Palissander Aluminium Grinder

(2)

Voor het roken van wiet wordt vaak gekozen voor goedkopere grinders die de klus soms net niet goed genoeg klaren. Maar met de Palissander Aluminium Grinder heb je alles in handen voor een goede maling. Deze grinder is eenvoudig in gebruik en produceert fijne wiet. Zodra je hem voor het eerst in je handen houdt, heb je er een nieuwe favoriet bij!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Palissander Aluminium Grinder: malen met precisie

Zoek je iets om je rooksessies echt af te maken? Misschien met een vleugje klasse? Maak dan kennis met de Palissander Aluminium Grinder!

Deze grinder is gemaakt van palissanderhout en meet 54mm in diameter, waardoor hij makkelijk in je zak of tas mee te nemen is. Door de magnetische sluiting blijft hij onderweg bovendien veilig afgesloten.

Binnenin zitten diamantvormige tanden van robuust, betrouwbaar aluminium. Al met een paar keer draaien maakt deze grinder korte metten met jouw favoriete toppen. Het resultaat is fijngemalen wiet, perfect voor in een pijp, vaporizer of om een vette joint te rollen. De sky is the limit met deze grinder!

En deze grinder ziet er ook nog eens geweldig uit! De bovenkant is versierd met een gegraveerd wietblad. De ets geeft de grinder extra klasse, waardoor je tijdens je volgende rooksessie zeker indruk op je vrienden zult maken.

Palissander Aluminium Grinder Product Informatie
Hoogte 34mm
Materiaal Hout
Aantal onderdelen 2
Diameter 54mm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  19/Mar/2023

  Beautiful!
  Beautiful! In fact my new favorite toy. Delivered quickly and discrete. Thanks again!

  M. S.
  20/Jan/2022

  Quality grinder
  Great grinder, the rosewood looks very classy

  B. K.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Palissander Aluminium Grinder
Palissander Aluminium Grinder
Palissander Aluminium Grinder
Palissander Aluminium Grinder