Glazen Oliebong Shower Head (Blaze Glass)

De Glazen Oliebong Douchekop van Blaze Glass tilt je dabervaring naar een hoger niveau. Niet alleen maakt de glazen banger pan het vapen van olie ongelooflijk eenvoudig, maar de douchekop-percolator koelt de damp ook supersnel af. Dit zorgt voor zachtere en romigere hits. De behuizing van borosilicaatglas is behoorlijk hittebestendig en kan de hitte van je torchaansteker prima aan.

72,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Blaze Glass - Glazen Oliebong Shower Head: voor heerlijk subtiele hijsjes

Wie houdt er nu niet van olie? En nee, we hebben het hier niet over de lekkere in olie gebakken patat van de plaatselijke patatkraam. Deze Oliebong van Blaze Glass is namelijk een subtiele en stijlvolle manier om heerlijke en sterke cannabisolie te vapen. Voeg eenvoudig je olie naar keuze toe, verwarm de glazen banger pan van onderen, en neem een hijs. Oliën zijn op verschillende manieren beter dan toppen. Zo bieden ze een hogere cannabinoïden- en terpenenconcentratie. Niet alleen worden recreatieve gebruikers hiermee veel higher, maar ook holistische gebruikers behalen vaak betere resultaten.

De Glazen Oliebong van Blaze Glass is gemaakt van borosilicaatglas en biedt een uitstekende hittebestendigheid. Wees niet bang om je torchaansteker (gasbrander) te gebruiken voor een stevige hijs. De bong kan ook prima tegen een stootje. Je moet hem uiteraard niet laten vallen, maar hij is een stuk sterker dan rigs gemaakt van standaard glas.

Dit prachtige model is tevens voorzien van een douchekop-percolator. Deze helpt om de damp snel af te laten koelen. Dit zorgt weer voor zachtere, koelere hijsjes die prettiger voor je keel en longen zijn.

Met een hoogte van 210mm en een diameter van 92/32mm neemt de Glazen Oliebong van Blaze Glass niet veel ruimte in beslag. Het is niet de grootste rig op de markt, hij is eenvoudig schoon te maken en een uitstekende keuze voor snelle rooksessies.

Maar deze rig heeft nog meer te bieden! Als je deze bong aan je verzameling toevoegt, is het niet alleen olie wat de klok slaat. Je kunt hem namelijk ook gebruiken om toppen te roken. Vervang de banger pan hiervoor gewoon door een glazen bowl die compatibel is met een SG 14 (14,55mm) aansluiting.

Het Blaze Glass-logo is de kers op de taart van dit mooie apparaat en een eerbetoon aan de maker van dit prachtige glaswerk.

Glazen Oliebong Shower Head (Blaze Glass) Product Informatie
Lengte downstem Fixed
Materiaal Glas
Type Product Dab rig
Bong Joint Size 14 Female
Bowl Size 14 Male

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Glazen Oliebong Shower Head (Blaze Glass)
Glazen Oliebong Shower Head (Blaze Glass)
Glazen Oliebong Shower Head (Blaze Glass)
Glazen Oliebong Shower Head (Blaze Glass)