Space Bomb (TGA Subcool) regular

(1)

Space Bomb is het nageslacht van een variëteit die TGA Subcool lange tijd in zijn repertoire had, maar nooit gebruikte om mee te kweken. Het is een kleinere versie van de Space Queen en Tiny Bomb, een soort die om de een of andere reden zeer gewild werd. Na 4 jaar ging hij dus de stad in met een kloon van een favoriete plant en kruiste deze met een mannelijke Space Queen. Resultaat: BINGO!

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
 • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Space Bomb: Een mooi uitgebalanceerde Sativa- en Indica high

Space Bomb is een nakomeling van een soort die TGA Subcool lange tijd in zijn repertoire heeft gehad, maar nooit heeft gebruikt om mee te kweken, al zegt hij dat het wel één van zijn favoriete planten is. We hebben het over Tiny Bomb, een soort die alleen beschikbaar is als kloon die om de een of andere reden zeer gewild werd. En nu, 4 jaar nadat dit zeldzame fenotype van de grotere Space Queen werd gevonden, besloot hij om haar in het laboratorium terug te kruisen met een mannelijke Space Queen om zo en nieuwe variëteit te creëren. Om het resultaat te omschrijven hebben we maar één woord nodig: BINGO!

Het resultaat van het kweekproces is een lange en mooi vertakte plant met een gemiddelde opbrengst. Maar kwantiteit staat niet gelijk aan kwaliteit, dus denk er maar niet aan om haar af te slaan voordat je haar ten minste één keer geprobeerd hebt. Space Bomb komt voor in twee fenotypen, en beide vertonen in lichte variaties kenmerken van de soorten waar ze uit voorkomt, Cinderella 99 en Romulan. De Sativa-invloed weegt iets zwaarder dan die van Indica, maar met 60% Sativa en 40% Indica wegen ze toch bijna tegen elkaar op.

Om alles uit Space Bomb te halen, zou je haar genoeg ruimte moeten geven zodat ze haar wortelsysteem kan ontwikkelen, en vroeg moeten toppen zodat ze meerdere zijtakken kan ontwikkelen. Je zult er echt versteld van staan hoe snel een plant met een Sativadominantie de volwassenheid kan bereiken – Space Bomb heeft slechts 45-55 dagen nodig om haar bloeiperiode af te maken en prachtige bloemclusters vol met hars te ontwikkelen. Bijna 14% van de oogst is pure THC, en als je Space Bomb rookt, zul je meer dan tevreden zijn met de gecombineerde effecten van zowel Sativa als Indica.

Het meer door Indica gedomineerde fenotype produceert geen superharde, dichte toppen, maar ze zijn hoe dan ook zeer stevig. De rook neemt je geest direct mee naar de wolken. Bij iedere hijs die je neemt wordt het Sativa-effect sterker, maar ongeveer een half uur na het roken wordt het cerebrale effect iets minder en treedt een meer ontspannend gevoel in en voel je je prima en gedreven om iets te doen. De high is een mooie 50/50 Indica-/Sativamix. De rook heeft de smaak van citroen met een nasmaak van meloen bij het uitademen, naast ondertonen van hasj en specerijen.

Het meer Sativa-achtige fenotype heeft een prachtig meloenaroma. De rook smaakt naar meloen en wordt gevolgd door een nazinderende citroennasmaak. De ondertonen van hasj en specerijen zijn ook aanwezig, maar de high is socialer en geschikter voor stoners die van een lichte kick houden en minder van een stoned gevoel. Het is de perfecte blow voor een eerste trip in de ochtend, maar is tevens geschikt om overdag te roken. De toppen van dit fenotype zijn luchtiger en pluiziger.

Genetica 60% Sativa / 40% Indica
Ouders Tiny Bomb x Space Queen
Bloeitijd 45-55 days
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Beschikbaar Als Regular Zaden
Onderscheidingen High Times Top 10 2009
Reviews (1)
  (1)
  06/Mar/2014

  Top Strain for indoor
  This is a Top Strain for indoor. This plant grows not so height and so it's better for indoors. This is very potent weed and grows without any problems also for beginner. You get fantastic harvest and i'm sure you will be happy with the results. The taste is sweet with little lemon. Fantastic Weed highly recommend!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Space Bomb (TGA Subcool) regular
Space Bomb (TGA Subcool) regular
Space Bomb (TGA Subcool) regular
Space Bomb (TGA Subcool) regular
Space Bomb (TGA Subcool) regular
Space Bomb (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.