Top 10 Sterkste En Meest Potentiële Cannabis Soorten

Gepubliceerd op:
Categorieën : Beoordelingen van soortenBlogCannabisToplijsten
Laatst bewerkt :

Top 10 Sterkste En Meest Potentiële Cannabis Soorten


Van langdurige verheffende effecten tot enorme stress-verlichting, zijn sommige soorten gewoon beter dan anderen. Hier is de top 10 sterkste soorten van 2016.

Je hebt je goede wiet, en dan heb je een super geweldige wiet. Hoewel sommige mensen tevreden zijn met elke soort, willen sommigen van ons niets minder dan het beste met betrekking tot de potentie. Van langdurige verheffende effecten tot enorme stressvermindering, klaren sommige soorten hun klus beter dan anderen. Hier zijn de top 10 sterkste soorten van 2016.

AMNESIA HAZE

Amnesia Haze van Royal Queen Seeds is de perfecte soort om mee wakker worden in de ochtend. Het biedt niet alleen een intense high, maar het creëert ook een ietwat psychedelische ervaring. In feite, sommigen zeggen dat de high zo goed is dat het er een is die je niet snel zal vergeten. Bovendien is deze cannabis Cup winnende sativa al enige tijd heel populair in Amsterdamse coffeeshops. Met zijn genetica die terug traceert naar Zuid-Aziatische en Jamaicaanse soorten, is Amnesia Haze ook een bestseller in zaadbanken.

 

Amnesia Haze

 

Met barstende aroma's van citrus, citroen en aardse smaken, heeft Amnesia Haze inderdaad een heerlijke smaak. De geur is ook vrij aangenaam. Daarnaast garandeert deze sativa een glimlach op je gezicht. Van euforische tot ontspannende effecten, biedt Amnesia Haze het beste van twee werelden. Ook zal de soort je verheffen en uitbarstingen van energie geven. En voor patiënten die lijden aan een depressie of hoge niveau’s van stress, neem een paar teugen hiervan en je zult je geweldig voelen. Ook als je in een constante strijd bent met vermoeidheid, slapeloosheid of pijn, kan Amnesia Haze de verlichting leveren die je nodig hebt. Klinkt als een winnaar? In slechts 84 bloei-dagen, kun je jouw eigen hebben.

LIBERTY HAZE

De 2011 High Times Cannabis Cup winnaar Liberty Haze is populair om vele redenen. Van de snelle bloeitijd tot zijn unieke smaak is deze kruising zo dicht mogelijk bij de perfecte soort als het maar kan. Deze Barney’s Farm creatie is een combinatie van het G13 en Chemdawg ras, dat is waarom het zo snel bloeit. In feite, in slechts 8-9 weken, zul je een volle plant van gemiddelde lengte hebben. Daarnaast zijn de toppen aantrekkelijk met hun felle groene, kristalachtige, roodharige uiterlijk. Het zijn echter de potentie en de limoen smaak waardoor de mensen meer willen. Met een THC-gehalte van 25%, zijn de cerebrale en de bedwelmende effecten wat deze soort populair maakte.

Liberty Haze

 

Deze soort kan je niet alleen een goed humeur geven, het kan ook verlichting geven voor vele stoornissen en problemen. Aangezien Liberty Haze je een hoofd high geeft, is het perfect voor mensen met een depressie en angst. Bovendien biedt een eetlust voor diegene die er gebrek aan hebben. Daarnaast kan het stress, ontsteking en pijn verlichten. Met een combinatie van heerlijke limoen, dennen en aardse aroma’s, smaakt Liberty Haze als een limonade. Bovenal, als je op zoek bent naar gelukkige, verheffende, ontspannende, euforische en energetische effecten, is deze kruising de soort voor jou.

CRITICAL KUSH

Critical Kush is nog een Barney's Farm creatie die twee beroemde soorten combineert: Critical Mass en OG Kush. Net zo belangrijk is dat de Indica, aardse en kruidige aroma's biedt die je lichaam en geest op hun gemak zullen stellen. Het THC-gehalte is niet alleen verbazingwekkend hoog, het bevat ook een matige dosis van CBD. Waardoor Critical Kush de perfecte nachtelijke medicatie is. Van pijn tot slapeloosheid, deze krachtige soort zal jouw direct in slaap laten vallen.

Afgezien van het verlichten van pijn en slapeloosheid, vermindert Critical Kush ook stress en spierkrampen. Het kan ook zware hoofdpijn verlichten die van tijd tot tijd optreedt.

 

Critical Kush

 

Naast de medische voordelen, heeft ze een gelukzalige en ontspannende werking, evenals euforische en slaperige effecten. Echter, het enige nadeel van deze soort is een droge mond. Maar dat is gemakkelijk te verhelpen met een glaasje water of een drankje naar keuze. Voor de telers die Critical Kush graag willen kweken, is de indoor bloeitijd 50 tot 60 dagen.

L.A. ULTRA

L.A. Ultra van Resin Seeds is een potente indica waarvan de genetica geheim gehouden wordt. Men denkt dat het een kruising is van KM Ultra en eventueel LA Confidential, maar het is bijna een pure indica kruising. De trippy en betoverende high die het biedt, zal je creativiteit stimuleren, maar alleen als je jezelf kunt beheersen.

Kruidig en fruitig in geur, groeien de toppen met vrij grote kelken die bijna weken in hars.

De medische voordelen van L. A. Ultra variëren van het verlichten van depressie, slapeloosheid en hoofdpijn. Ook helpt het indica-deel met pijn en gebrek aan eetlust. Met betrekking tot effecten, zal deze soort zonder twijfel een glimlach op je gezicht toveren. In feite, zal het je ook helpen bij het focussen en je verheffen. Op dezelfde manier, zullen de euforische gevoelens en tintelingen je de ultieme body buzz geven. Met zijn zoete en tropische smaken, wil je er eentje opsteken en je stress laten verdwijnen. Even belangrijk is de gemiddelde bloeitijd van 53 dagen.

 

L.A>. Ultra

SUGAR BLACK ROSE

Gekweekt door Delicious Seeds, is Sugar Black Rose een kruising van Critical Mass en Black Domina. Verder heeft deze indica-dominante kruising een nogal zoete smaak met bloemige en fruitige aroma’s. De geur is echter een beetje muskusachtig, en bootst zelfs exotische hasj na uit het buitenland. Het heeft niet alleen een hoge geneeskrachtige waarde, het bevat ook aanzienlijke hoeveelheden THC. Niet te vergeten, het zal je de beste body buzz ooit geven.

Sugar Black Rose

 

Van ultieme ontspanning tot gelukkige vibes, de effecten van Sugar Black Rose zijn perfect. Het kan je helpen rusten, je verheffen, of in een aangename staat van euforie brengen. Op dezelfde manier, kan het heel wat medische problemen verlichten. Deze indica is in feite een enorme verlichter voor misselijkheid. Evenzo verlicht het pijn, stress, depressie en ontstekingen. Inderdaad, dit is een hoogwaardige soort die de moeite waard is om te kweken, wat ongeveer 53 dagen duurt. Uiteindelijk zal Sugar Black Rose je steunen op zelfs de zwaarste dagen.

ZENSATION

Zensation van Ministry of Cannabis is één van de sterkste soorten die er zijn. Hoewel de soort een nieuwer ras is onder super potente Indica’s, bevat het ook een vleugje Sativa. Sterker nog, het heeft zoveel THC dat de inhoud bijna een kwart van het totale gewicht van de witte bloem is. Om precies te zijn, heeft het maar liefst 20-24% THC-gehalte. Met dit in het achterhoofd, is deze inteelt aanzienlijk krachtig en zal een ervaring bieden als geen ander.

Met betrekking tot de medische voordelen, is Zensation het best bekend om pijn te verlichten, waardoor het dus een ideale keuze is voor patiënten die er chronisch aan lijden.

 

Zensation

 

Het biedt niet alleen langdurige verlichting, maar het maakt je ook gelukkig en ontspannen. Als je deze hoogwaardige soort wilt kweken, duurt het ongeveer 8-9 weken tot bloeien. De plant staat echter bekend als groot te zijn en produceert tot 450g hoge kwaliteit toppen, dus je kweekt het liever buitenshuis.

HAZE BERRY

Haze Berry is een 80% sativa kruising van de Super Silver Haze en de beroemde DJ Short Blueberry. Met zoete bessen en indica-achtige aroma's, verkreeg de soort zijn populariteit door zijn sativa effecten. Aangezien zijn ouders zeer krachtig zijn, test hun kind vaak op meer dan 20% THC. Niet te vergeten, enkele cultivars rekenen ook grote hoeveelheden CBD mee. Het biedt niet alleen bovengemiddelde opbrengsten, maar de bloeitijd is ook kort en duurt 9 tot 10 weken. Met dit in gedachte, is het de perfecte soort voor Sativa kenners.

Als je op zoek bent naar een creatieve boost en euforische gevoelens, moet je Haze Berry eens proberen.

 

Haze Berry

De soort zal je ontspannen en je over het algemeen beter laten voelen. Ook zal het je voorzien van energie om door de dag heen te kunnen komen. En als je een lange dag voor de boeg hebt, zal Haze Berry je helpen om te focussen. Over het algemeen, zul je je een andere persoon voelen, maar op een goede manier. Met dit in het achterhoofd, heeft depressie geen kans tegen deze soort, noch stress. En voor onze vrouwelijke lezers, verlicht deze sativa kruising ook krampen. Daarnaast helpt het tegen vermoeidheid en gebrek aan eetlust. Nogmaals, de bloeitijd duurt slechts 65 dagen, dus waarom kweek je je eigen plant niet?

TUTANKHAMON

Tutankhamon, ook wel bekend als King Tut, is een Pyramid Seeds meesterwerk dat een sociale vlinder van je zal maken. Net als haar ouder AK-47, heeft deze sativa-dominante soort een zuur en skunky aroma. Aangezien het de typische effecten van een sativa heeft, zal het creativiteit stimuleren en je een helpende hand geven bij sociale gelegenheden.

Tutankhamon

 

Net zo belangrijk, Tutankhamon heeft een reputatie voor het hebben van een hoog THC-gehalte, evenals de smaak van verse fruit bloemen. Inderdaad, deze soort is een schoonheid.

Afgezien van het helpen om te kletsen, zal deze soort je een boost van energie geven en je verheffen. Het kan ook helpen met je medische problemen. Van depressie tot vermoeidheid, pijn tot stress, het kan allemaal worden verlicht. Deze soort is in feite bekend om ook te helpen met beroertes. Als je een high wilt die je in je ogen kunt voelen, wil je deze soort kweken. En als we het over kweken hebben, de bloeitijd duurt ongeveer 60 dagen.

THC BOMB

THC Bomb van Bomb Seeds is inderdaad de bom als het gaat om soorten. Ook deze kruising heeft een zeer hoog THC-gehalte tot wel 20%. Hoewel deze bom je niet helemaal zal vermorzelen, zal het toch een krankzinnige high geven. Echter, dankzij de goed afgeronde kruising mix, is de high niet te gek, hij is gewoon echt goed. De kruising is veelzijdig en kan zowel binnen als buiten gekweekt worden. De planten zijn kort, maar ze rijpen in 7-9 weken. Met als resultaat, hoge opbrengsten. Niet te vergeten, de bloemen zijn groot en bedekt met fel oranje haartjes.

THC BombMet betrekking tot de effecten, zorgt THC Bomb voor de ultieme ontspanning. Het zal je gelukkig en verheffend laten voelen, en het heeft ook euforische effecten. Deze soort veroorzaakt echter een droge mond. Zoals eerder vermeld, kan water of een drankje naar keuze dit verhelpen. Evenals zijn ongelooflijke effecten, zijn de medische voordelen net zo echt. Het kan niet alleen helpen tegen depressie, maar ook stress en slapeloosheid. Op dezelfde manier, zal het pijn verlichten en je eetlust opwekken. Dit wetende, wil je deze dominante soort meteen proberen en genieten van de citrus- en dennen-achtige smaken.

TANGIE GHOST TRAIN

Tangie Ghost Train van Little Chief Collabs is een Sativa dominante kruising. Omdat het een kruising tussen Tangie en Ghost Train Haze #1 is, werd deze creatie geboren om sterk te zijn. Het bloeit snel en beschikt over intense mandarijn aroma's en smaken. De toppen zorgen voor een geweldig euforisch gevoel als je ze rookt. Met dit in gedachte, is Tangie Ghost Train de perfecte soort voor Sativa liefhebbers.

Tangie Ghost Train

Met een bloeitijd van minder dan 9 tot 10 weken, kun je een vrij omvangrijke oogst kweken. De planten zijn lang en heel krachtig. Ook de toppen zijn groot, compact, en bedekt met vurige oranje stampers en sprankelende hars. Ze zijn zelfs zo groot dat de takken hulp nodig hebben om ze allemaal te kunnen ondersteunen. Een bamboe stok of iets dergelijks zal hierbij helpen. Tenslotte, deze soort is hoog in THC, en er zal niet veel nodig zijn om de buzz die je wenst te bereiken.

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Gerelateerde Producten