5 Ideeën voor een Valentijnsdag met Cannabis thema

Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabisRecepten

5 Ideeën voor een Valentijnsdag met Cannabis thema


Maak Valentijnsdag extra magisch met deze op cannabis geïnspireerde activiteiten en breng je genot naar nieuwe hoogten.

Op zoek naar een manier om Valentijnsdag speciaal te maken voor de stoner in je leven? Als onderdeel van een stel met een cannabis-levensstijl, weet je vast uit eigen ervaring dat cannabis het vermogen heeft jullie dichter bij elkaar te brengen tijdens een rooksessie, wat bijdraagt aan de creatie van een diepe, aanhoudende band. Dus, waarom zou je deze gedeelde passie niet toepassen tijdens de dag van de liefde?

Het beste plan van aanpak, is zorgen voor een avond van luxe, verwennerij en intimiteit. Gelukkig kan cannabis op al deze vlakken helpen. We hebben een aantal ideetjes verzameld die gezamenlijk kunnen zorgen voor een romantische avond met een cannabis thema die je niet snel zal vergeten!

MAAK CANNABIS CHOCOLADETRUFFELS

Het traditionele doosje chocola kan dan afgezaagd zijn, maar draagt absoluut bij aan een fijne avond. Dus waarom voer je dit niet op en voeg je wat persoonlijks toe door zelf chocoladetruffels met cannabis te maken? De extra moeite van het zelf te maken zal zeker worden gewaardeerd en de toegevoegde cannabis zorgt voor een avond met een prettige buzz. Onthoud wel dat het even kan duren voordat edibles effect hebben, dus let op je timing!

Het recept om zelf aan de slag te gaan, vind je hier.

ZO, TIJD VOOR EEN MASSAGE MET CANNABISOLIE

Een sensuele massage met cannabisolie kan het lichaam ontspannen terwijl het verlangen wordt gestimuleerd. Je zal zelden high worden als je cannabis aanbrengt op de huid, maar het versterkt de huidsensaties, waardoor elke beweging intiemer en ontspannen voelt. Niet alleen zal dit de romantische sfeer versterken, maar de ontvanger van de massage zal zich erna geweldig voelen.

Het maken van je eigen cannabis massageolie is ontzettend simpel en duidelijk. Ons recept vind je hier.

GEBRUIK EEN SATIVA OM DE SFEER TE VERHOGEN

Cannabis en seks gaan hand in hand en dat geldt zeker voor Sativa soorten. Zolang je niet te ver gaat, zullen een paar trekjes de lichamelijke gevoeligheid versterken, waardoor alles prettiger aanvoelt; het zal je emotioneel openen, waardoor jullie zielen verbinden en seks verandert in het bedrijven van de liefde; het kan ook de inspiratie zijn voor creativiteit in de slaapkamer, waardoor jij en je partner dingen kunnen ontdekken en proberen waar jullie eerder nog niet aan hadden gedacht. Een orgasme als je high bent, is onbeschrijflijk en de emotionele band zal verder reiken dan de lichamelijke daad. Als je ook al genoten hebt van de cannabis chocola, houd je dan een beetje in met de wiet. Je doel is een gemiddelde, comfortabele buzz, want teveel wiet zal de stemming niet ten goede komen!

Meer lezen over cannabis en seks en hoe ze samenkomen, kan hier.

VERBETER HET LIEFDESSPEL MET CANNALUBE

Als je de spanning in de slaapkamer nog meer wil verhogen, kan je overwegen glijmiddel met cannabis te te gebruiken. Dit fenomeen is immens populair op plaatsen waar cannabis legaal is en het product vliegt er uit de schappen. Glijmiddel met cannabis kan de sensaties voor vrouwen dramatisch verbeteren en het orgasme is intenser en houdt langer aan. Helaas kunnen mannen zelf niet van dit verbluffende effect genieten, maar het kan wel de prestaties verbeteren, waardoor ze langer door kunnen gaan. Net zoals bij de massageolie, word je van dit product waarschijnlijk ook niet high, maar van de lichamelijke voordelen zal je zeker genieten.

Cannalube moet als "pre-lube" worden gebruikt, wat inhoudt dat de vrouw het 45 minuten voor de daadwerkelijke seks moet aanbrengen. Het product moet namelijk even inwerken. Gebruik deze tijd voor je massage of geniet van een uitgebreid voorspel.

Zelf je eigen cannalube maken om de sensaties te versterken, kan hier.

MAAK DE AVOND AF MET EEN ONTSPANNEND HASJ BAD

Een hennep/cannabis bad kan, samen met andere kruiden zoals lavendel of kamille, zorgen voor een extreem kalmerend en ontspannend einde van de avond, zeker als je badkuip groot genoeg is voor twee personen. Niet alleen zorgt dit voor een spetterend einde van je dag met cannabis thema, maar de essentiële oliën zorgen ook voor een gezonde huid en laten je verfrist achter. Wie weet, leidt het ook nog tot de volgende ronde, mocht je je nog sensueel genoeg voelen!

 

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers