Product toegevoegd aan winkelmandje
Afrekenen

Effecten

Sceletium tortuosum kan helpen om je stemming te verbeteren, angst, stress en spanning te verminderen, te stimuleren en te verdoven en om eetlust te onderdrukken, maar de effecten van Kanna variëren enorm met de methode en de hoeveelheid die je inneemt. Kanna kan worden gerookt, gesnoven, gekauwd, in gelcapsules worden ingenomen of er kan een brouwsel of tinctuur van worden gemaakt.

Alvast een feitje: Kanna is NIET hallucinogeen, waar je dat ook gelezen hebt of wie het ook beweerd heeft, en er is niets bekend over nadelige effecten.

Dit is wat je werkelijk kunt verwachten na het gebruik van Sceletium tortuosum:

Afhankelijk van de methode van inname en de ingenomen hoeveelheid zul je ervaren: stimulatie en een energieboost, onderdrukking van eetlust, tintelende sensaties, een gevoel van algemeen welbevinden, bij hoge doseringen narcotische verdoving, aangename ontspanning van de spieren, verbetering van de stemming, geestelijke ontspanning, verlichting van pijn, euforie en een verhoogde empathie. Maar heel weinig gebruikers rapporteerden bijwerkingen zoals misselijkheid, hoofdpijn, angst en slapeloosheid, en die bijwerkingen treden meestal op bij hogere doseringen Kanna en zijn dan ook veel sterker.

Als je Kanna gebruikt in combinatie met cannabis, versterkt het de effecten van cannabis, en hierdoor voorkom je ook een harde terugval van de Kannakick. De eetlust remmende eigenschap van Kanna vermindert ook je vreetkick.

Roken: De effecten treden onmiddellijk op en zijn 30-60 minuten lang op hun hoogtepunt alvorens weg te ebben gedurende 60-90 minuten. De pijnstillende effecten zijn minder nadrukkelijk aanwezig, maar de euforie is des te sterker.

Inblazen: De eerste effecten treden op binnen enkele minuten. De belangrijkste effecten zijn 20-60 minuten lang op hun hoogtepunt alvorens gedurende 20-60 minuten weg te ebben. De pijnstillende effecten zijn minder nadrukkelijk aanwezig, maar de euforie is des de sterker.

Orale inname: Oraal ingenomen Kanna, met name bij hogere doseringen, heeft een verdovend tot narcotisch effect en het pijnstillende effect is veel meer aanwezig. Het effect is zeer aangenaam en duurt langer (tot wel 4-5 uur), maar is tevens minder euforisch.

 

ZamnesiaBeste van Kanna