Grape Inferno (TGA Subcool) regular

Grape Inferno van TGA Subcool is een opmerkelijke kruising tussen een Nepali OG en Querkle. Deze soort contrasteert exotische, diepe Hasj smaken met opwindende fruitige tonen, wat een geweldige en unieke rookervaring levert waar de connaisseur van zal genieten! Het effect is krachtig en diep, zeer ontspannend en creatief.

70,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 70.00
 • Aantal zaden: 5 € 70.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

TGA Subcool – Grape Inferno: Geweldige smaakervaring die zorgt dat je meer wil!

Diverse unieke en opwindende eigenschappen maken TGA Subcool's nieuwe creatie Grape Inferno behoorlijk opmerkelijk. Ze is een kruising tussen de vrij ongewone Nepali OG en de smakelijke Querkle met wat aanvullende vleugen van een Space Queen. Het resultaat is een soort die schittert met uitmuntende smaken, geweldige kracht en andere fantastische kwaliteiten.

Grape Inferno kan eenvoudig binnen of buiten worden gekweekt, hoewel het gebruik van superaarde wel verstandig is als je haar volledige potentieel wil aanschouwen. Wanneer de vrouwelijke planten van deze regular soort beginnen te bloeien, kunnen kwekers zich verheugen op zeer compacte, super-harde toppen die bijdragen aan het gigantische gewicht van de plant en de superieure oogsten. Haar vrij korte bloeiperiode van 8-9 weken kan een andere bonus zijn voor cannabis kwekers. Zodra ze gaat pronken met haar keiharde toppen, zal je ook worden verrast door haar geweldige geur die doet denken aan Nepalese hasj van topkwaliteit, die wordt geaccentueerd door vleugen verse vruchten en bessen.

De beste manier om de rookervaring te beschrijven, is met de term "Grape Hash". Dit is een zeer unieke smaak die er bij elke trek voor zal zorgen dat je meer wil! Grape Inferno smaakt niet alleen geweldig, maar haar effect van deze cannabis soort is al net zo goed: Ze is super krachtig en kan extreem diepgaand zijn! Hoewel ze een krachtige high opwekt, is ze niet uitsluitend geschikt voor ontspanning, want het effect stimuleert ook de creativiteit en zorgt ervoor dat je dingen uit een andere hoek bekijkt. Ze kan perfect zijn als je graag op een creatieve en spraakzame manier wil chillen met goede vrienden.

TGA Subcool leverde geweldig werk af met Grape Inferno, ongeacht hoe je haar bekijkt. Probeer deze soort, want je zal niet teleurgesteld worden!

Genetica 30% Sativa / 70% Indica
Ouders Nepali OG x Querkle
Bloeitijd 56-63 days
Beschikbaar Als Regular Zaden
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Grape Inferno (TGA Subcool) regular
Grape Inferno (TGA Subcool) regular
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.