Lemon Candy (Exotic Seed) feminized

Lemon Candy is een 55% sativa dominante kruising van Exotic Seed. Het heeft evenwichtige kweekeigenschappen, met een korte bloeitijd en medium opbrengst. Een middelgrote plant, het meest geschikt voor de binnenkweek. De soort heeft een prachtig cannabinoïde en terpeen samenstelling welke de uitstekende rookervaring waarborgen. Lemon Candy is zeer geschikt voor het maken van droge extracten.

25,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 25.50
 • Aantal zaden: 3 € 25.50
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed - Lemon Candy: Een kruising gekweekt van kampioen soorten

Lemon Candy is een prachtige cannabis soort van de kwekers van Exotic Seed. Het is een feminized 55% sativa dominante kruising met wereldklasse genetica. De soort is een kruising tussen NYC Diesel en The Hog, beide hoog aangeschreven Cup winnende soorten.

Lemon Candy heeft zeer evenwichtige kweekeigenschappen; een korte bloeitijd van slechts 8 weken en een gemiddelde opbrengst van 450-500g/m². Het is een veerkrachtige plant met een sterke, middelgrote structuur. Het is het meest geschikt voor de binnenkweek. Lemon Candy is zeer gevoelig voor licht stress; als ze niet op de juiste manier gekweekt wordt, kun je een verminderde opbrengst ervaren. Dat is de reden waarom Lemon Candy wordt aanbevolen voor ervaren kwekers.

De kwaliteit van de cannabinoïde en terpeen profiel is wat Lemon Candy onderscheidt. Hoewel het niet zeer rijk is aan hars, heeft het een geweldige kwaliteit. Dankzij de zorgvuldig gekozen genetica heeft Lemon Candy rijke en complexe aroma's; ze variëren van aards en citroen tot zoete skunk. De high is een zeer evenwichtige en langdurende ervaring. Er is een aanhoudende ontspannende body low en een cerebrale high in de beginfase van de high. Deze soort is zeer geschikt voor het maken van droge extracten.

Genetica 55% Sativa / 45% Indica
Ouders H.O.G. x New York City Diesel
Bloeitijd 8 weeks
Opbrengst Indoor 450-500g/m²
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Lemon Candy (Exotic Seed) feminized
Lemon Candy (Exotic Seed) feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.