Mob Boss (Anesia Seeds) Feminized

Mob Boss stuurt een duidelijke boodschap: de bizarre kracht is namelijk zichtbaar aan de enorme hoeveelheid hars op haar toppen. Onderschat haar niet, want met ruim 28% THC verandert ze direct je bewustzijn. Geniet van intense euforie en knalrode ogen. Dankzij de overvloedige oogst en een flinke hoeveelheid zoete en zure terpenen heb je genoeg reden om aan de slag te gaan voor Mob Boss.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Anesia Seeds - Mob Boss: een THC-rijke baas waar je graag voor werkt

Het is menens met Mob Boss. Deze no-nonsense wietsoort laat je niet in de steek. Haar torenhoge THC-gehalte en pittige terpenen geven je zenuwstelsel een vette energiestoot. Als je haar kracht kunt behappen, profiteer je van diepe inzichten en een langdurig gevoel van euforie.

Mob Boss heeft een zeer evenwichtig genetisch profiel van 60% sativa en 40% indica. De breeders hebben twee fantastische oudersoorten samengebracht waardoor ze uitzonderlijk krachtig is en heerlijk smaakt. Allereerst selecteerden ze Chemdawg D, vanwege het hoge THC-gehalte. Vervolgens benutten ze de genen van Tang Tang om het nageslacht te voorzien van een flinke hoeveelheid zoete en zure terpenen. Mob Boss manifesteert zich dan ook in twee fenotypes met kleine verschillen als het gaat om de bloeiperiode en het psychotrope effect.

Mob Boss past zich aan jouw kweekvoorkeuren aan. In de gecontroleerde omgeving van een kweektent, geeft ze een overweldigende opbrengst van 700g/m² na een bloei van 60–75 dagen. Met wat training kun je haar hoogte beperken tot 110cm. Als je de ruimte hebt, laat haar dan haar gang gaan en zie hoe ze binnen uitgroeit tot een plant van 120cm.

Omdat buitenplanten meer ruimte hebben voor hun wortels, worden ze veel hoger, tot wel 230cm. Haar donkere, paarsgroene toppen zijn halverwege oktober helemaal rijp. Je kunt dan rekenen op een lonende opbrengst van 800g/plant.

Het effect van Mob Boss verschilt, afhankelijk van het fenotype. Het ene type biedt een meer pseudo-psychedelisch, dromerig effect, terwijl het andere type een meer lucide, helder gevoel opwekt. Ongeacht het fenotype, smaakt deze wiet naar heerlijke bessen, citrusvruchten en tropisch fruit. De langdurige high wordt aangedreven door een THC-percentage van meer dan 28%.

Mob Boss (Anesia Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Anesia Seeds
Ouders Chemdawg D x Tang Tang
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 28%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 230cm
Opbrengst Indoor Tot 700g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 800g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mob Boss (Anesia Seeds) Feminized
Mob Boss (Anesia Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.