HeadCase Carbon Series van RYOT

(3)

Het team van RYOT heeft voor een doorbraak gezorgd in geurvrije technologie: de HeadCase Carbon Series, een zeer populaire draagtas. Deze tas is uitgerust met diverse vakjes, zodat je pijpje of vaporizer erin past, plus wat wiet. Dit product biedt ongeëvenaarde discretie en draaggemak. Onmisbaar als je geurtjes verborgen wilt houden.

€ 29,95 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (3)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

RYOT - HeadCase Carbon Series: Onopvallend en mobiel

Het vinden van een geschikt tasje om je wiet in te vervoeren, is niet makkelijk. Veel tasjes bieden wel ruimte, maar zijn niet uitgerust met technologie die geurtjes opneemt of maskeert. Andere zijn precies het tegenovergestelde en vangen wel geuren, maar zijn niet groot genoeg. Met de HeadCase Carbon Series van RYOT, profiteer je van het beste uit beide werelden.

Deze draagbare, heavy-duty opbergtas is uitgerust met SmellSafe-technologie. Hiermee is het dus mogelijk je favoriete soorten met een gerust hart mee te nemen! Ben je een stoner die er vaak op uittrekt of wil je je stash veilig thuis bewaren? Dan is de HeadCase Carbon Series wat voor jou!

Deze draagtas is gemaakt van robuust, weerbestendig canvas, waardoor de inhoud heerlijk droog blijft. Dankzij de ruime, gevoerde binnenkant is het ook mogelijk je geliefde vaporizer of pijpje mee te nemen zonder je zorgen te hoeven maken over beschadiging.

Een van de belangrijkste redenen voor het succes van de HeadCase Carbon Series is de gepatenteerde SmellSafe-technologie. De carbonvulling houdt de geur van je kruid in de tas, wat discretie en vertrouwen biedt als je onderweg bent of je tas onbeheerd thuis laat staan. De koolstoffilters zijn ook uitneembaar. Ze zijn opnieuw te activeren door ze enkele minuten in de droger te stoppen.

De afmetingen van de draagtas zijn 16,5 x 8,9 x 5,4cm. Zo heb je altijd genoeg ruimte voor je vaporizer/rookapparatuur en je kruid. Zoek je een nieuwe opbergtas? Richt je pijlen dan op de HeadCase Carbon Series van RYOT.

HeadCase Carbon Series van RYOT Product Informatie
Opties Geurdicht
Type Zakjes
Dimensies 16.5cm x 8.9cm x 5.4cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
    (3)
    Bekijk alle reviews
    04/Aug/2022

    Molto bello, elegante e solido
    L'astuccio Ryot è compatto ma solido e ben fatto. L'interno è piacevole al tatto e contiene anche un mini porta-erba estraibile. Unica pecca: le dimensioni ridotte, purtroppo non riesco e inserirci neppure il mio vaporizzatore Crafty; è pensato per contenere al più cartine, filtri, erba e un chillum medio. Io ci ho messo il mio chillum, la mia pipa in pietra ollare, lo strumento per pipa e lo stoppino in canapa.

    A. G.
    24/Nov/2021

    mooie doos
    werkt goed maar is wel wat groot en de binnenkant wat klein. past niet voor elke vaper niet goedkoop

    W. J.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
HeadCase Carbon Series van RYOT
HeadCase Carbon Series van RYOT
HeadCase Carbon Series van RYOT
HeadCase Carbon Series van RYOT
HeadCase Carbon Series van RYOT
HeadCase Carbon Series van RYOT
Je bezoekt onze Nederlandse website.