Tongkat Ali (50 gram)

Tongkat Ali is een natuurlijke testosteronbooster die geschikt is voor beide geslachten. Dit kruid verhoogt niet het testosterongehalte of de productie ervan, maar intervenieert in de signalen van de hypothalamus en de hypofyse, die normaal gesproken het lichaam ervan weerhouden testosteron te produceren. Atleten kunnen zo hun spiermassa- en kracht verhogen.

11,50 incl. Btw
Uit het assortiment

- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Tongkat Ali: Activeert het vermogen van het lichaam om testosteron vrij te geven

Tongkat Ali (ook bekend als Eurycoma longifolia) wordt van oudsher in Maleisië voorgeschreven als afrodisiacum en behandeling voor seksuele stoornissen, maar het gebruik ervan wordt niet beperkt tot vrouwen, het is geschikt voor beide geslachten - het verhoogt ook het libido en het seksueel verlangen bij vrouwen. Atleten zullen het bovendien interessant vinden, want een verhoogd testosterongehalte kan de spiermassa en -kracht verhogen.

Andere farmaceutische preparaten verhogen direct de testosteronproductie door te interveniëren in de hormoonsignalen van de hypothalamus en de hypofyse. Deze signalen zouden normaal het lichaam ervan weerhouden meer testosteron te produceren als een bepaald niveau eenmaal is bereikt.

Hoe Tongkat Ali te gebruiken

Neem 20 gram om een brouwsel te bereiden - kook gewoon in 30 minuten de alkaloïden eruit.

Om geen weerstand op te bouwen, zou je Tongkat Ali niet gedurende een langere periode moeten gebruiken. Na twee dagen gebruik zou je een dag moeten overslaan. Als je het gedurende een langere periode neemt gelden dezelfde regels: Na twee maanden wordt het aanbevolen om een maand pauze in te lassen.

Bijwerkingen

Tongkat Ali intervenieert in je hormoonevenwicht, daardoor is het mogelijk dat je bijwerkingen ervaart die allemaal kunnen worden toegeschreven aan een verhoogde hormoonspiegel. De volgende bijwerkingen kunnen optreden: onrust, angst en prikkelbaarheid.

Waarschuwing

Tongkat Ali mag niet gebruikt worden als je problemen hebt met je hart en bloedvaten of in geval van leverziekte, nierziekte, hoge bloeddruk, borst- of prostaatkanker, slaapapneu of diabetes. Niet gebruiken in combinatie met andere medicijnen.

Inhoud: 50 gram

Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tongkat Ali (50 gram)
Tongkat Ali (50 gram)
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.