Blog
Zamnesia wordt hoofdpsonsor van Psy-Fi!
2 min

Zamnesia wordt hoofdpsonsor van Psy-Fi!

2 min
Festivals News

Nederland zal de trotse gastheer zijn van PSY-FI, een psy-trance festival dat op weg is een van de grootste in Europa te worden; en wat echt helemaal geweldig is, wij zullen daar niet alleen maar aanwezig zijn, we zijn ook nog eens de HOOFDSPONSOR!

PSY-FI: NEDERLANDS GROOTSTE PSYCHEDELISCHE TRANCE FESTIVAL (VAN 28 AUGUSTUS TOT EN MET 1 SEPTEMBER 2014)

Als er één ding is dat we geleerd hebben van onze recente trip naar Spannabis, is het dat er niets beters is dan onze klanten face to face te ontmoeten en mee te doen aan de festiviteiten en gemeenschapszin.

Wat is Psy-Fi: Inside the vortex

Psi-Fy is een relatief nieuw festival die zich richt op psychedelische cultuur en alle muziek, kunst, natuur en persoonlijke groei die erbij hoort. Ze hebben een open ruimte gecreëerd waar mensen uit alle culturen, religies en landen samenkomen om een eenheid te vormen en te genieten van het leven, de liefde, vrede en eenheid – dat alles terwijl ze op het hypnotische ritme van psy-trance dansen!

Inside the Vortex is hun tweede festival dat dit jaar vijf (!) volle dagen zal duren. Het vindt plaats in de zomer en is de opvolger van het ‘Glow in the Park’ van vorig jaar, een relatief klein experiment dat bedoeld was om uit te vinden of een psychedelisch festival überhaupt wel zou aanslaan in Nederland. Al was het kleinschalig en waren er verschillende beperkingen, Glow in the Park was een enorm succes!

Het festival van dit jaar zal geen van de beperkingen van vorig jaar hebben en zal gegeven worden op een groot terrein in de open lucht, ideaal om psychedelisch te chillen en op avontuur uit te gaan en de klok rond te feesten! Het zal de lat hoog leggen voor alle Nederlandse en andere Europese psy-trance festivals.

Hoe gaat Zamnesia erbij betrokken raken?

Je kunt er zeker van zijn dat je ons als hoofdsponsor op het festival tegenkomt om plezier te maken en de mensen te leren kennen die ons groot hebben gemaakt (dat ben jij dus!). We hebben ook een grote stand waar we een groot aantal producten verkopen, waaronder pijpen, cannabiszaadjes, Salvia, kratom, een heleboel producten uit de head shop en natuurlijk MAGIC TRUFFLES!

Inderdaad! Magic truffles zijn legaal in Nederland en wij verkopen ze bij onze stand. Maak je dus geen zorgen over hoe je ze vóór het festival nog in handen kunt krijgen. Je kunt bij ons het beste spul krijgen!

The Venue

The venue zou niet perfecter kunnen zijn voor een psy-trance festival. Het festivalterrein ligt net buiten Leeuwarden, tussen weelderige zonneweiden, betoverende bossen en ontspannende en rustgevende oevers van meren. Deze idyllische setting lijkt te mooi om waar te zijn en biedt alles wat een psychonaut maar wil op zijn magische reizen.

Leeuwarden

Hoofdpodium

Het hoofdpodium komt op de weide te staan net naast het strand, waar je uitzicht hebt over de prachtige meren en bossen. Daar vinden alle hoofdacts plaats, en ’s avonds kun je genieten van vreugdevuren op het strand, verbluffende visuele spektakels, decoraties en de grootste lasershow van Europa!

Artiesten:

 • Ace Ventura
 • Cosmosis
 • Zen Mechanics
 • Atmos
 • Filteria
 • E-Clip
 • Perfect Stranger
 • Ital
 • U-Recken
 • Talamasca
 • En nog veel meer

Chill-out podium en het magische bos

Er komt ook een chill-out podium met een eigen strand. Hier kun je ontspannen op het strand, zwemmen en genieten van al het schoons om je heen. Er is ook een kronkelend pad door het bos dat naar andere, meer afgesloten chill-out gebieden leidt; ’s avonds veranderen de bossen in een betoverd wonderland, de kleuren veranderen dan en ontspannen muziek stroomt vanaf de boomtoppen op je neer.

Alternatief podium

Psychedelische festivals gaan over diversiteit en het samenbrengen van mensen, en de muziek zou niet anders moeten zijn. Het alternatieve podium heeft een eigen eiland en er zal allerlei muziek ten gehore worden gebracht, van drum and bass tot en met reggae. Het is een feest in een feest!

Festival Map

Sacred Isand

Psy-fi gaat niet alleen maar over feesten, het gaat ook over leren en groeien. Het sacred island heeft een eigen podium dat gewijd is aan workshops en lezingen van een paar vooraanstaande professionals , waardonder dr. Dennis McKenna! Het sacred island biedt ook plekken voor healing en groei, met healing tenten, massages en nachtelijke paddenstoelenceremonies!

Organische eetwarenmarkt

Voedselconnaisseurs zullen helemaal weg zijn van wat de organische eetwarenmarkt te bieden heeft. Alles is gemaakt van de beste ingrediënten en je hebt enorm veel keus. Wraps, curries, pasta’s, pizza’s, hamburgers, fruit, crêpes – het is er allemaal.

Hier zie je een paar attracties die je op het festival tegenkomt. Je kunt hier een uitgebreide lijst van alle wonderen en bezienswaardigheden zien! www.psy-fi.nl

We zijn echt helemaal lyrisch over dit festival en we hopen dat je erbij zult zijn, waar ter wereld je je ook bevindt. Stop bij onze stand om even gedag te zeggen. We zouden jullie allemaal graag in het echt ontmoeten!


Read more about
Festivals News
Zoeken in categorieën
of
Zoeken