Blog
Shpongle Live In Brussel - Laatste Show In Europa!
1 min

Shpongle Live In Brussel - Laatste Show In Europa!

1 min

Als je van psychedelische muziek houdt, zou je in mei naar het komende Shpongle concert moeten gaan in Brussel – de laatste Europese Shpongle show dit jaar!

Shpongle is een van de bekendste en meeste gewaardeerde psychedelische muziekprojecten op dit moment. Shpongle werd in 1996 gevormd en is een Engels psychedelisch muziekproject dat werd opgericht door Simon Posford en Raja Ram, twee stamvaders van het psybient muziekgenre – een prachtige vermenging van psy-trance, wereldmuziek en ambient tot een trippy soundscape.

Shpongle gaat in mei (2 mei om precies te zijn) optreden in Brussel. Dat wordt hun laatste Europese optreden dit jaar. Het evenement gaat plaatsvinden bij de Brussel Event Brewery. Juno Reactor en McCoy’s SUN project zullen eveneens optreden – een onvergetelijke avond is gegarandeerd.

Juno Reactor is nog een legendarisch Brits muziekproject, dat vooral bekend is vanwege hun betrokkenheid bij het componeren van de muziek bij de The Matrix films. Maar daarvoor al creëerde Juno wilde geluiden met energieke beats, high voltage synthesizers en een vleugje tribal dance.

De andere live act in Brussel is een van Duitslands bekendste psy-trance groepen. McCoy’s SUN Project is bekend vanwege hun eclectische mix van heavy metal gitaren en psy-trance, live op het podium uitgevoerd.

Concertkaartjes zijn beperkt, er worden slechts 500 verkocht voor een prijs van 45 euro en 300 extra tickets voor 50 euro per stuk. Er is een speciale, kleurvolle bus die als pendelbus fungeert tussen Parijs en Brussel, maar er zijn een beperkt aantal plekken (op het moment van schrijven zijn dat er nog maar 23) – dus het is nodig om heel vroeg te boeken.

Shpongle staat erom bekend dat ze live optredens geven bij het Shpongletron, een oogverblindend op maat gemaakt podium dat slim ontworpen canvasschermen heeft, projecties en dansers, die synchroon met de muziek een psychedelische show opvoeren. Het is een geweldige ervaring, zelfs voor fancy trance feesten.

www.facebook.com/events/179315352269330

 

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Celebrities Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken