OG 24K (BSF Seeds) feminized

(1)

OG 24K is een evenwichtige kruising en afkomstig van twee geliefde strains: Kosher Tangie (ook 24K Gold geheten) en Bubba Kush. Zowel het oogstgewicht als het THC-gehalte is subliem. Je ervaart een creatieve high en je problemen lossen zich als vanzelf op. Een oppeppertje nodig tijdens saai werk? OG 24K zorgt voor levenslust!

48,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 4€ 48.00
  • Aantal zaden: 4 € 48.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - OG 24K: Tjokvol met heerlijke toppen

OG 24K is een kostbare schat die iedere kweker graag in het tuintje ziet. Binnen heeft ze maar een week of 8 nodig om te bloeien en te rijpen. Tegen de oogsttijd oogt al haar groen goudkleurig, terwijl haar toppen door de harskristallen opzwellen. De trichomen zijn ook te zien op de kleinere bladeren. Hierbij worden de meeste suikerblaadjes krokant en krullen de randjes om, waardoor ze op bonbonnetjes lijken. Kieper ze niet in de afvalbak, want ze zijn best te roken.

Deze 100% feminized zaden produceren niet alleen kwalitatief hoogwaardige toppen die er prachtig uitzien. Van OG 24K planten oogst je namelijk ook veel. Binnen leggen ze tot 500g/m² in de weegschaal, maar buiten leveren ze het meest op. In de volle grond zie je per plant een opbrengst van 800g of meer tegemoet.

BSF Seeds heeft geen kwaliteit opgeofferd om dit soort cijfertjes eruit te persen. Ze is zo sterk als een beer, de creatieve high leeft zich onbelemmerd uit en de rook is rijk, zacht en werkelijk memorabel. Wat dat betreft, is haar naam OG 24K een gouden vondst.

EXTRACTEN BEHOUDEN HET RIJKE AROMA VAN MANDARIJNTJES

Na het natuurlijke droogproces heeft OG 24K een heerlijke smaak die een melange is van de rijke mandarijntjes/sinaasappelsmaak van Kosher Tangie en het kenmerkende aroma van potgrond van Bubba Kush. Als je concentraten maakt, intensiveren de terpenen die aroma's van mandarijn verspreiden en verdwijnen de hasj-achtige tonen praktisch. OG 24K dabs verspreiden een opwekkend, rijp sinaasappel bouquet, zowel in het bewaarpotje als op de nail.

OG 24K feminized zaden zijn bijzonder stabiel, maar kunnen twee totaal verschillende fenotypes opleveren. Of je plant er nu echter als een ranke sativa uitziet of meer als een klassieke indica, de kwaliteit van de toppen blijft ongeëvenaard. De waanzinnige harsproductie is standaard en de smaak en geur van mandarijntjes is altijd bespeurbaar.

Merk BSF Seeds
Genetica 50% Indica/50% Sativa
Ouders Kosher Tangie x Bubba Kush
Bloeitijd 8 weeks
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 600-800 gr/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
    (1)
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
OG 24K (BSF Seeds) feminized
OG 24K (BSF Seeds) feminized
OG 24K (BSF Seeds) feminized
OG 24K (BSF Seeds) feminized