Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Sweet SeedsEr zijn 70 cannabis strains

Sweet Seeds is een groot zaadbedrijf uit Valencia, Spanje. Ze produceren al sinds 2005 een grote lijn gefeminiseerde en autoflowering stammen en nog steeds kweken zij verrassend goede en innovatieve nieuwe soorten. Wij bieden zowel de beginnende kweker als de ervaren of commerciele kweker 30 verschillende topkwaliteit soorten aan om zelf te kweken. Zowel hun autoflowering zaden als hun gefeminiseerde zaden zijn een garantie voor een succesvolle oogst van geweldige wiet! Top!

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Vind Wietzaden
Informatie Sweet Seeds

Sweet Seeds logo

Sweet Seeds is een Spaanse cannabis zadenbank met veel bekwaamheid in het kweken. Door de release van drie betrouwbare en consistente, feminized soorten vlak na hun oprichting in 2005, presteerden ze het de algemene mening over feminized zaden te veranderen en lieten Europa zien hoe waardevol ze waren. Tot dat moment produceerden veel feminized zaden namelijk hermafrodieten, waardoor ze grotendeels vermeden werden binnen de gemeenschap.

De drie soorten in kwestie waren Black Jack, S.A.D, en Sweet Thai en deze worden tot op heden beschouwd als populaire klassiekers, die door de jaren heen veel prijzen hebben gewonnen.

Dankzij briljant denken en vaardig kweken konden ze een ware revolutie teweegbrengen binnen de markt, waardoor ze al vroeg een plekje als veelbelovende zadenbank veroverden. Sindsdien zijn ze alleen maar beter geworden en blijven innoveren, niet alleen met cannabis genen, maar ook met de toegankelijkheid en het gemak waarmee hun zaden kunnen worden verkregen en gekweekt.

De laatste jaren heeft Sweet Seeds zich gericht op autoflowering cannabis en ze hebben dan ook wat bekende namen geproduceerd, zoals Big Devil Auto en Fast Bud Auto, waarbij een veelheid aan genen perfect gehybridiseerd zijn.

Een ding is zeker: De consistente aard waarmee Sweet Seeds continu innoveert en soorten van topklasse produceert, heeft de harten van veel kwekers veroverd, waardoor ze nu tot de beste zadenbanken in Spanje behoren.

Als een getuigenis van hun grootheid, won Sweet Seeds de Best Seed Bank award op de 2008 en 2013 Spannabis Cup en ook op de 2007 Expocannabis.

Sweet Seeds

Verpakking Sweet Seeds

Verpakking Sweet Seeds

Sweet Seeds is een Spaanse zadenbank die bekend staat om de productie van cannabis zaden van topklasse. Hun verpakking schiet niet tekort als het om kwaliteit gaat. Elke set zaden wordt verpakt in een afgesloten plastic buisje om de impact en schommelingen in de luchtvochtigheid te minimaliseren, waardoor ze veilig kunnen worden vervoerd naar jou. Het plastic buisje is opnieuw afsluitbaar, wat ideaal is als je niet alle zaden in een keer wil gebruiken, of geen andere opbergoplossing voor de hand hebt.

De cannabis zaden van Sweet Seeds zijn verkrijgbaar in feminized en autoflowering varianten, in hoeveelheden van 3.

Sweet Seeds

Awards Sweet Seeds

Sweet Seeds Cupwinners

Niets getuigt meer van kwaliteit dan onderzoek door collega's. Sweet Seeds heeft een aantal van hun cannabis soorten laten beoordelen en veel prijzen in de wacht gesleept. Hier zijn een aantal van de meest populaire, bekroonde cannabis soorten uit het aanbod.

 


Award Black Jack

   

Awards:

• 2008 Meeting for Standardisation and Responsible Consumption, 1ste Plaats voor Best Indoor Hydro Strain
• 2009 Meeting for Standardisation and Responsible Consumption, 1ste Plaats voor Best Indoor Hydro Strain
• 2008-2014, zes aanvullende prijzen, waar de 2de en 3de plaats werd behaald

Black Jack, een kruising van Black Domina x Jack Herer, is een van Sweet Seeds' eerste en tegelijkertijd een van de meest populaire soorten. Het is veelzeggend dat zo'n vroege aanvulling in hun catalogus zo'n populariteit kan behouden; ze is een instant klassieker. Black Jack kan tot wel 600g/m² produceren na een bloeiperiode van grofweg 63 dagen. Ze is een krachtige 50/50 hybride, dus ga voorzichtig te werk!

Koop Black Jack

 

Black Jack

 


Award Cream Caramel

   

Awards:

2007 Oiartzun Cup, 1ste plaats voor Best Indoors Strain
2008 Catalonia Professional Grow Shop Association Cup, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain
2008 Italian Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain
2009 Meeting for Standardisation and Responsible Consumption, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain
2009 Spannabis Cup, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain
2014 Islas Canarias Secret Cup, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain
2009-2016, achttien aanvullende prijzen, waar de 1ste, 2de en 3de plaats werd behaald

Cream Caramel is de meest bekroonde soort van Sweet Seeds, want ze heeft door de jaren heen maar liefst 22 prijzen gewonnen. Ze biedt uitbundige groei, een hoog THC gehalte en een zware, eersteklas stone. Deze soort zal je niet snel vergeten. Cream Caramel is de mix van BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino, wat resulteert in een complexe, enorm verfijnde soort. Ze bloeit in grofweg 56 dagen en produceert tot wel 600g/m².

Koop Cream Caramel

 

Cream Caramel


Award Ice Cool

   

Awards:

• 2007 Lanzarote Cup, 1ste plaats voor Best Overall Strain
• 2011 Del Mar Cup, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain
• 2007-2013, vier aanvullende prijzen, waar de 2de plaats werd behaald

Ice Cool is de combinatie van NYC Diesel met een niet bekend gemaakte Indian soort. Het resultaat is een ultra-krachtig monster met een lichte sativa dominantie. Zoals de naam al suggereert, zal ze een dikke laag harsachtige kristallen ontwikkelen, waar je geweldige hasj mee maakt! Ice Cool kan tot 500g/m² produceren en is een zeer veelzijdige plant met een bloeiperiode van 63 dagen.

Koop Ice Cool

  Ice Cool

Award S.A.D. (Sweet Afgani Delicious) S1

   

Awards:

• 2006 Plata Cup, 1ste plaats voor Best Overall Strain
• 2007 Semilla del Millón, 1ste plaats voor Best Overall Strain
• 2009 Spannabis Cup, 1ste plaats voor Best Indoor Bio Strain
• 2013 Mendoza Harvest Cup, 1ste plaats voor Best Indoor Strain
• 2006-2013, zeven aanvullende prijzen, waar de 1ste, 2de en 3de plaats werd behaald

Sweet Afghani Delicious S1 van Sweet Seeds werd gecreëerd met genen van Black Domina, wat haar een indica dominante hybride maakt met een hoge weerstand, klein postuur en uitbundige groei. Verwacht wat rauwe stoner kracht van deze dame, die een zware en eersteklas smaak levert met een krachtig en ontspannen effect. S.A.D. bloeit in 63 dagen en produceert tot wel 500g/m², wat niet slecht is als je haar kleine en compacte formaat overweegt!

Koop S.A.D. S1

  SAD S1

Award Sweet Tai

   

Awards:

• 2006 Txapelketa, 1ste plaats voor Best Indoor strain
• 2006 Trofeo Mención del Plata, 1ste plaats voor Best Overall Strain
• 2008 Asturias Cup, 1ste plaats voor Best Overall Strain
• 2008 Copa el Jardí D’en Jah, 1ste plaats voor Best Indoor Strain
• 2014 Portugal Weed Masters, 1ste plaats voor Best Indoor Strain
• 2006-2011, twee aanvullende prijzen, waar de 2de plaats werd behaald

Door het combineren van Super Tai x Early Skunk, heeft Sweet Seeds een bekroonde soort geproduceerd die in staat is te verleiden en te verbazen met haar uitgesproken smaak en krachtige, sativa dominante head high. Hoewel ze prijzen gewonnen heeft, is er wat vaardigheid voor nodig om haar te kunnen kweken, dus ze is wat beter geschikt voor de veteraan die zijn vaardigheden wil aanscherpen en wat ongewone cannabis wil oogsten. Sweet Tai bloeit in ongeveer 63 dagen en produceert een oogst van ongeveer 450g/m². Dit is spul van absolute topkwaliteit, om tevoorschijn te toveren bij speciale gelegenheden.

Koop Sweet Tai

  Sweet Tai

Award Green Poison

   

Awards:

• 2011 Canarias Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Indica Strain
• 2012 Canarias Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Indica Strain
• 2016 Cannaval Cup, 1ste plaats voor Best Indoor Profession Strain
• 2011-2016, zes aanvullende prijzen, waar de 2de en 3de plaats werd behaald

Green Poison is een ontzettend iconische, indica dominante soort die ideaal is om bij te ontspannen na een lange dag werken. Ze heeft een zeer fruitig aroma en haar zoete geur zal de gehele kweekruimte vullen. Tijdens de groei is Green Poison meedogenloos; ze produceert zeer aantrekkelijke en grote cola's! Om het compleet te maken, is de bloeiperiode van Green Poison razendsnel, slechts 49 dagen, waarna ze je tijd en moeite beloont met tot wel 650g/m².

Koop Green Poison

  Green Poison

Award Jack 47

   

Awards:

• 2011 Canarias Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Indoor Strain
• 2011 Copa Córdoba Verano, 1ste plaats voor Best Outdoor Strain
• 2013-2015, twee aanvullende prijzen, waar de 2de en 3de plaats werd behaald

Zoals de naam al suggereert, is Jack 47 de vermaarde mix van twee titanen: Jack Herer x AK-47. Het resultaat is een ware all-star, met hoge weerstand, eenvoudige groei, flinke opbrengst, prachtige smaken en tomeloze kracht. Als je zoekt naar wat genetische geschiedenis, is Jack 47 voor jou. Jack 47 heeft een bloeiperiode van 63-70 dagen en produceert tot wel 600g/m².

Koop Jack 47

 

Jack 47


Award Mohan Ram

   

Awards:

• 2014 Copa Cultivadores de Zion, 1ste plaats voor Best Indoor Strain
• 2015 Copa Cannábica del Plata, 1ste plaats voor Best Indoor Strain
• 2012-2015, vijf aanvullende prijzen, waar de 2de en 3de plaats werd behaald

Deze combinatie van de Nederlandse klassieker White Widow x Sweet Afgani Delicious S1 produceert extreem frisse en bloemrijke toppen. Mohan Ram is een taaie en veerkrachtige soort die een hoge weerstand heeft tegen ongedierte en ziekte. Ze is ook gekweekt om op hoog tempo te bloeien en voltooit haar bloeiperiode in grofweg 56 dagen. Voor je tijd en moeite word je beloond met tot wel 500g/m² met cannabis van connaisseur niveau, die haar verleidelijke smaken mengt met een diep ontspannende high.

Koop Mohan Ram

  Mohan Ram

Award Cream 47

   

Awards:

• 2015 Copa Castillo Fuerteventura, 1ste plaats voor Best BHO Extraction
• 2014-2015, drie aanvullende prijzen, waar de 2de en 3de plaats werd behaald

Sweet Seeds mixte haar meest bekroonde soort, Cream Caramel, met de rauwe, niet te stoppen kracht van AK-47. Het resultaat is een zoet smakende soort met een gebalanceerde, maar krachtige high, die zowel geest en lichaam verwent met geluk en ontspanning. In de kweekruimte is Cream 47 in staat een oogst te produceren tot wel 650g/m² na een bloeiperiode van 56 dagen.

Koop Cream 47

  Cream 47

Award Sweet Cheese

   

Awards:

• 2015 Copa Cannábica Catalunya Sud, 1ste plaats voor Best Sativa Strain

Sweet Cheese is het antwoord van Sweet Seeds op de vraag van Cheese liefhebbers. Door het combineren van hun eigen Black Jack met Cheese, hebben ze een zeer opwekkende, prikkelende en hoogwaardige soort gemaakt die zelfs de meest hardcore Cheese liefhebbers zullen waarderen. De cannabis wekt een delicate, gemengde, lichamelijke en geestelijke high op, terwijl haar zachte smaak de smaakpapillen verwent! Sweet Cheese produceert tot wel 600g/m², na een bloeiperiode van ongeveer 63 dagen.

Koop Sweet Cheese

  Sweet Cheese

 

Zoals je hebt kunnen lezen, barst de prijzenkast bij Sweet Seeds bijna uit zijn voegen. Dit zijn slechts een aantal van de geweldige soorten uit het aanbod, want er zijn nog veel meer prijswinnaars verkrijgbaar. Het hele aanbod kan je bekijken op onze speciale Sweet Seeds pagina.

 

Sweet Seeds