Dairy Queen (TGA Subcool) regular

Dairy Queen is een stinkerd en een uitdaging voor je koolstoffilters! En niet alleen de geur die ze produceert is vol met kracht - de brede en nogal struikachtige planten bereiken binnen slechts 7-8 weken de volwassenheid en zullen je versteld doen staan met hun belachelijk hoge harsproductie. Deze koninklijke dame is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenkweek, mits je tolerante buren hebt.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
  • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Dairy Queen: Stelt je filters op de proef

Dairy Queen is een echte stinkerd en je koolstoffilters zullen er nog een flinke kluif aan hebben. Deze koninklijke dame is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenkweek, maar je hebt dan wel zeer tolerante buren nodig of een echt, ECHT afgezonderde plek ver uit de buurt van menselijke neusgaten. De intense geur komt mede doordat de erfenis de Skunksoort Cheese in zich heeft, maar de geur is ook beïnvloed door de door Sativa gedomineerde Cinderella 99, die een vleugje limoen toevoegt, en Romulus, een 100% Indica met een pittig en fruitig aroma. Het resultaat is een mix met lichtjes verschillende fenotypen, die echter altijd ongelooflijk fruitig is.

Sommigen zeggen dat de geur een tropische versie is van de Engelse Cheese, anderen zeggen dat de geur aan zoete gebakjes of snoep doet denken, en weer anderen vergelijken de geur met zoete, heel erg zoete, zweetsokken, maar we hebben ook gehoord dat ze naar scherpe, kersen cheesecake met een vleugje brandstof, aarde, klei en een snufje zuur ruikt. Maar niet alleen de geur zit vol met kracht, de planten die uit deze zaadjes voortkomen hebben slechts 7-8 weken nodig om hun hemelse vruchten te produceren.

De toppen zijn slechts van gemiddelde grootte, maar de achterlijke harsproductie is een voorteken voor de extreme potentie van het eindproduct. De genetische achtergrond van Dairy Queen bestaat uit 60% Sativa en 40% Indica, en het uiterlijk van de planten is niet uniform – het ene fenotype neigt meer naar de Sativakant, het andere vertoont onderscheidende Indicakenmerken en het derde fenotype lijkt een mix te zijn van beide kanten. En zelfs de smaak van de gerookte marihuana verschilt.

De belangrijkste smaken kunnen in vier categorieën worden ingedeeld. Het eerste type is zeer aards en heeft iets van parfum in zich. Het tweede type lijkt heel erg op Kush, de derde smaak is die van dennenappel, maar dan fruitig, Kushachtig, pittig, aards en met hinten van zoethout, en de vierde smaakt naar kersen, aarde en kaas.

Dairy Queen pronkt met een mooi uitgebalanceerde high en is een geweldige keus om stress, angst en depressie mee te behandelen, maar ze is ook goed geschikt als middel om te ontspannen, je creativiteit een boost te geven en om pijn te verlichten. Het roken van kleine hoeveelheden bezorgt je de perfecte medicinale Sativa-effecten. Grotere hoeveelheden geven je een zwaar Indicagevoel, zonder hierbij de gebruiker te verlammen of aan de bank vast te nagelen.

Merk The Dank Seeds
Genetica 60% Sativa / 40% Indica
Ouders Cheese x Romulan x Cindy 99
Bloeitijd 7-8 weeks
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Oogst (Outdoor) Eind September
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dairy Queen (TGA Subcool) regular
Dairy Queen (TGA Subcool) regular
Dairy Queen (TGA Subcool) regular
Dairy Queen (TGA Subcool) regular
Dairy Queen (TGA Subcool) regular
Dairy Queen (TGA Subcool) regular
Dairy Queen (TGA Subcool) regular
Dairy Queen (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.