Blog
Versterk je high met mango
1 min

Versterk je high met mango

1 min
Effects News
"Een kleine stap voor de mensheid, een enorme sprong voor mango's". Het lijkt erop dat de zoete en exotische mango de high kan versterken!

Ontdekt is dat chemische stoffen, die overeenkomen met de mango, het euforische gevoel, dat wordt gevoeld na het roken van marihuana, kunnen vergroten, verhogen en versterken. Dit nieuws legt de nadruk op het feit dat marihuana als meer dan een "stoners serum" moet worden beschouwd. De laatste jaren zijn we overspoeld met artikelen en nieuwsverslagen over de medicinale voordelen van marihuana. En hoewel dit nieuwsitem meer gaat over de "munchies" en minder over kwaadaardige melanomen (huidkanker), is het zeker nieuwswaardig.

Nu de medische voordelen van marihuana tegenwoordig algemeen bekend zijn, lijkt het slechts een kwestie van tijd totdat we worden begroet met een opzienbarende doorbraak, die mogelijk wordt gemaakt door ons beste vriendje wiet. In de tussentijd kunnen de medicinale en recreatieve gebruikers zich verheugen op het feit dat ze een gezond alternatief snackje kunnen verwerken tijdens een aanval van de munchies.

Het wordt volop gesuggereerd dat het eten van verse mango's of het drinken van een verse mango smoothie een uur voor het roken, de euforische ervaring van marihuana dramatisch zal versterken. En dit allemaal terwijl het ook medische marihuana patiënten zal helpen de pijn meer te verlichten.

"Hoe zit dat dan?" We horen het je vragen. Nou, dit hebben we te danken aan een klasse chemische stoffen, bekend als terpenen. Marihuana bevat meer dan 100 terpenen moleculen die verantwoordelijk zijn voor de smaak en de effecten. Maar belangrijker nog, het is de terpeen myrceen, die hiervoor met de eer mag strijken. Deze stof wordt in zowel marihuana als mango's gevonden en het logische gevolg is dus dat je (mogelijk) je high kan verhogen met toppen van slechte kwaliteit of een hoogwaardige wiet een extra kick kan geven.

Het overheerlijke, zoete aroma van mango's kan ook worden toegeschreven aan de chemische stof myrceen en dit geldt trouwens ook voor abrikozen, walnoten en Valencia sinaasappels.

Marihuana/Mango omgangsvormen

Voordat je helemaal los gaat op mango's, zijn er een aantal zaken die je moet weten, als je de beste resultaten wil behalen. Zoals eerder vermeld, moet je het fruit ongeveer een uur voor het roken eten, om de algehele ervaring te verbeteren. Je moet ook rekening houden met je stofwisseling. Gebruikers met een snelle stofwisseling moeten meer mango's eten, terwijl gebruikers met een tragere stofwisseling de mango ongeveer twee uur voor het roken moeten eten (volgens een aantal onderzoeken).


Read more about
Effects News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken