Blog
Psilocybe Azurescens
1 min

Meer Informatie Over De Paddo Psilocybe Azurescens

1 min
Onderzoek Shroomshop

Zamnesia heeft bijzonder verleidelijke paddo's in het assortiment. Wij hebben een bijzondere soort, de Psilocybe azurescens, die je een trippende reis laat meemaken. Wees wel voorbereid op het soort plezier die dit soort paddo's veroorzaakt.

De Ontdekking Van De Magie Van Paddo's

Volgens de overlevering van magic mushrooms, werd de soort Psilocybe azurescens door padvinders in Oregon ontdekt. Ze vonden ze voor het eerst in 1979 in het wild. Tegen het eind van de jaren '90 trof men deze aparte, intens goudkleurige paddo's overal aan in het noordwesten van de VS. Er werd onderzoek verricht naar de kracht van deze soort psilocybine paddenstoelen.

De concentratie psychoactieve biochemische stoffen psilocybine en psilocine is hoger dan van alle andere psilocybine houdende paddenstoelen. Naar verluidt veroorzaken ze intens sterke hallucinaties; transcendentale trips die een grote persoonlijke impact veroorzaken, opgewekt door slechts één gram. Ze dienen daarom veilig en verantwoordelijk gebruikt te worden. Het is belangrijk te weten wat je kunt verwachten van psilocybine bevattende paddenstoelen, en wat de onderlinge verschillen zijn.

De Ontdekking Van De Magie Van Paddo's

Vergelijking Van Psilocybe Azurescens Met Psilocybe Cyanescens En Cubensis

Er bestaan enkele verschillen tussen Psilocybe azurescens, Psilocybe cyanescens, en Psilocybe cubensis. Terwijl de azurescens het goed doet tussen duingrassen en op loofverliezend hout, groeit cyanescens het beste op coniferen. Cyanescens paddenstoelen kneuzen blauwachtig en zijn kleiner. Ze worden slechts 2-4cm breed terwijl de azurescens 10cm breed wordt. Dat betekent dat je van deze soort meer moet consumeren om dezelfde high te krijgen die je na het gebruik van Psilocybe azurescens zou krijgen.

Psilocybe cubensis is de meest populaire soort psilocybine houdende paddenstoel. Ze is doorgaans donkerder, meer bruinachtig dan de azurescens. De azurescens produceert eind september vruchtlichamen. Dat gaat door tot de eerste nachtvorst invalt, tot eind december of zelfs januari.

Gerelateerd artikel

Magic Truffles VS Paddo's: En De Winnaar Is?

Terwijl cubensis ook in september tevoorschijn komt, is hun seizoen niet zo lang als dat van de azurescens. De cubensis houdt het tot november vol. Normalerwijze groeit de Psilocybe cubensis uit tot de maximale grootte in de twee maanden voorafgaande aan de warmste periode van het jaar. Ze kunnen het hele jaar door gekweekt worden en zijn bestand tegen praktisch elke warme, tropische omgeving.

Ze groeien met hun klokvormige hoedjes uit tot 9cm breed, een beeje kleiner dan de azurescens. Ook is de cubensis, zoals we al eerder opmerkten, minder potent dan de azurescens. Dat komt door de lagere hoeveelheden psychoactieve verbindingen.

Vergelijking Van Psilocybe Azurescens Met Psilocybe Cyanescens En Cubensis

Zelf Psilocybe Azurescens Kweken

Als je nieuwsgierigheid gewekt is, en je wilt de luisterrijke Psilocybe azurescens zelf bewonderen, kun je eens proberen haar zelf te kweken. De azurescens kan gekweekt worden in elke gematigde streek dat lijkt op het klimaat in het noordwesten van de VS. Zamnesia verkoopt een buitenkweek-set die aan alle voorwaarden voldoet. Na verloop van een jaar moeten er vruchtlichamen verschijnen als de omstandigheden ideaal zijn. Jaar na jaar kun je de waardevolle vruchten plukken voor een persoonlijke oogst dankzij de gemakkelijke kweekset van Zamnesia.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Onderzoek Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken