Smoked Glass Steamroller (Marley Natural)

(4)

Misschien heb je een pijpje gevonden dat er mooi uitziet, maar heb je ook ontdekt dat hij niet echt praktisch is. Maak dan kennis met de rookglazen Steamroller. Dit pijpje biedt handige functies en heeft een premium design waarmee je elke rooksessie in stijl geniet. Vul de unieke 'thumb-press' bowl met je fijngemalen wiet en steek hem aan. Zo makkelijk is het!

€ 30,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting
Koop 5 stuks 10% Korting
Koop 10 stuks 15% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Marley Natural - Smoked Glass Steamroller: een fantastisch pijpje voor roken onderweg

De rookglazen Steamroller van Marley Natural ziet er fantastisch uit en past gewoon in je broekzak. Het merk Marley biedt hoogwaardige pijpen en accessoires en ook nu hebben ze weer een fijn staaltje werk afgeleverd met dit fantastische pijpje. Het eerste wat opvalt, is het ontwerp van rookglas — daarmee trek je zeker de aandacht (op een positieve manier).

Dit pijpje is gemaakt van stevig en weerbaar borosilicaatglas en daarmee geschikt voor elke rooksessie. Met een lengte van 15,88cm past hij met gemak in je broekzak of tas, zodat je onderweg kunt roken. Naast het prachtige rookglazen design heeft Marley Natural dit pijpje versierd met een gouden detail en logo, waarmee hij er fantastisch uitziet.

In tegenstelling tot andere pijpen, die er misschien geweldig uitzien, maar niet functioneel zijn, is de rookglazen Steamroller gebruiksvriendelijk en praktisch. Elke keer geniet je van een heerlijke rookervaring. Het zal je verbazen hoe makkelijk dit pijpje werkt!

Met een unieke 'thumb-press' bowl biedt de Steamroller genoeg ruimte voor je fijn gemalen kruiden. Eenmaal gevuld, steek je het pijpje aan en neem je een heerlijke trek. Zo simpel is het. Er is niets wat jou tegenhoudt om van je wiet te genieten.

Ook het onderhoud van de rookglazen Steamroller is makkelijk. Zo kun je met een tooltje de bowl na een rooksessie simpel legen. Het pijpje heeft daarbij twee uitstulpinkjes aan de onderkant, zodat je hem makkelijk ergens kunt neerleggen en schoon kunt vegen. Je kunt hem ook onderdompelen in isopropylalcohol en warm water om hem grondig te reinigen. Daarmee ziet je pijpje er weer glanzend schoon uit. Laat hem na het schoonmaken goed drogen, en hij is weer klaar voor je volgende rooksessie!

Smoked Glass Steamroller (Marley Natural) Product Informatie
Materiaal Glas
Grootte 10-19cm
Lengte 15,8cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    15/Mar/2024

    Waouh bien pratique
    Pratique pour fumer la salvia... Ça permet de pas charger un trop gros bowl...

    D. R.
    25/May/2023

    Classy!
    Cool a little bit the smoke. Nice option to smoke the flower pure.

    R. M.
    22/Mar/2023

    Toller Flair
    Bin sehr zufrieden damit und finde man bekommt sie auch gut im Rucksack transportiert. Das Design gibt dem ganzen eine angenehme Atmosphäre und ist (sauber!) auch sehr schön anzusehen. Mir persönlich wären 30€ etwas zu viel (habe sie im Angebot gekauft) und auch das Reinigen stellt sich als schwerer als bei anderen Pfeifen heraus. Alles in einem lohnt es sich diese für regelmäßigen Konsum zu besorgen (Hits sind gewöhnungsbedürftig).

    F. T.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Smoked Glass Steamroller (Marley Natural)
Smoked Glass Steamroller (Marley Natural)
Smoked Glass Steamroller (Marley Natural)
Smoked Glass Steamroller (Marley Natural)
Je bezoekt onze Nederlandse website.