Blog
Marihuana Moon Rocks
2 min

Wat Moon Rocks Zijn En Hoe Je Ze Zelf Maakt

2 min
How To Nieuws

Moon rocks zijn de raketbrandstof voor het geheime cannabis ruimteprogramma. Deze ultra-krachtige marihuana, met het uiterlijk van een ongeïdentificeerd buitenaards mineraal, maak je gemakkelijk zelf. Experimenteer met de ruimte, tijd en THC.

WAT ZIJN "MOON ROCKS"?

Wat is de meest krachtige cannabis cocktail op de markt? Het is een driedubbele dreiging van toppen, hasjolie en kief. Moon rocks zijn de nieuwste, alles veranderende traktatie van connaisseur kwaliteit. Daarnaast vallen ze letterlijk in een geheel eigen cannabis klasse. Verwacht 50%+ THC soorten van dispensaria kwaliteit.

Moon rocks lijken dan niet van deze wereld, maar zijn absoluut afkomstig van de aarde. Je kunt moon rocks misschien nog wel het beste beschrijven als een experimentele cannabis cocktail. Visueel lijken ze op buitenaardse rotsen van trichomen.

Hoe Maak Je Je Eigen Moon Rocks

In de VS behoren Kurupt’s Moon Rocks met 51% THC en Big Tray Dee’s Sun Rocks met tot wel 80% THC tot de allerpopulairste stashes van dit moment. Slimme branding, gecombineerd met support van beroemdheden (denk aan de stoner-koning Snoop Dogg) heeft voor wereldwijde bekendheid gezorgd. Andere concentraten verbleken bij moon rocks. Van het dabben/verdampen van "honey oil" kun je gigantisch high worden. Maar sommigen van ons voegen ook toppen toe aan de mix. Sprenkel kristallen bovenop kleverige, met olie druipende toppen en je geniet van het volledige pakketje met moon rocks.

HOE MAAK JE JE EIGEN MOON ROCKS

Op dit moment zit je vast te watertanden bij de gedachte aan het roken van deze delicatesse. Als je een kweker bent, wil je het recept voor moon rocks natuurlijk graag in handen krijgen. Hier komt het.

MOON ROCKS RECEPT

Moon Rocks Recept

De drie essentiële ingrediënten voor het maken van moon rocks zijn hoogwaardige wiet, schone honey oil en pollenstof. De meeste Amerikaanse dispensaria geven de voorkeur aan Girl Scout Cookies of O.G. Kush voor wat betreft de cannabis. Je kunt echter elke gewenste soort gebruiken voor je eigen moon rocks. Mix en combineer. Gebruik olie en kief van twee andere soorten als je dat wenst. Waarom zou je niet gaan voor een meer divers cannabinoïde profiel?

Commerciële moon rocks worden meestal afgewogen op een standaard gewicht van 1g. Het grote voordeel van zelfgemaakte moon rocks is dat je ze gigantisch kunt maken. Zo gigantisch als je voorraad aankan, natuurlijk. Upgrade van een meteoriet naar een asteroïde, als je kunt.

Het punt is dat het maken van moon rocks wat kennis en ervaring vereist van en met het produceren van honey oil. Je kunt BHO, alcohol of elke andere gewenste methode gebruiken. Zorg er alleen voor dat de olie schoon is en goed gespoeld. Je hebt niet veel nodig; een paar gram stroopachtige olie volstaat.

Het verkrijgen van genoeg kief voor moon rocks is zo simpel als het openbreken van de onderste pollen kamer van je grinder. Als alternatief kun je ook een simpele pollen shaker gebruiken om een kleine hoeveelheid popcorn toppen of suikerblaadjes om te zetten in pollenstof. Je hebt een ruime hoeveelheid kristallen nodig om de echte buitenaardse look te creëren.

Begin met een harsachtige, compacte cannabis top. Breng een laagje hasjolie aan met een schone kwast of een fijn make-up kwastje. Tot slot dip je het geheel in de kief.

Het is verstandig een roestvrijstalen kom te gebruiken om een kleverige toestand op het aanrechtblad te voorkomen. Draag ook altijd latex handschoenen en behandel alle ingrediënten met grote zorgvuldigheid. Laat de moon rocks goed drogen. Nu kun je je goddelijke gang gaan.

HOE CONSUMEER JE THC ASTEROÏDEN?

Hoe Consumeer Je THC Asteroïden?

Als je moon rocks koopt bij een dispensarium of lokale cannabisclub, sla je waarschijnlijk een gat in je banksaldo met €25-50. Misschien nog wel meer als er super-exotische, grote Kuipergordel objecten verkrijgbaar zijn. Maar ook zelfgemaakte moon rocks putten je voorraad toppen en concentraten uit. Tegen zo'n hoge prijs is het dus belangrijk dat je het meeste haalt uit je moon rock ervaring.

Weersta de natuurlijke verleiding om moon rocks in je grinder te stoppen, zoals je met standaard, kleverig kruid zou doen. De tandjes van je grinder verwoesten de dikke laag kief. Dit is stash van de nieuwste generatie die je old-school moet roken. Peuter met je vingers een stukje los en stop dit in de bowl van je waterpijp of pijp voor een verrukkelijke krachtige hijs. Dabben of verdampen is niet nodig. Moon rocks zijn super-kleverige, hemelse cadeautjes voor degenen die onhandig zijn als ze stoned zijn. Een standaard aansteker heeft de voorkeur boven een stormaansteker. Steek aan en geniet!

Of je nu een vurige draak bent of een incidentele gebruiker; met moon rocks stap je ver over je cannabis drempel. Nu ben je voorbereid, of zo voorbereid als mogelijk, voor een reis naar een stoney sterrenstelsel, ver, heel ver weg.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken