Echinacea En Acerola-extract (Botanicals 4 Life)

Dit extract van Echinacea (zonnehoed) en acerolakers zit boordevol vitamine C en andere synergetische verbindingen. Druppel het onder je tong, in een drankje, of meng het door het eten en profiteer van alle potentiële voordelen van deze geweldige planten!

22,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Botanicals 4 Life - Echinacea En Acerola-extract: rijk aan vitamine C

Dit Echinacea En Acerola-extract is een krachtige combinatie van de plant Echinacea purpurea - die mogelijk het immuunsysteem ondersteunt - en de acerolakers. De acerolakers is een van de rijkste natuurlijke bronnen van vitamine C. En het zit ook nog eens boordevol synergetische fytonutriënten! Deze olie bevat geconcentreerde niveaus van belangrijke actieve stoffen en per dosis 60mg natuurlijke vitamine C.

Botanicals 4 Life hanteert een eigen, uniek drievoudig extractieproces. Zo maken ze gebruik van zowel alcohol als koud water om de opname van een volledig spectrum aan belangrijke voedingsstoffen te bevorderen. Aangenomen wordt dat veel nutriënten een synergetische relatie met elkaar aangaan, waardoor ze elkaars effecten kunnen versterken. In de laatste fase van extractie wordt de alcohol verdampt en vervangen door glycerine. Hierdoor is het product veilig om in te nemen en blijft de natuurlijke inhoud behouden.

De olie wordt geleverd met pipet voor eenvoudige dosering. Druppel het direct onder je tong of voeg het aan eten of drinken toe. Aan jou de keuze!

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Echinacea En Acerola-extract (Botanicals 4 Life)
Echinacea En Acerola-extract (Botanicals 4 Life)