Blog
Tornado steelt cannabisplant
1 min

Tornado steelt cannabisplant

1 min
Wanneer een cannabisplant verdwijnt, gelooft niemand op de boerderij wat er gebeurd is, totdat de videobeelden worden bekeken. Moeder Natuur heeft een geintje uitgehaald met Siskiyou Sungrown farms.

Wiet Tornado!

Wanneer een enkele cannabisplant verdwijnt op een cannabis boerderij, komen er allerlei gedachten in je op over wie of wat hiervoor verantwoordelijk is. Het idee dat een kleine tornado de plant heeft opgepikt en over een hek van 2,5 meter heeft getild om 15 meter verder weer neer te smijten, komt vast niet in je op, maar dat is precies wat er gebeurd is op de Siskiyou Sungrown boerderij in Oregon.

Plant kwijt

Michael Johnson was zijn avondeten aan het koken, toen hij een telefoontje ontving.

"Toen een werknemer me vertelde dat er een tornado was neergedaald op ons medische gebied die een medicinale cannabisplant van 2 bij 2 meter uit de grond trok, mee de lucht in nam, over een hek van 2,5 meter tilde en 15 meter verder, in ons recreatieve gebied, weer neersmeet, geloofde ik hem niet," zei Michael Johnson, de algemeen directeur van Siskiyou Sungrown. Maar toen controleerde ik de beelden van de beveiligingscamera en zag de wiet tornado" (Baca, 2016).

Was het een tornado?

De nationale weerdienst meldde dat het eigenlijk een stof duivel of wervelwind was en geen echte tornado. Het blijkt dat deze types wervelwinden veel voorkomen in het droge en hete gebied. Een heuse tornado zou veel meer schade hebben aangericht dan slechts het verplaatsen van een enkele cannabisplant.

Michael Johnson kon niet stoppen met lachen toen hij de dag na de gebeurtenis de videobeelden bekeek. De plant was uit met medicinale kweekgebied gerukt en neergegooid in het recreatieve deel van de boerderij, dus de ontwortelde plant mocht direct op de composthoop. Dat zijn de regels.

Dit soort incidenten zijn gelukkig zeldzaam en iedereen op de boerderij heeft genoten van deze grap van Moeder Natuur. Dit verhaal zal de kwekers bij Siskiyou Sungrown nog lang bijblijven.

Baca, Ricardo Sep 2, 2016.

Maak je eigen tornado

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Nieuws Reizen
Zoeken in categorieën
of
Zoeken