Orange Sherbert (Barney's Farm) feminized

(3)

De krachtige, indica-dominante kruising Orange Sherbert van Barney's Farm biedt bedwelmende effecten. Daarnaast zijn de sinaasappelsmaken zo ongelooflijk verrukkelijk dat je denkt dat je je in een Italiaanse boomgaard bevindt! De plant is ook nog eens een lust voor het oog en combineert drie Amerikaanse favorieten in een overheerlijke fruitexplosie.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Barney's Farm - Orange Sherbert: verfrissende en verrukkelijke kruising

Orange Sherbert is een verrukkelijke driewegkruising tussen Orange Cream, Purple Urkle en Cherry Pie. Deze combinatie verraadt al dat je een fruitige smaakexplosie mag verwachten. Genetisch is deze soort indica-dominant en letterlijk een "all-American girl"; alle ouders zijn klassiekers uit de VS.

HET KWEKEN VAN ORANGE SHERBERT

Na een bloeiperiode van 60-70 dagen produceert deze soort dichte, oranje en paarse toppen. Deze plant van Barney's Farm is ongelooflijk gemakkelijk te kweken, dus zelfs beginners zijn in staat deze fruitige cocktail te ervaren. Ze wordt ongeveer 100-130cm hoog en ontwikkelt gigantische cola's die heerlijke toppen dragen. De toppen zijn vet en zwaar, dus misschien is het nodig de zijtakken wat te ondersteunen in de laatste weken van de bloei.

EFFECT & AROMA

Omdat Orange Sherbert indica-dominant is, mag je rekenen op een typische indica high, die zowel lichaam als geest ontspant. Rook deze soort als je wilt chillen en genieten van een vredige toestand. Maar laat je niet foppen; haar effect is zeer krachtig.

Deze soort schittert echt als het aankomt op smaak en aroma. Het aroma bestaat uit zuivere sinaasappels. Dit werkt door in de smaak, waarbij de sinaasappel nog sterker aanwezig is, en die bovendien is afgewerkt met een zoete snoepsmaak.

Orange Sherbert (Barney's Farm) feminized Product Informatie
Merk Barney's Farm
Ouders Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 130cm
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor 650-700 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  06/Dec/2021

  Hat alles gut geklappt!
  Gekeimt sind 3 von 3.Vom Geschmach hab ich mir mehr erwartet. Fand die Sorte aber nicht schlecht, würde sie aber nicht nochmal machen.

  D. L.
  05/Nov/2019

  Ganz gut soweit
  5/5 Keimung Sind in der 5 BW und entwickeln sich soweit so gut. Keine Probleme nach dem toppen gehabt. Warum ich aber 4 statt 5 Sterne gebe liegt daran, dass mir das versprochene Orangenaroma fehlt, welches mich so heiß auf die Sorte gemacht hat. Nichtsdestotrotz bin ich zufrieden mit dem leckerem candy smell ;)

  T. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Orange Sherbert (Barney's Farm) feminized
Orange Sherbert (Barney's Farm) feminized