Red Virola (Virola calophylla) 50 gram

(1)

De Red Virola (Virola calophylla) boom is een gemiddeld grote boom die in Zuid-Amerika groeit. De bast van de Red Virola boom bevat psychoactieve alkaloïden, waaronder MMT, N,N-DMT en 5-MeO-DMT. Zuid-Amerikaanse Sjamanen gebruiken de bast om een krachtige snuff te maken met hallucinogene eigenschappen.

8,95 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Red Virola (Virola calophylla): Krachtig hallucinogeen middel, gebruikt door Sjamanen in Zuid-Amerika

De Virola boom, ook bekend als epena of parika, is een middelgrote boom, die voorkomt in de regenwouden van Zuid-Amerika. De inheemse bevolking gebruikt Red Virola (Virola calophylla) in combinatie met andere ingrediënten, zoals tabak of cocabladeren, om een snuff te maken met krachtige, hallucinogene eigenschappen. De bast van de Virola boom bevat psychoactieve alkaloïden, zoals MMT, N,N-DMT en 5-MeO-DMT, die nauw verwant is aan DMT.

Het gebruik van Red Virola als hallucinogeen middels is nog onbekend terrein en moet als zeer experimenteel worden beschouwd. Er moet nog steeds veel onderzoek worden gedaan naar de effecten van dit middel. Het internet is waarschijnlijk je beste kans als je wat onderzoek wil doen, omdat wetenschappelijke literatuur over het gebruik van Red Virola vrij schaars is.

We weten echter wel dat Red Virola (Virola calophylla) een krachtig, maar soms onplezierig, effect kan opwekken bij minder ervaren psychonauten. Visioenen en hallucinaties worden vaak vergezeld door misselijkheid en hoofdpijn.

Het gebruik van Red Virola (Virola calophylla)

Houd er rekening mee dat Red Virola niet wordt aangeraden aan minder ervaren psychonauten. Het is meer geschikt voor gebruikers die reeds ervaring hebben met sjamanistische snuffs en brouwsels.

Red Virola wordt bereid door de gedroogde bast van de boom te verwarmen om de hars te verkrijgen. De hars wordt opgevangen in een container. De hars kan ook worden onttrokken door verschillende infusies te maken met heet water, die je steeds 2-4 uur laat trekken. Vervolgens mix je de infusies en kook ze in tot uitsluitend donkere hars overblijft. Om een hallucinogeen effect op te wekken van Red Virola, neem je een volle theelepel van de gedroogde mix en snuif dit in drie sessies op, met tussenpozen van 15 tot 20 minuten.

Inhoud: 50 gram Red Virola (Virola calophylla)

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  25/Oct/2017

  Attention ca Avoine ...
  Après préparation de poudre en snuff a priser c'est très violent ça arrache le nez,prévoir des mouchoirs en pagaille car on a le nez qui coule sans arrêt on a l'impression d avoir les dents qui poussent ca passe au bout de 20 minutes. Niveau effet je n ai pu priser que une demi cuillère a café mais ça donne une très bonne lucidité et physiquement c'est très agréable ----d(°_°)b .

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Red Virola (Virola calophylla) 50 gram
Red Virola (Virola calophylla) 50 gram