Blow Mind Auto (Sweet Seeds) feminized

De onderzoeksafdeling bij Sweet Seeds kruiste een elitekloon van Amnesia Haze, bekend als "La Cordobesa", met hun iconische S.A.D. Sweet Afghani Delicious Auto. Het resultaat, Blow Mind Auto, combineert de sterke, cerebrale effecten van Amnesia Haze met de betrouwbaarheid van S.A.D. Auto. Kwekers kunnen planten zien van 60-120cm hoog en oogsten van 400-600g/m² in 8-9 weken van zaad tot oogst.

21,90 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 3€ 21.90
  • Aantal zaden: 3 € 21.90
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Blow Mind Auto: Amnesia Haze ontmoet overheerlijke Afghani

De onderzoeksafdeling bij Sweet Seeds besloot een elitekloon van Amnesia Haze, in Spanje bekend als “clon cordobés” or “La Cordobesa”, te kruisen met een van hun meest gewaardeerde soorten, de S.A.D. Sweet Afghani Delicious Auto. Deze soorten werken geweldig samen. Amnesia Haze levert intense niveaus van kracht en S.A.D. Auto voegt eenvoud toe aan deze kruising. Amnesia Haze staat bekend als een soort die meer geschikt is voor de ervaren kwekers. Het verrijken van de genetische opmaak van Amnesia met Afghan genen zorgt ervoor dat kwekers van alle niveaus successen kunnen behalen.

Blow Mind Auto's levenscyclus zal in 8-9 weken na ontkieming worden voltooid. S.A.D. Auto staat bekend als een productieve soort die op tijd kan worden geoogst. Veel verschillende setups en kweekomgevingen zijn denkbaar, omdat planten niet hoger worden dan 60-120cm. Amnesia's vermogen tot uitrekken schijnt er echter wel doorheen, wat eerder zal leiden tot planten met lange stelen dan extreem compacte planten. Binnenkwekers kunnen doelen op oogsten van 400-600g/m² en de oogst buiten zal ongeveer 50-200g per plant bedragen. De snelle productie van de toppen is opmerkelijk, zeker als je nadenkt over hoeveel geduld je moet hebben als je de niet-autoflowering Amnesia Haze kweekt.

De smaken en kracht zijn zaken die je mogelijk kunnen verbazen. Deze soort heeft een zeer soepel en diep aroma van wierook, afkomstig van "La Cordobesa", gemengd met de zoete en ietwat muskusachtige ondertonen van S.A.D. Auto. Uitmuntende aromatische prestaties maken Blow Mind Auto een zeer rendabele keuze. Eigenlijk is het nuttig dat S.A.D. wat Indica elementen toevoegt aan deze hybride. De Amnesia rush wordt op prettige wijze opgevolgd door een zeer ontspannen eind.

Blow Mind Auto is alweer een voorbeeld van hoe innovatieve kweekstrategieën leiden tot autoflowering soorten die superieure prestaties leveren. Het selecteren van de best presterende elitekloon van Amnesia Haze, en deze te kruisen met een betrouwbare Indica als S.A.D. Auto, is een beslissing waar veel autoflowering liefhebbers van zullen profiteren. Blow Mind Auto maakt de belofte in haar naam zeker waar!

Merk Sweet Seeds
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Ouders Cordobesa Amnesia Haze x Sweet Afghani Delicious Auto
Bloeitijd 8- 9 week from seed to harvest
Opbrengst Indoor 400-600 g/m2
Opbrengst Outdoor 50-200 g/plant
Hoogte (Indoor) 60-120cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Blow Mind Auto (Sweet Seeds) feminized
Blow Mind Auto (Sweet Seeds) feminized