Black MAF (Growers Choice) Feminized

(1)

Black MAF van Growers Choice is een snelgroeiende soort, speciaal voor kwekers die in een klimaat met een korte zomer wonen. Na slechts 7 weken bloei oogst je voor de regenachtige herfstmaanden rijkelijke hoeveelheden kwaliteitstoppen. Haar aroma combineert de geweldige smaak van een White Widow met een aangenaam zoete nasmaak.

15,00 incl. Btw
Uit het assortiment

Aantal zaden: 5€ 15.00
 • Aantal zaden: 5 € 15.00
 
- +
 

 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Growers Choice - Black MAF: Snelgroeiende Buitenhybride

Niet alle cannabiskwekers hebben het geluk in een klimaat te wonen met optimale omstandigheden voor buitenkweek. Zo hebben we in Noord-Europa vaak te maken met korte zomers. Door een vroeg regenseizoen is het hier bijna onmogelijk voor toppen om zich volledig te ontwikkelen. Kwekers moeten daarbij meestal vroeg oogsten om te voorkomen dat hun dierbare planten het slachtoffer worden van schimmel.

Met Black MAF van Growers Choice hebben buitenkwekers nu een geweldige snelbloeiende buitensoort. Ze groeit binnen een recordtijd en weet al die valkuilen te voorkomen. De hybride (30% sativa, 65% indica, 3% ruderalis) is een kruising tussen een snelbloeiende Black Domina en een vroegbloeiende MAF. Ze is echter helemaal niet zo duister! Zo groeit ze uit tot een prachtige, lichtgroene plant waarbij ze haar bloeitijd binnen slechts 7 (maximaal 8) weken doorloopt. Bij buitenkweek kun je eind september net op tijd wel 500g/plant oogsten. Wanneer je deze meid binnen kweekt, kun je een oogst van zo'n 600g/m² verwachten.

Black MAF is spiksplinternieuw en moet zich volgens Growers Choice buitenshuis nog bewijzen. De verwachting is echter dat dit een buitensoort is die supersnel bloeit en binnen een mum van tijd toppen van sublieme kwaliteit aflevert. Ze combineert daarbij het aroma en de smaaktonen van White Widow met een aangenaam zoete nasmaak. Dit zorgt voor een zeer bevredigende rookervaring. Met haar hoge THC-gehalte creëert ze golven van diepe indica ontspanning. Je merkt echter ook een aangename euforie! Dankzij dit geweldige effect is deze dame in elk opzicht fantastisch rookwaar. Je kunt op elk moment van de dag van haar genieten.

Black MAF van Growers Choice kan weleens de nieuwe standaard worden wat betreft het kweken van kwaliteitstoppen. Zelfs onder buitenomstandigheden die niet zo optimaal zijn. Ze is perfect voor alle kwekers die worstelen met het kweken van volledig volgroeide planten. Maar natuurlijk kunnen ook anderen deze sublieme hybride telen!

Genetica 30% sativa/65% indica/3% ruderalis
Ouders Back Domina x early flowering MAF
Bloeitijd 7- 8 weeks
THC Hoog
CBD Laag
Opbrengst Indoor 400-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 300-500 gr/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
Reviews (1)
  (1)
  25/Jun/2019

  Black MAF
  Semi ottimi, non avevo mai provato semi di questa banca del seme infatti ero scettico. Mi sono dovuto ricredere, 5 su 5 germogliati in meno di 24 h. Scrivo la recensione dopo 2 settimane e le piantine sono in salute e forti. Qualità prezzo migliore di tutte. Ho ordinato anche "gelato 41" che sembra andare bene.

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

We verzenden dit product niet naar de volgende landen:

Zwitserland, Noorwegen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen en Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black MAF (Growers Choice) Feminized
Black MAF (Growers Choice) Feminized
Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.