barstensvol kunstenaars zal het festival de talenten laten zien van veel verschillende manieren en methoden van creatie. De eerste galerie heeft een binnenruimte met meer dan 700m2 kunst en buiten ook nog eens 260m2. Hier kun je live projecties zien en psychedelische sculpturen bekijken, om maar eens een paar voorbeelden te geven.

De tweede galerie heeft visuele en performers van alle soorten bovenop de vele andere kunstvormen en installaties die over het hele festivalterrein plaatsvinden.

SACRED ISLAND

Tussen het kijken naar performances en verbazingwekkende musici kun je ook Sacred Island bezoeken om je over te geven aan alle healing en leerzame programma's van Psy-Fi. Hier kun je de Cinema bezoeken, verhelderende lezingen bijwonen en deelnemen aan spirituele ceremonieën.

ARTISTRY PLAZA

Ter ondersteuning van de visionaire kunstenaarsgemeenschap is het Artistry Plaze gewijd aan het werk van aankomende en innovatieve geluiden. Psy-Fi heeft enkele van de meestbelovende nieuwe talenten geselecteerd en uitgenodigd op het festival en zelfs het Plaza uitgebreid zodat er meer artiesten aanwezig kunnen zijn.

SPECIALE PARTNER ZAMNESIA

Zamnesia op Psy-fi Partner

Dit jaar treedt Zamnesia op als een speciale partner op het Psy-Fi Festival. Als aanbieder van magic truffels van de allerbeste kwaliteit, CBD-olie en toebehoren op de Europese markt, zal Zamnesia de plek zijn voor het kopen van legale, geestverruimende producten. Hoewel er op het festival geen harddrugs toegestaan zijn wordt het gebruik van psychedelische truffels, cannabis en hasj openlijk gestimuleerd.

TICKETS

Het Psy-Fi Festival is een non-profit organisatie en daardoor zijn ze in staat tickets voor een lage prijs aan te bieden. Alle eventuele winsten gaan gewoon in de kas om het festival voor volgend jaar te financieren. Hoewel de eerste en de tweede fase voor de tickets uitverkocht zijn kunnen ze voor de derde fase nog steeds aangeschaft worden voor 120 Euro. Bezoekers die van plan zijn om met een caravan of kampeerauto te komen dienen een extra ticket te kopen.

Er zijn tevens kaarten te koop voor de shuttlebus die bezoekers van en naar het festival brengt. Kijk op de tickets sectie van de website voor meer informatie over kaartjes en vervoer. Het festival raadt af om online tickets aan te schaffen van verkopers en stelt voor dat je bijzonder voorzichtig moet zijn als je direct van anderen tickets koopt.

Nu je een idee hebt van waarom het Psy-Fi Festival "Book of Changes" de moeite van het wachten waard is, ga je nu als de gesmeerde bliksem naar psy-fi.nl zodat je je alvast kunt voorbereiden op dit levensveranderende evenement!

VIDEO

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Festivals News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken