Zamnesia Fat Boy Glass Bong

De Fat Boy Glass Bong is speciaal voor Zamnesia door EHLE gemaakt. De bong heeft 5mm dik glas wat hem super robuust maakt. Deze geweldige “Summer Sun Beach Holidays” type bong heeft een holle shisha-stijl voet en is 34cm hoog. De joint diameter is 14,5mm. Elke EHLE bong is hoogstpersoonlijk door Mr. EHLE geïnspecteerd en gesigneerd!

129,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia Fat Boy Glass Bong door Ehle: Exceptionele Shisha-Stijl “Holiday bong”

Maak je borst maar nat! Deze shisha-style bong zal beelden bij je oproepen van Egyptische stranden waar je haar, onder een zonnige en diep blauwe hemel, in stijl zou roken met fantastische MJ! EHLE, een van ’s werelds meest befaamde maker van kwaliteit bongs noemt hem de “Holiday bong”. Het is een indrukwekkend stuk glasblaas vakmanschap dankzij de robuuste 5mm dikke wanden.

Deze glazen waterpijp is met precisie geblazen zoals alleen Duitsers dat kunnen. Iedere bong is zorgvuldig geïnspecteerd en gesigneerd door Mr. Ehle himself. De bong is speciaal voor Zamnesia ontworpen en draagt het EHLE logo onderaan en het Zamnesia logo op de zijkant. De hoogte van de bong is ongeveer 34cm met een 14,5mm joint.

Hoogte 34cm
Materiaal Glas
Grootte 30-39cm

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zamnesia Fat Boy Glass Bong
Zamnesia Fat Boy Glass Bong