Whitaker Blues (DJ Short) regular

Kort van postuur, maar hoog van potentie, Whitaker Blues van DJ Short is een hybride van de hoogste plank. Whitaker Blues heeft ongeveer 55-62 dagen (8 weken) nodig om haar optimale bloeipotentiaal te bereiken. Met haar intense geur en haar verdovende high is deze soort geschikt voor zowel rokers als blowers.

105,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 10€ 105.00
  • Aantal zaden: 10 € 105.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

DJ Short - Whitaker Blues: Erfenis gekruist met Blueberry passie

Whitaker Blues is echt een klassieker in de dop (vrij letterlijk overigens) en een hybride met een erfenis. Ze werd ontwikkeld door de zoon van DJ Short en deze soort is een fusie van de klassieke Quimbly van West Coast met de persoonlijk door DJ geselecteerde Blueberry, wat Whitaker Blues tot gevolg heeft.

De soort is bijna helemaal Inidica van aard met haar 80% Indica en 20% Sativa - onevenwichtig, maar wat geeft dat? Indicaliefhebbers zullen ongetwijfeld wegzwijmelen met Whitaker Blues, haar scherpe geur gepaard aan haar zoete, fluwelen grapefruit- en lichte vanillesmaak zal meer dan genoeg zijn om de smaakpapillen te prikkelen. De toppen van Whitaker Blues zitten vol met hars - perfect om binnen te kweken. Zowel doorgewinterde als beginnende kwekers zullen geen probleem hebben met deze makkelijk te kweken, levendige en bevredigende zoete soort. Whitaker Blues heeft ongeveer 55-62 dagen (8 weken) nodig om haar optimale bloeipotentiaal te bereiken - inderdaad supersnel! Als ze eenmaal is uitgebloeid, zul je getrakteerd worden op een ervaring van enerverende proporties.

Whitaker Blues is een ongelooflijk krachtige mix van een initiële high, een vreetkick en een kalm einde. Het enige wat gewoon is aan Whitaker Blues is haar sekse, al het andere is buitengewoon sensationeel. Van haar intense geur tot aan haar verdovende high, deze soort is gewoon geknipt voor zowel rokers als kwekers. Dus het enige wat je nog hoeft te doen is achterover leunen en je alsmaar verder door Whitaker Blues te laten meenemen.

Merk DJ-Short Seeds
Genetica Indica-dominant
Ouders Lineage Quimby x Blueberry
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Whitaker Blues (DJ Short) regular
Whitaker Blues (DJ Short) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.