De Beste Vaporizer Kruiden Voor Pijnverlichting

Vaporizen Van Kruiden Voor Pijnverlichting

Dankzij onze vapekruiden kun je smaakvolle en aromatische kruiden vaporizen die je gezond houden op verschillende manieren. Het is zelfs mogelijk om kruiden met elkaar te mengen om je persoonlijke kruidenmengsels te maken. We hebben een lijst met kruiden samengesteld die je kunt gebruiken om pijn te verlichten.

EFFECTEN VAN KRUIDEN OP PIJN

Onderzoek toont aan dat chronische pijn schadelijk kan zijn voor het lichaam. Het leidt tot de aanmaak van schadelijke hormonen zoals cortisol, die de nierfunctie en het immuunsysteem aantasten.

Mensen die veel pijn hebben, of zelfs lijden aan chronische pijn, nemen vaak grote hoeveelheden ontstekingsremmers of pijnstillers, die buikpijn, maagbloedingen, of leverfalen kunnen veroorzaken.

Dit is niet alleen zeer ellendig voor deze mensen, maar kan ook psychologische problemen veroorzaken zoals depressiviteit of angst. Wetenschappers stellen dat het schadelijk is om pijn te negeren en vaak is acute verlichting de enige oplossing om de situatie niet te verergeren. Het is belangrijk om je humeur goed te houden en te stimuleren bij het pijnbestrijdingsproces.

Pijnstillende kruiden, die het vermogen hebben om het zenuwstelsel te kalmeren en te sussen, kunnen helpen bij de bestrijding van pijn. Let op: ze moeten niet worden gebruikt als vervanger van voorgeschreven medicijnen, maar zijn wel een geweldige manier om je te voorzien in je behoeften. Raadpleeg altijd een arts als je twijfels hebt.

Lavendel

Lavendel

Lavendel heeft een gebruiksgeschiedenis die teruggaat naar het oude Griekenland, waar het kruid werd genoemd in het Hooglied van Salomo (4, 14). Het werd ook gebruikt in beide wereldoorlogen om pijn te bestrijden en infecties te voorkomen bij een tekort aan middelen.

Gezegd wordt dat het kruid werkt als een antiseptisch en antibacterieel middel en als spierverslapper - geweldig voor het zenuwstelsel (naast een aantal andere dingen). Het kan helpen bij het helen van wonden en infecties, maar ook bij algemene pijn, waaronder hoofdpijn en gewrichtspijn. De heerlijke geur kan daarnaast mensen die lijden aan chronische pijn stimuleren om goed te slapen.

Oorspronkelijk gebruikt in oliën of thee, kun je nu van de voordelen van lavendel profiteren middels een vaporizer. Het kruid zit vol met vluchtige, essentiële oliën, wat het geweldig maakt als aanvulling op je vapemengsel.

Om lavendel klaar te maken en te gebruiken voor het vaporizen, doe je het kruid simpelweg in je vaporizer en stel je deze in op 130° C.

Lavendelbekijk lavendel

Yerba Mate

Yerba Maté

Gebrouwen door de Guarani-stam in Zuid-Amerika, zit yerba mate vol met bladeren en stengels van de Ilex paraguariensis boom. Het kruid bevat veel mineralen en vitaminen, waaronder: cafeïne, theofylline, en theobromine. Stoffen die allemaal verschillende effecten hebben op het lichaam.

Naast als natuurlijke stimulant te werken, staat yerba erom bekend het humeur te verbeteren, hoofdpijn en gewrichtspijn te verlichten, het centrale zenuwstelsel te bevorderen, vermoeidheid bij pijn te verminderen, en de stemming te verbeteren.

Yerba mate kun je vaporizen op 190°C, net als groene thee. Je kunt het kruid gebruiken als onderdeel van een mengsel, maar ook puur, om een stimulerende en energieke buzz te veroorzaken. Neem niet te veel, aangezien het laxerend kan werken bij hoge doseringen.

bekijk Yerba Maté

Blauwe Lotus

Blauwe Lotus

Blauwe lotus staat over het algemeen bekend om zijn psychoactieve eigenschappen. Aangenomen wordt dat het kruid helpt bij het verlichten van pijn, depressiviteit en algemene pijn. De effecten zijn zeer ontspannend voor zowel het lichaam als de geest, dus het kruid is fantastisch om te relaxen en te ontstressen. Hoewel het wordt beschouwd als een mildere pijnstiller, is het als kalmerend middel nuttig bij het bestrijden van spasmen, migraine, menstruele krampen en tinnitus.

Het is niet bekend of een hoge dosering van blauwe lotus kan leiden tot vergiftiging of een overdosis, en de kans op een verslaving is onbekend, maar waarschijnlijk laag. Ik beveel je aan om niet teveel te gebruiken als je het kruid voor de eerste keer vaporizet. Blauwe lotus vaporize je op 125° C.

Blauwe Lotusbekijk Blauwe Lotus

Gunpowder Thee

Gunpowder Thee

De productie van gunpowder thee gaat terug naar het tijdperk van de Tang Dynastie tussen 618-907. Als variant op groene thee, wordt gunpowder thee geroemd dankzij het nut ervan bij de behandeling van hoofdpijn en indigestie, waarbij je meer energie krijgt en beter gefocust bent, en dankzij zijn anti-verouderingseigenschappen, naast vele andere positieve effecten.

In de afgelopen jaren heeft het US National Library of Medicine and National Institutes of Health gesteld dat de rustgevende dampen van groene thee kunnen helpen bij het verzachten van depressiviteit en over het algemeen het immuunsysteem goed helpen functioneren.

Je kunt van de briljante smaak en verschillende polyfenolen en flavonolen genieten, die een algehele goede gezondheid stimuleren, dankzij de vluchtige oliën in gunpowder thee: wat het kruid ook ideaal maakt voor vaporizing. Gedroogde gunpowder thee kun je vaporizen op 190° C.

Gunpowder Theebekijk Gunpowder Thee

Gifsla

Gifsla

Gifsla (Lactuca virosa), ook wel 'opium sla' genoemd, wordt sinds de 19e eeuw, toen sterkere kalmeringsmiddelen zoals opium nog niet verkrijgbaar waren, door artsen gebruikt als kalmerend middel en bij de behandeling van chronische pijn. Het wordt tegenwoordig nog steeds door veel mensen gebruikt om dezelfde eigenschappen, maar meestal als kruidensupplement of voor recreatieve doeleinden.

Afkomstig uit Midden- en Zuidelijke delen van Europa, is het kruid populair geworden dankzij zijn natuurlijke ontspannende uitwerking en dankzij zijn kalmerende eigenschappen. Hoewel het vaak wordt vergeleken met opium, is het een veel milder, natuurlijk kruid en bevat het geen opioïden, waardoor je er niet verslaafd aan raakt.

Gesuggereerd wordt dat gifsla chronische pijn, buikpijn, maar ook pijn bij reuma kan verlichten. Het werd ooit gebruikt als middel tegen astma en wordt beschouwd als verlichter van de symptomen van astma.

Gifsla wordt veel gebruikt om te ontspannen na dagen van hard werken, of om te kalmeren als je je angstig, overspannen of rusteloos voelt. De sla zou ook de nachtrust verbeteren, een geweldige boost zijn voor het immuunsysteem en een goede pijnstiller zijn!

Vaporizing veroorzaakt een milder effect dan wanneer je het in de vorm van thee drinkt, maar de effecten treden wel veel sneller op. Gifsla vaporize je op 125° C-150° C.

WAARSCHUWING: Bij hoge doseringen kan gifsla gevaarlijk zijn. Overschrijd de aanbevolen dosis niet.

Gifslabekijk Gifsla