Boundless CFX

(22)

Boundless CFX combineert stijl met coole kenmerken en geweldige vaping prestaties. CFX heeft dezelfde excellente airflow, supersnelle opwarmtijd en royale vermogen als zijn kleine broertje Boundless CF, met daarbovenop individuele temperatuuraanpassing, een prachtig 1.7” OLED-display en een vibrerend alarm. Boundless CFX is een prachtige, gemiddeld geprijsde vaporizer die op veel levels scoort.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (22)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Deze vaporizer is te gebruiken met:

Kruiden
Concentraten
Hars
E-liquids

Boundless CFX Vaporizer: Fantastische prestatie en smaak gepaard met coole eigenschappen

Het is niet altijd makkelijk om een schappelijk geprijsde vaporizer te vinden die er heel goed uitziet en een goede vape kan bieden. Maar de Boundless CFX komt zo dichtbij als maar kan, als je op zoek bent naar een vaporizer met een spectaculaire vaping prestatie en handige eigenschappen die indruk kan maken met coole looks.

Het eerste wat je zult opvallen is het prachtige 1.7” OLED-display van CFX, dat er niet alleen voor zorgt dat het apparaat er heel flashy uitziet. Dit display toont de sessietimer in seconden - in een brandstofmeter look, rechts boven de resterende hoeveelheid batterij, en de temperatuurinstelling van de vaporizer.

De individuele temperatuurinstelling van CFX is een van de verschillen vergeleken met de kleinere CF, die 5 ingestelde temperaturen biedt om uit te kiezen. Met CFX kan je de temperatuur aanpassen tot waar je wil tussen 38-220°C, wat je enorme flexibiliteit biedt om te vapen. De temperatuur wordt rood weergegeven wanneer je ze instelt, en groen wanneer de CFX de gewenste temperatuur heeft bereikt.

Hier zijn we bij een ander geweldig voordeel beland van de Boundless CF en CFX: hun fantastisch korte opwarmtijd. In de praktijk betekent dit dat je je gewenste vape temperatuur bijna onmiddellijk bereikt. Je hoeft niet lang te wachten zoals vaak het geval is met andere vaporizers, waar je veel tijd zou besteden aan het wachten tot het LED-lampje groen wordt. Dit is waar de Boundless vaporizers absoluut in uitblinken ten opzichte van andere apparaten. De CFX voegt hier zelfs een vibrerend alarm aan toe dat je vertelt wanneer de temperatuur is bereikt. Wat in eerste instantie misschien een gimmick lijkt, is in de praktijk super-handig, vooral als je onderweg bent en zin hebt in een goede vape.

Wat de Boundless CFX daarnaast tot zo’n fantastische vaporizer maakt, is zijn royale vaping capaciteit. Een goed vaping-vermogen en coole eigenschappen zijn niets waard wanneer een apparaat daar waar het uitmaakt slecht presteert. Net als de CF kan de CFX tot een half gram aan kruiden bevatten en als je dit een beetje aandrukt, past er misschien zelfs meer in, wat de CFX tot een geweldig apparaat maakt dat geschikt is voor sessies met meerdere personen. Een groot voordeel van de Boundless CF en CFX!

VAPING PRESTATIE

Coole eigenschappen en een mooie look zijn allemaal fijn aan een vaporizer, en de CFX springt er zeker uit vanwege zijn stijlvolle design en het hele coole OLED-display. Maar voor een goede vape moeten we kijken naar de vaping-prestaties, in plaats van afgeleid raken door de luxe eigenschappen.

Gelukkig scoort de Boundless CFX ook absoluut aan de top wat betreft de vaping prestatie! De CFX heeft een optimale airflow die een draw biedt die precies goed is. De Boundless CFX blinkt uit vanwege zijn volledig geïsoleerde luchtkanaal dat de vape koelt tijdens gebruik. Als je ooit een slecht ontworpen vaporizer hebt geprobeerd met een scherpe en hete vape, dan weet je dat dit een onbetaalbaar voordeel is! Met dit ingenieuze airflow-ontwerp zal je vape nooit te heet zijn en zal je een moeiteloze en plezierige vape hebben op elke temperatuur. En het mooiste van alles: de CFX levert niks in wat smaak betreft. En laten we wel wezen, dit is niet geheel onbelangrijk wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vaporizer.

De Boundless CFX biedt geweldige eigenschappen en uitstekende prestatie voor een vaporizer binnen zijn prijsklasse. Door de korte opwarmtijd en de geweldige, zachte smaak blinkt deze vaporizer uit ten opzichte van andere vaporizers in dezelfde prijscategorie. Als je hieraan het prachtige OLED-display, de individuele temperatuurinstellingen en het stijlvolle design toevoegt, dan heb je een vaporizer die op alle gebieden tevreden stelt.

Boundless CFX Product Informatie
Verstelbare Temperatuur Ja
Merk Boundless
Verwarmingsmethode Conductie
Temperatuurbereik 38-221°C
Type Draagbaar
Vaporizer Compatibiliteit Kruiden, Concentraten

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (22)
    (22)
    Bekijk alle reviews
    17/Mar/2024

    Cfx il meglio per me
    Lo amo

    L. V.
    18/Dec/2023

    Excellent!
    Grande chambre, batterie dure longtemps, tout est parfait!

    A. C.
    09/Mar/2023

    Chauffe vite, précisément, très bonne batterie
    Hyper content de mon achat après 2 ans d'utilisation : batterie tient très très bien, ergonomie agréable et construction assez qualitative, ça chauffe bien et vite, de façon précise, et la vapeur a le temps de se refroidir avant d'arriver dans la bouche, ce qui rend la consommation très agréable. Si jamais il lâche, je rachèterai exactement le même ! Merci Boundless et merci Zamnesia.

    M. G.
    09/Feb/2023

    Top
    3 Day Delivery

    T. E.
    26/Jun/2022

    Précis, rapide, agréable à utiliser
    J'ai été surpris par la capacité de la chambre pour un modèle relativement petit en taille; également le fait qu'il y a une chambre additionnelle à placer pour les résines et les huiles est un grand plus, c'est d'ailleurs pour cela que je l'ai acheté. Chauffe très vite, et avec précision, et semble facile à nettoyer. Je pense que je vais le garder des années!

    C. V.
    28/Sep/2021

    Excellent vapo
    à prix raisonnable. Très simple à manipuler.

    C. V.
    08/Sep/2021

    Good, but not the best
    Works as it shoud and get's the job done, but if you have the extra money, get a Crafty

    K. W.
    21/Jul/2021

    Great Vap...
    Looks ok to me. Waiting for my sticky beast to mature.

    D. H.
    11/Mar/2019

    Parfait
    Super appareil, chauffe rapide, les batteries tiennent le coup, facile d'utilisation et d'entretien. Vraiment à recommander.

    L. P.
    11/Feb/2019

    Easy and handy
    Good prize for high quality vapo. Recommended.

    A. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Boundless CFX
Boundless CFX
Boundless CFX
Boundless CFX
Boundless CFX
Boundless CFX
Je bezoekt onze Nederlandse website.