Ripped Bubba (TGA Subcool) regular

Ripped Bubba is een door Indica gedomineerde soort met achterlijke hoeveelheden hars, en dit geeft de toppen een geglazuurd uiterlijk. Ze is het kind van Bubba Kush Pre-98, een zeer potente Indica-variëteit, en Jack The Ripper, een door Sativa gedomineerde soort met een ongelooflijk hoog THC en THCV-gehalte. De high van Ripped Bubba motiveert, stimuleert de creativiteit en kalmeert het lichaam.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
 • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Ripped Bubba: Produceert een achterlijke hoeveelheid hars

Aan de manier waarop Ripped Bubba groeit is goed te zien dat ze gedomineerd wordt door Indica-invloeden (60%), maar de plant heeft wel een ongelooflijke harsproductie, net als een Sativa, en dit geeft de toppen een geglazuurd uiterlijk. Ripped Bubba werd gekweekt door Bubba Kush Pre-98 te kruisen met Jack The Rippes, allebei legenden op hun eigen manier.

Bubba Kush Pre-98 is een zeer krachtige, door Indica gedomineerde variëteit, geweldig voor de behandeling van angst, depressie en pijn. Jack The Ripper is een door Sativa gedomineerde soort met geweldige kwaliteiten die angst, stress en pijn verminderen. Zie jij een verschil in effect tussen de ouders van Ripped Bubba? Nee, maar dat betekent niet dat de medische effecten verdubbeld zijn. De high van Ripped Bubba veroorzaakt in feite een boost van motivatie en creativiteit, maar kalmeert tevens het lichaam. Wees wel voorzichtig, ze komt langzaam op je af en sluipt door je lichaam en je ziel. De rook smaakt erg aangenaam, het is een complexe samenstelling. Er zit kersen, Kush, hasj, zwarte bessen, snoep en citroen in. Als je toevallig een Cherry Candy fenotype hebt tussen je planten, JACKPOT – ten minste voor wat betreft de smaak.

Voor de beste resultaten zou je Ripped Bubba vroeg moeten toppen en tot een struikachtige plant moeten laten uitgroeien – maar je moet het fenotype wel goed in de gaten houden wanneer de vegetatieve periode in de buurt komt. Degenen die op Bubba Kush lijken, rekken slechts twee keer uit tijdens de bloeiperiode, en daarom zou je ze 10-12 weken in de vegetatieve fase moeten houden, alvorens ze de bloeifase in te sturen om de omvang en oogst te vergroten. Het Jack The Ripper-fenotype rekt vier keer uit, dus je moet wel vooruit plannen en de vegetatieve periode tot slechts 6-8 weken beperken, tenzij je een heel hoog plafond hebt. Door de variaties is het moeilijk om de bloeitijd te voorspellen, maar je kunt rekenen op 8-9 weken.

Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Ouders Bubba Kush Pre '98 x Jacks Cleaner x Space Queen
Bloeitijd 55-60 days
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Laag
Hoogte (Outdoor) Laag
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ripped Bubba (TGA Subcool) regular
Ripped Bubba (TGA Subcool) regular
Ripped Bubba (TGA Subcool) regular
Ripped Bubba (TGA Subcool) regular
Ripped Bubba (TGA Subcool) regular
Ripped Bubba (TGA Subcool) regular
Ripped Bubba (TGA Subcool) regular
Ripped Bubba (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.