Product successfully added to your shopping cart.
Check out

Over Kannabia

Kannabia logo

Kannabia is een van de eerste en grootste zadenbanken van Spanje, die door de jaren heen meesterlijke vaardigheden heeft ontwikkeld in het kweken van cannabis. Laat je echter niet intimideren door het formaat, want bij Kannabia draait het allemaal om de kweker en de ontvangen feedback wordt gebruikt om de toekomst te bepalen van zowel de onderneming als de cannabis zaden.

Baby boom Auto Tegenwoordig bezit Kannabia meerdere faciliteiten, waar gewerkt wordt aan het kweken, verfijnen van en experimenteren met cannabis. Hierdoor kunnen de kwekers bij Kannabia hun vaardigheden nog verder verbeteren omdat ze blijven knutselen en opwindende cannabis varianten ontwikkelen.

De combinatie experimenteren en luisteren naar hun klanten heeft ertoe geleid dat ze in alle richtingen werken op de cannabis markt, om aan de behoeften van kwekers te voldoen. Het resultaat is een gigantisch aanbod van feminized, autoflowering en CBD-rijke cannabis soorten, maar ook een aantal bekroonde soorten voor de prijzenkast.

Geweldige voorbeelden zijn:

La Blanca - Een eenvoudig te kweken lid van de "White" familie die hoogproductief en krachtig is en een soepele, ontspannen high levert.

Koop La Blanca

Mataró Blue - Deze enorm harsachtige, bekroonde cannabis soort is een van Kannabia's paradepaardjes. Mataró Blue is een combinatie van Blueberry x Afghani x Black Domina en ze is zeer gewild vanwege haar unieke smaak en zwevende high.

Koop Mataró Blue

Karamelo - Karamelo is een indica die bekend staat om haar snelle groei en verrukkelijke smaak. Ze is een veerkrachtige en veelzijdige soort, die gulle oogsten produceert. Daarnaast is haar THC gehalte ook nog eens behoorlijk krachtig!

Koop Karamelo

Verpakking van Kannabia

Verpakking Kannabia

Kannabia, een van de oudste zadenbanken van Spanje, gaat zorgvuldig om met haar verpakking. Alle zaden worden verstuurd in een tweedelige container. Allereerst worden de zaden verpakt in een verzegelde plastic behuizing op een disc waar duidelijk de naam van de soort is vermeld. Deze disc wordt in een cardboard sleeve verpakt, wat niet veel verschilt van een cd-hoes, waarna het geheel opnieuw wordt verzegeld. Het resultaat is een slanke, maar functionele, verpakking die ideaal is voor het versturen van cannabis zaden naar de klanten!

Zodra de plastic behuizing wordt geopend, kan deze niet opnieuw worden afgesloten. Daarom is het verstandig aanvullende opbergoplossingen te vinden voor je zaden als je niet van plan bent ze allemaal in een keer te gebruiken.

Kannabia cannabis zaden zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 3 en zowel in feminized als autoflowering varianten.


Zamnesia


Kannabia zaden

Informatie Kannabia

Kannabia Logo

Kannabia, gevestigd in Spanje, is een van de meest erkende en hoogstaande zadenbanken, die een enorme hoeveelheid hoogwaardige cannabis zaden produceert waar jij uit kan kiezen. Ontdek hier alles wat je over Kannabia moet weten.

- Over Kannabia 
- Awards Kannabia
- Alle zaden van Kannabia