Kaboom (TGA Subcool) regular

Kaboom van TGA Subcool is een kruising van twee beroemde variëteiten: de heilige graal van Lemon Haze, Jack's Cleaner en een mannelijke Vortex. Het resultaat is een zeer lange plant die in staat is om ongelooflijke opbrengsten te produceren. De bloeitijd is lang, wat typerend is, maar de wachttijd van 60-75 dagen wordt beloond met uiterst potente wiet met een zeer aangename geur en smaak.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
 • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Kaboom: Gebaseerd op de heilige graal van Lemon Haze

Kaboom is een meesterwerk van een Sativa. Ze is gebaseerd op de heilige graal van Lemon Haze, de legendarische Jack’s Cleaner. TGA Subcool kruiste haar met een mannelijke Vortex en eindigde met een plant die zeer lang wordt en enorme hoeveelheden zeer potente wiet met een aangename geur en smaak produceert. Ze wordt aangedreven door een sterke Sativadominantie (85%) en heeft 60-75 dagen nodig om volwassen te worden, maar het lange wachten is ieder minuut waard.

Kaboom vertoont een extreme uitrekking tijdens de bloeiperiode (de vuistregel is dat je kunt verwachten dat ze drie keer zo lang wordt), dus het wordt aangeraden om haar te toppen en haar vroeg in een 12/12 lichtschema te leiden. Het resultaat is een plant met langgerekte toppen die maar niet ophouden. En alsof de omvang van de toppen nog niet genoeg was, vertoont Kaboom ook nog eens een explosieve harsproductie, die resulteert in een uiterlijk alsof de toppen geglazuurd waren. De geur is niet minder aantrekkelijk, de toppen scheiden een aroma af van overrijpe vruchten, vermengd met Skunk en hasj.

De complexe smaak van de goed gedroogde is onovertroffen; je gehemelte wordt gemarineerd door een melange van Haze, hasj, Skunk, citrus, gebak, bessen en ananas. Maar wees gewaarschuwd: de extreme kracht van de wiet kan voor sommigen te veel zijn! Rook haar voorzichtig, want de high kan paranoia veroorzaken als je niet gewend bent aan de tripachtige, zeer intense en speedachtige effecten. Maar als je er eenmaal aan gewend bent, zul je genieten van een boost van creativiteit, motivatie en inspiratie. Een aardige bijwerking is de zachte pijnvermindering en de cerebrale effecten.

Genetica 85% Sativa / 15% Indica
Ouders 1985 SSSC NL 5 x Pluton x Purple Haze x NL 5 x Jack Herer x Apollo 13 x Space Queen
Bloeitijd 60-75 days
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Kaboom (TGA Subcool) regular
Kaboom (TGA Subcool) regular
Kaboom (TGA Subcool) regular
Kaboom (TGA Subcool) regular
Kaboom (TGA Subcool) regular
Kaboom (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.