Colour Mix 1 (Dutch Passion) feminized

Perfecte mix van feminized strains die geschikt zijn voor de buitenteelt. Een leuk assortiment van 3 kwaliteitstrains die gemakkelijk te kweken zijn!

45,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 6€ 45.00
  • Aantal zaden: 6 € 45.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dutch Passion - Colour Mix 1.

Colour Mix 1 van Dutch Passion is het perfecte mix pakket van gefeminiseerde strains voor de buitenkweek. Het bevat 3 uitstekende strains en is een perfecte mix voor degenen die wel eens wat variatie in hun tuin willen.

Frisian Dew: Een kruising tussen de Super Skunk en de Purple Star. Ze is de compact, maar toch met een groot rendement en een grote resistentie tegen schimmels en weersinvloeden. Goede strain voor de buitenteelt die je zal belonen met een gebalanceerde high en een geweldige smaak.

Passion #1: Een kleinkind van de geweldige Skunk #1. Erg stabiele plant voor de buitenteelt. Sativa dominante plant met lange toppen. Ze rookt met een uitmuntend krachtige stonedheid en een typische skunk smaak.

Shaman: Een legendarische Sativa dominante kruising tussen de Purple #1 en een vroege Skunk. Ze is een erg sterke plant en vertoont een prachtig schouwspel met paarskleurige toppen. Ze produceert erg mooie lange toppen en rookt met een diepe, maar actieve high die je op lange reizen laat gaan als je een grotere dosis rookt.

Merk Dutch Passion
Genetica Mix Pack
Beschikbaar Als Feminized Zaden

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Colour Mix 1 (Dutch Passion) feminized
Colour Mix 1 (Dutch Passion) feminized