The Flav (TGA Subcool) regular

Als je naar de namen van de ouders kijkt, zou je denken dat The Flav uit de ruimte kwam. TGA Subcool bestoof een vrouwelijke Romulan met Space Queen en creëerde zo een echt smakelijke Sativa-/Indica kruising die krachtig groeit en hoge opbrengsten oplevert. The Flav past zich goed aan elke kweekmethode aan, maar is wel veeleisend: ze heeft namelijk veel ruimte nodig om haar armen uit te strekken.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
  • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - The Flav: Produceert hoge opbrengsten binnen slechts 8 weken

Als je kijkt naar de stamboom van The Flav zou je misschien concluderen dat ze uit de ruimte komt. TGA Subcool bestoof de beroemde maar schaarse Romulan (gelukkig kreeg hij toestemming om met haar te kweken) met een Space Queen, en dit resulteerde in een soort die krachtig groeit en zware toppen heeft.

The Flav is geschikt voor zowel de binnen- als de buitenkweek en past zich goed aan elke kweekmethode aan, maar ze is wel zeer veeleisend als het op ruimte aankomt – ze heeft veel ruimte nodig om haar armen uit te spreiden en ze vertoont voor een door Indica gedomineerde soort een ongebruikelijke uitrekking. De meeste fenotypen lijken op de Romulan; geen wonder, want het Indica-aandeel in de genetische mix is 60%. In een kleine kweekruimte moet je de top en de zijtakken snoeien, anders barst ze uit haar voegen en groeit door het dak heen. Nadat je haar de bloeifase hebt ingestuurd, kun je eigenlijk altijd een verdriedubbeling van haar lengte verwachten voordat ze oogstklaar is.

The Flav ontwikkelt grote, raketvormige, zeer dichte en harsige toppen, die zo zwaar worden dat je na 6 bloeiweken de takken zult moeten ondersteunen. Twee weken later zal de tijd zijn aangebroken om haar exotisch en fruitig ruikende opbrengst te oogsten. The Flav is een zeer goede producent, en experts zeggen 120-140 g/plant te hebben geoogst.

De rook van het goed uitgeharde eindproduct is een feest voor de smaakpapillen en aangenaam voor de longen, hoewel hij wel uitzet. De smaak kan worden omschreven als een koele, menthol-/fruitsmaak met een vleugje ananas en citroen die bij het uitademen muskusachtig, pittig en olieachtig wordt. In een blunt kun je ook een beetje kersensmaak proeven. Het koele van de menthol komt beter naar voren als je een vaporisator gebruikt en is zeer mild voor je longen.

Je zult na het roken waarschijnlijk niet meteen een effect voelen, maar na een paar minuten merk je wel dat je maar wat voor je uit zit te staren zonder je echt ergens op te focussen, en je mondhoeken beginnen dan richting je oren te gaan. Ondanks de Indicadominantie is ze een geweldige blow voor overdag, want ze maakt je niet vermoeid, ook als je meerdere bongs en blunts achter elkaar rookt. De voornaamste voordelen van deze geweldige wiet zijn het kalmerende effect, de pijnverlichting en het euforische gevoel. Het enige nadeel (als je het ten minste een nadeel kunt noemen – patiënten met een gebrek aan eetlust zullen deze bijwerking waarderen) is dat je een enorme vreetkick krijgt – je maag zal beginnen te brommen en voedsel verlangen.

Merk The Dank Seeds
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Ouders Romulan x Space Queen
Bloeitijd 8 weeks
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Beschikbaar Als Regular Zaden
Onderscheidingen High Times Top 10 2008
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
The Flav (TGA Subcool) regular
The Flav (TGA Subcool) regular
The Flav (TGA Subcool) regular
The Flav (TGA Subcool) regular
The Flav (TGA Subcool) regular
The Flav (TGA Subcool) regular