Blog
Websites voor Stoners
2 min

Wat Zijn De Beste Websites Voor Stoners?

2 min
Business News

Speel met je waarnemingen, klets met gelijkgestemden, of dirigeer licht en geluid. Deze websites lijken voor stoners ontworpen.

Wat Zijn De Beste Websites Voor Stoners?

Deze interactieve grafische websites tonen aan dat de cyberspace en stoned zijn voor elkaar gemaakt zijn. Word stoned. Laat je hypnotiseren. Speel met kwantumdeeltjes. Ouwehoer wereldwijd met andere stoners. Driedimensionaal vingerverven. Doe iets fascinerends als je stoned bent.

The Trees Network

Virtuele rooksessies en werkelijk honderden gelijkgestemde marihuanaliefhebbers bespreken alles wat met cannabis te maken heeft en daar door beïnvloed wordt, op een chat-platform genaamd Trees Network. En je voelt je er meteen thuis want je wordt hartelijk welkom geheten door een schermafbeelding van een paar super-vette toppen aan een paar heel gelukkige planten. Bespreek je kweekproblemen live met iemand die je uit de brand kan helpen of klets lekker met andere marihuanaliefhebbers. Muziek, video's entertainment, lachen-gieren-brullen, en soms de mafste conversaties die alleen een wiet-enthousiasteling begrijpt.

Zoomquilt

Zoom quilt

Zoomquilt is net zo betoverend als een Mandelbrot Set. Onderdeel van een reeks zich ontvouwende, pakkend geïllustreerde virtuele werelden die je het afvoerputje inzuigen voordat je de details door hebt. Zag ik nu een robot voor het kasteelraam? Een veelkoppige dinosaurus die een gouden pyramide verslindt? Schitterend hypnotiserend met knallende kleuren, dit werkt een beetje verslavend.

Pointer Pointer

Pointer Pointer

Welkom op het internet. Soms een serieuze plek. Soms een plek om een beetje komische ontlading te vinden met je cursor op een scherm. Pointer Pointer heeft een enorme collectie met documenten van foto's van mensen die wijzen. Je zult altijd een passende foto vinden die de plaats van je cursor op het scherm aanwijst. Misschien vind je het wel leuk om naar wijzende mensen te kijken. Wat jij wil.

Something Nothing

Something Nothing Website

Met een kartonnen VR-mode in de aanslag of gewoon met je eigen ogen Something Nothing is een vreemde bevredigende ontdekkingstocht door enkele erg simpel getekende driedimensionale ruimtes. Als je met je cursor over het scherm, of met je vinger over een tablet beweegt, zie je 360-graden beelden, kronkel erin of kronkel eruit. De wereld ziet er echt fantastisch uit, als je maar stoned genoeg bent.

Minimal

Minimal Website

Je bent net een dirigent van het heelal en de tijd met Minimal wat met je cursor werkt, of een veeg met je vinger. Schep universums of kwantumexplosies. Maak lichtpatronen op de maat van de geluiden die je op je koptelefoon hoort. Ziet er volgens ons prachtig uit op een groot scherm, maar je moet wel eerst een flink aantal vette toppen roken.

Neave

Neave

Ga de retro boter-kaas-en-eieren uitdaging aan in een wereld waar computers al decennia lang winnen. Die bizarre, op indica geïnspireerde beweging zou wel eens geschiedenis kunnen schrijven in de retro-spelletjes wereld. Stuiter met balletjes, laat je hypnotiseren of schilder met pixels. Probeer gebiologeerd een zwerm beestjes te volgen, of hou ze onder de duim met de punt van je cursor.

Time Warp

Wanneer je je bloeddoorlopen ogen van je laptop of tablet wegsleurt, realiseer je je meteen dat je in een Time Warp gevangen zat. Tijd, wat dat ook mag betekenen, is als in een trance verstreken. Een paar uur later wil je als onder hypnose weer een marihuanamix hebben. Je bent gegarandeerd helemaal de weg kwijt.

 

         
  Guest Writer  

Gastschrijver
Zo af en toe dragen gastschrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Business News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken