Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Zamnesia Grow Kit

McKennai growkit  

Leer hoe je een eigen voorraad magic mushrooms kweekt met de Zamnesia Grow Kits.

De Zamnesia Magic Mushroom Grow Kits zijn duidelijk en eenvoudig te gebruiken. Alles wat je paddo’s nodig hebben om te floreren, zit erin. Je hebt slechts water en geduld nodig. Het resultaat is een grote oogst met psilocybine zaligheid! Elke bak bevat een laag perliet, voor het vasthouden van water, een laag mycelium, voor de groei van paddo’s, en een dunne laag vermiculiet, om een beschermende laag aan te brengen die het mycelium beschermt en een micro-omgeving creëert die ideaal is voor groei.

Belangrijke opmerking: Was altijd zorgvuldig je handen voor je de kit aanraakt of ermee werkt. Paddenstoelen zijn zeer kwetsbaar voor besmetting; het is belangrijk je handen steriel te houden. Adem nooit in de zak. Het verhoogt het risico op besmetting enorm!

Inhoud product: Bij elke Zamnesia Grow Kit ontvang je: 1 Grow Kit – gevuld met alles wat je paddenstoelen nodig hebben om te groeien, 1 kweekzak, 2 paperclips. Daarnaast heb je nodig: schoon water, een spray fles, een warm, helder plekje uit de buurt van direct zonlicht, geduld.

Wij raden aan absoluut GEEN aluminium folie te gebruiken voor de groei van je kweekset. Dit is absoluut niet nodig!


Submerge  

STAP 1

De eerste stap is het mycelium voorzien van water. Om dit te doen, haal je zorgvuldig het deksel eraf en vul je de bak met koud water. Het mycelium moet helemaal worden ondergedompeld.


Soak  

STAP 2

Plaats het deksel terug en laat de grow kit 12 uur staan, waardoor het water erin kan trekken.

Belangrijk: Laat de kit niet langer dan 12 uur vol met water staan.


Drain  

STAP 3

Na 12 uur til je een hoekje van het deksel op en giet je zorgvuldig al het overtollige water eruit. De kit is nu klaar voor gebruik.


PlasticBag  

STAP 4

Haal het deksel van de kit en leg deze even weg (je hebt het later nodig). Plaats de Zamnesia grow kit in de bijgeleverde kweekzak.


Paperclips  

STAP 5

Sluit de zak door de bovenkant twee keer op te vouwen en maak de zak dicht met de bijgeleverde paperclips.


Temperature  

STAP 6

Plaats de zak met de kit in een goed verlichte ruimte, bij een temperatuur van 20-25°C. 23°C is optimaal. Plaats de kit niet in direct zonlicht! Paddenstoelen hebben een warme temperatuur en indirect zonlicht nodig om te floreren.


Spray  

STAP 7

Magic mushrooms hebben tijdens de groei veel water nodig. Hoewel de perliet in de kit zal helpen alles vochtig te houden, is het verstandig om de binnenkant van de zak dagelijks in te spuiten met een plantenspuit. Een lichte verneveling van handwarm water zal de klus klaren. Spuit nooit direct op de kit of op de paddo’s. Spray uitsluitend de binnenkant van de zak; de door de zak gecreëerde micro-omgeving zal de rest doen.


Vruchtvorming:

Het kan ongeveer 1 tot 3 weken duren, voor de magic mushrooms hun kopjes laten zien. Geduld is hier belangrijk. Open niet continu de zak om te gluren, omdat je dan warmte en vocht laat ontsnappen terwijl je mogelijk verontreiniging toelaat. Open de zak slechts een keer per dag om snel te benevelen.

Uiteindelijk zullen de hoedjes verschijnen. Wanneer dit gebeurt, zullen je shrooms zich snel ontwikkelen, waarna je na ongeveer een week een eerste oogst kan ophalen. De grote meerderheid van deze mushrooms zal tegelijk de volwassenheid bereiken, waardoor je een grote oogst hebt.

Oogsten:

Het beste moment om je magic mushrooms te oogsten uit de Zamnesia Grow Kit, is net voor de sluier onder de hoedjes begint te scheuren. Dit moment kan je het beste bepalen door je mushrooms tijdens de groei zorgvuldig in de gaten te houden. Wanneer de sluiers van een of twee mushrooms gescheurd zijn, kan je er vrij zeker van zijn dat de rest niet lang op zich laat wachten. Dit is het ideale moment voor de oogst.

Om te oogsten, pak je het basis van de mushroom voorzichtig met twee vingers vast en draai je met een zachte, opwaartse beweging. De mushroom zal loskomen. Doe dit voor alle volwassen paddenstoelen.

Wacht, er is meer:

Je hebt nu succesvol je eerste flush met mushrooms geoogst, maar het mycelium in de kit heeft nog meer te bieden. Je kan dit hele proces herhalen, beginnend bij stap 1, om nog een oogst te verkrijgen en zelfs een mogelijke derde, vierde en vijfde. Voordat je het proces opnieuw opstart, moet je ervoor zorgen dat je resterende shroomlets uit de kit verwijdert, die de volwassenheid niet hebben bereikt. Je hebt een schone cake nodig, precies zoals je die voor het eerst ontvangen hebt.

Je zamnesia grow kit bewaren:

We raden het bewaren van je kit sterk af. De kit moet worden gebruikt zodra je hem ontvangen hebt; bewaren vergroot het risico op besmetting. Als je, om wat voor reden dan ook, de kit moet bewaren, plaats de kit dan in een luchtdichte zak in de koelkast, bij een temperatuur van 4 tot 8°C. De kit kan daar ongeveer 3 tot 4 weken worden bewaard. Wederom, we raden het niet aan, maar doe dit alleen als je geen andere keus hebt.
HeatMat