Gipsy Widow (Exotic Seed) Feminized

Gipsy Widow is een indica-dominante hybride met een interessant erfgoed. Ze is een kruising tussen twee verschillende fenotypen van White Widow, feno A en feno B, waarvan de eerste indica-dominant is en de laatste meer sativa-dominant. Deze soort gedraagt zich tot de bloeiperiode als een indica en laat dan haar sativa eigenschappen zien. De high is zowel ontspannend als cerebraal.

22,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 22.50
  • Aantal zaden: 3 € 22.50
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seeds - Gipsy Widow: Verbluffende kruising tussen twee White Widow fenotypen

Gipsy Widow is een indica-dominante hybride, aangeboden door de dames en heren bij Exotic Seed. Ze is een inteelt kruising van twee White Widow fenotypen, feno A en feno B. Feno A helt over naar de indica kant met dichte toppen en een geweldige hars productie, terwijl feno B andere, voordelige sativa genen in de mix gooit. De verhouding indica:sativa genen is 70:30.

Tijdens de vegetatieve fase gedraagt deze soort zich als een zuivere indica, maar in de bloeiperiode laat ze haar sativa eigenschappen zien, door zich uit te strekken en lange toppen te produceren. In de late bloei zullen deze toppen steeds compacter en zwaarder worden, zodat de takken moeten worden ondersteund om te voorkomen dat ze breken. Deze soort is geschikt voor zowel binnen als buiten, met een bloeiperiode van 8-9 weken, waarin ze een mooie opbrengst produceert van 500-550g/m².

De aroma's en smaken van Gipsy Widow bestaan voornamelijk uit citrustonen, voornamelijk verse citroenen, met vleugjes aardse en wierook-achtige ondertonen. De high is buitengewoon dankzij de gebalanceerde combinatie van indica en sativa genen: Zeer lichamelijk en ontspannend, met die lekkere, lichamelijke indica-buzz, terwijl je tegelijkertijd geniet van dat hoofd-in-de-wolken sativa effect.

Als je gezocht hebt naar een perfect gebalanceerde mix van indica en sativa genen, kan je je zoektocht staken. Gipsy Widow heeft alles wat je je maar wensen kan in een soort. Ze is robuust en compact, met lange, dichte, harsachtige toppen en daarbovenop een bloeiperiode die korter is dan je zou verwachten.

Merk Exotic Seed
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Ouders White Widow "A" Pheno x "B" Pheno
Bloeitijd 8-9 weeks
Opbrengst Indoor 500-550g/m²
Oogst (Outdoor) Eind September
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gipsy Widow (Exotic Seed) Feminized
Gipsy Widow (Exotic Seed) Feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.