Locomotion (TGA Subcool) regular

Locomotion is een Indica dominante sloopkogel die in staat is elke gebruiker in een zalige couchlock te krijgen. Ze is gemaakt van een combinatie van Blue City Diesel x Timewreck. Deze nieuwste aanvulling in de TGA Subcool cannabis catalogus is een ultieme strain voor ontspanning. Ze bloeit in ongeveer 55-65 dagen.

72,50 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 72.50
 • Aantal zaden: 5 € 72.50
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool - Locomotion: Een krachtige, Indica dominante strain

TGA Subcool Seeds heeft een reputatie voor buitengewone experimenten met hun strains en Locomotion is hierop geen uitzondering. Deze extreem prikkelende en krachtige combinatie van Blue City Diesel x Timewreck combineert de krachtige dampen van een Diesel strain met de ongeëvenaarde kracht van het Trainwreck erfgoed.

Als het gaat om smaak en aroma, zal Locomotion ook niet tekort schieten. De bedompte dieseldampen en kaak-verdraaiende, zure fruitsmaken van haar ouders combineren in een hard inslaande smaaksensatie die je nog lang zal bijblijven. Het aroma is extreem krachtig, dus er moet tijdens de teelt zeker rekening worden gehouden met het beheersen van de geur. De high legt de nadruk op zowel lichaam als geest, maar leunt meer naar de ontspannende indica kant, die haar genen domineert. Verwacht een zware, maar toch dromerige, cerebrale opwekking en een loom, lichamelijk effect. Ze is zo krachtig dat ze de nietsvermoedende of beginnende roker eenvoudig kan overweldigen, dus ga voorzichtig te werk.

Locomotion zal het geweldig doen in je indoor kweekruimte, maar kan in een warmer klimaat ook buiten worden gekweekt. Ze bereikt een gemiddelde hoogte en is in staat behoorlijk indrukwekkende oogsten te produceren. Het belangrijkste fenotype produceert een Indica dominant uitziende plant, met een vrij strakke en compacte bouw. Ze produceert grote cola's die bijna druipen van de hars! Voor de gevorderde kweker, of kwekers die hun vaardigheden aan willen scherpen, biedt Locomotion interessante mogelijkheden. Ze reageert goed op vroeg toppen, waarbij ze extra cola's produceert als ze wat langer in de vegetatieve fase mag blijven. Zorg er echter wel voor dat je weet wat je doet en wat de risico's zijn van deze gevorderde kweektechnieken. Locomotion heeft een bloeiperiode van ongeveer 55-65 dagen.

Opmerking: Dit zijn standaard cannabiszaden, wat inhoudt dat mannelijke planten waarschijnlijk ook aanwezig zijn.

Over het algemeen is Locomotion een goede, solide strain met geweldige genen. Als je Trainwreck of Diesel strains ook kan waarderen, is de kans groot dat je dol zal zijn op het aanbod van Locomotion.

Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Ouders Blue City Diesel x Timewreck
Bloeitijd 55-65 days
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Locomotion (TGA Subcool) regular
Locomotion (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.